Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (151)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Filmov o vraždiacich žralokoch som už videl veľmi veľa a stále ma to ešte baví. Rád objavujem nové snímky, kde títo morskí predátori nemilosrdne masakrajú ľudí. Najlepšie sú samozrejme Spielbergove "Čeľuste" z roku 1975. No nepohrdol som ani ďalšími dielmi tejto série. Videl som už aj všeliakých mega žralokov, zmutovaných žralokov a dokonca viaceré žraločie tornáda, kde doslova títo dravci padali z neba. Včera som mal možnosť zoznámiť sa s piesočnými žralokmi. No a dnes som si doprial ďalší vskutku raritný "Útok dvojhlavého žraloka". Bol to lacný, nízkorozpočtový brak s mizernými hercami, stupidným scenárom, podradnou réžiou a totálne úbohými filmovými trikmi. Ale aspoň som si týmto americkým béčkovým snímkom, z produckie spoločnosti Asylum, zasa trocha viac rozšíril svoje filmové žraločie obzory. * ()

TheRoller 

všetky recenzie používateľa

"Je možné benzín odpáliť?" - NIe, to nie je otázka 12 ročného dieťaťa typu "Hoří hovno?", ale jedna z mnoha podobných replík tohto počinu. Nieže by som nevidel aj väčšiu kravinu, ale táto bola tiež kvalitná. Oceňujem ale jeden filmársky ťah - hrudníky viacerých dievčin priťahovali zrak viac ako krv žraloka, hoci aj dvojhlavého, a tak sa dalo vyhnúť veľkej dávke nehereckých výrazov. Práve vďaka veľkej koncentrácii dvojičiek veľkosti 3 až 4 (pri niektorých majiteľkách som sa nedostal ani k ich tváram) sa to dalo prežiť bez väčšej ujmy. Prízemné a tupé, ale je to tak. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

Přijde mi, že tvůrci žalostným hercům, jejichž dosavadním nejpůsobivějším výkonem bylo ranní protažení se před zrcadlem, snad ani neřekli, v jakém žánru hrají. Jejich reakce jsou naprosto stupidní, dialogy prakticky neexistují, akce úsměvná, jednotlivé sekvence na sebe prakticky nenavazují. A vlastně po prvním výskoku žraloka dvojhlavého z vody to jde všechno do kopru. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Dvouhlavý žralok útočí na školní družinu, jejíž děvčata se předtím ukážou nahoře bez a jako běžnou součást čvachtandy v moři považují trojku se spolužákem. To točil nějakej nadrženej falešnej biolog nebo co? Hodně bizardní béčko s mizernými hereckými výkony, ale co naplat - mám rád sluníčko, moře pláže tak dávám aspoň jednu hvězdu za to. ()

Luisis 

všetky recenzie používateľa

Takové horší "C"éčko. Víc než hloupoučkej a zbytečnej film mě úplně rozsekaly okolnosti kolem filmu. Pan Profesor Babiš:-D Distributor pro CZ Řiťka video a taky to, že režisér Ray si o 3 roky později natočil i Útok trojhlavého žraloka a tentýž plodný rok i svůj Masterštick "Megažralok VS Kolossus" . Tak pusu a pa všem žralokům! Sejdeme se u Čtyřhlávka - 2% ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (10)

  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)
  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama