Reklama

Reklama

Severný ľadový oceán je miestom, kde sa studená vojna medzi západom a Ruskom nikdy neskončila. Mimo dosahu ľudských očí tú prebiehajú nebezpečné hry, provokácie a dokazovanie sily. Najmodernejšie nukleárne ponorky na oboch stranách majú nepriateľa odstrašiť od útoku, ktoré by mal za následok rovnako strašnú odvetu. Hry sa však skončili! Ruská ponorka pod hladinou pošle bez varovania svojho soka na dno. Nad hladinou potom zmizne ruský prezident a velenia nad armádou aj nukleárnym arzenálom sa ujíma nebezpečný admirál s túžbou svoju mocnú armádu konečne použiť. Vojna už nie je len hrozba, vojna sa pomaly začína. Kým na súši uprostred nepriateľského územia má americké komando za úlohu nájsť a zachrániť ruského prezidenta, pod vodou je povolaná do akcie špeciálna útočná ponorka na čele s kapitánom Joeom Glassom (Gerard Butler). Ten musí využiť svoje dlhoročné skúsenosti z podmorských hier na mačku a myš a dostať sa až do tyla nepriateľských vôd. A v prípade nutnosti zaútočiť. Pri svojej misii v hlbinách nájde nečakaných protivníkov aj spojencov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (8)

Trailer 2

Recenzie (277)

angel74 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem se zase jednou utvrdila v tom, že současné akční filmy, ve kterých hraje hlavní roli Gerard Butler, neoplývají zrovna valnou kvalitou. Nemám nic proti vizuální stránce tohoto snímku, ale stupidnější scénář jsem už dlouho neviděla. A aby toho nebylo málo, na závěr si všichni pěkně zatleskali. (45%) ()

IceQueen 

všetky recenzie používateľa

Ponorky a rusko-americký konflikt. No, povedzme si pravdu, keby som nebola bývala lenivá zablúdiť aj do obsahu, možno by som si Hunter Killera nechala ujsť. Lenže mne stačilo v osobách a obsadení unaveným okom zavadiť o meno môjho statného škótskeho samca a bolo vybavené. Presne, ako vraví Pepinec, luxusne natočená sračka. ()

Reklama

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Nejchlapáčtější film o ponorkách od K19. Macho Butler, uječený Oldman, charizmatický Common a Nyqvist. Do toho pár Navy Seals, solidní přestřelky a výtečně nasnímané lokace a podmořské bitvy. Co na tom, že scénář psal někdo přes víkend u piva. Vždyť tohle je pouze o tom, předvést hi-tech americké military hračičky a ve výsledku se poplácat po amerických ramenou, jak to vše dobře dopadlo. Vcelku charizmatické, rychlé, jasné a ne příliš chytré. To se dá přežít. ()

Praxis 

všetky recenzie používateľa

Objektivně za tři, subjektivně za čtyři. Když se totiž přiblble usmíváte u závěrečných titulků, je to jasná věc, že jste právě našli svoje guilty pleasure roku 2019. 90tkový feeling spolu se CGI nového tisíciletí. Všechno, ale úplně všechno je tam strašně přestřelené, přiblblé a samozřejmě řádně přitažené za vlasy, ale já se tento večer královsky bavil. 80% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Proamerickú časť českej a slovenskej populácie urazí že vojaci zo štátov nacistických zachránili ruského prezidenta, červenoarmyjcov akože technická a vojenská prevaha amíkov a normálnych divákov celý príbeh, ktorý je zrelý na vysielanie na Netflixe a nie v kine. Aj keď sa možno tvorcovia pokúsili ako tak navodiť atmosféru, že na obidvoch stranách sú ľudia túžiaci po vojne a rovnako tak po mieri, celé to vyznieva strašne trápne a vrcholom je asi amícky kapitán na love, ktorý nezastrelí jeleňa v zasneženom Škótsku, lebo je tatkom malej srny. A to som na to chcel ísť do kina...45% ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (13)

  • Okrem britských filmových štúdií Pinewood sa natáčalo aj v Bulharsku a Hongkongu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama