Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(relácia)
všetky plagáty
Ukážka z filmu 135
Talk-show / Komédia
Veľká Británia, 2007, 424x60 min

Účinkujú:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (viac)
(ďalšie profesie)

Videá (259)

Ukážka z filmu 135

Recenzie (96)

Hanzell 

všetky recenzie používateľa

Jedna z nejlepších talk show na planetě zemi, bez debat! Všechny ostatní se můžou jít odesrat k čertu. Graham vytvořil excelentně fungující model, kde neždíme jednoho hosta po druhým a nemusí ze sebe dělat debila (sorry Conane, fakt tě nemám rád), prostě narve všechny na jeden gauč a roztočí to ve velkým stylu se všema na jednou. Pompézní grupáč s ryzým, čistým, improvizovaným humorem, který funguje. Díky bohu za to. ()

audrey.ley 

všetky recenzie používateľa

Na většinu talk show se dívám jedině když je hostem někdo, kdo mě zajímá. U Grahama Nortona je to jiné a nevynechám jediný díl. Norton si své hosty nevolá po jednom jako pan doktor, ale má je tam hezky všechny pohromadě, takže můžou na sebe v průběhu celého pořadu kdykoli reagovat, tudíž to nevypadá jako klasický rozhovor, ale jako příjemný, nenucený pokec přátel či kolegů. ()

Reklama

IZFNP 

všetky recenzie používateľa

Tak, ako sa celebrity odviažu u Grahama, ich nikde v talk-show odviazať neuvidíte. Rozhovory občas idú od Cézara k McDonaldu, ale vždy sú vtipné. Pojatie je super, Graham sa vie s hosťami vyhrať. Ak človeku jeho osoba nesadne, asi si neobľúbi ani jeho show, to ale nie je môj prípad. Vlastne ide o moju naj či druhú najobľúbenejšiu show. ()

Teringer 

všetky recenzie používateľa

Pro mě nejvtipnější zahraniční talkshow. Moc se mi líbí koncept více lidí najednou na jednom gauči s Grahamem sedícím 'naproti' a nikoliv za stolem, odděleně. Vede to tak k opravdu upřímně zábavným a vtipným diskuzím, které mě vždycky rozesmějí a očividně se stoprocentně nedrží nějakého předepsaného scénáře, za což má plus Graham, který se dokáže skvěle chytnout a reagovat prakticky na cokoliv. Je znát, že hosté se vždy cítí pohodlně a upřímně se baví a to je sympatické. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Najlepšia talkshow vo Veľkej Británii, ktorá okrem vtipného Grahama Nortona je zaujímavá aj konceptom, kedy sú osobnosti na gauči spolu a môžu tak na seba v priebehu talkshow reagovať a rozprávať sa i navzájom. Z toho plynie aj príjemná atmosféra, ktorá mi tu príde zo všetkých talkshow čo som videl najuvoľnenejšia a najprirodzenejšia (resp. nie tak afektovaná a umelá ako v amerických klonoch). Kvalita jednotlivých dielov samozrejme závisí vždy od pozvaných hostí, no Norton našťastie väčšinou pozýva dostatočne známe osobnosti, ktoré majú čo povedať a neboja sa zveriť so svojimi trapasmi či zaujímavými momentami zo súkromia či profesionálneho života. Pri dieli s Danielom Radcliffom a jeho Time Traveller verziami som skoro plakal od smiechu :D .90% ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama