Reklama

Reklama

Celeste (Rashida Jones) a Jesse (Andy Samberg) spolu chodili už na strednej škole. Skoro potom sa vzali a teraz, na prahu tridsiatky, stoja na križovatke. Kým Celeste zažíva úspechy v podnikaní, Jesse je nezamestnaný, bez chuti do života. Celeste má pocit, že ak by sa rozviedli teraz, mohli by zostať priateľmi. Jesse, hoci Celeste stále miluje, jej rozhodnutie pasívne prijíma. Celestine predstavy sa ale od reality líšia. Kým si zvyká na nový život, pomaly a bolestivo si uvedomuje, aké chyby v manželstve urobila. Na nápravu si ale vôbec nezvolila vhodnú chvíľu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer

Recenzie (67)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Sklamanie. Ale môžem si za to sám, moc som sa tešil. Problém je v tom, že "Celeste and Jesse Forever" sa stále na niečo hrajú; konkrétne na "500 Days of Summer" - a občas je to skrátka moc okaté. Okrem toho, nie všetky vedľajšie postavy a dejové línie majú čo povedať. Elijah Wood ako teplý kamarát - komická postavička dostal málo vtipov (asi dva) a Emma Roberts je tu už čisto na natiahnutie stopáže. Andy Samberg (Jesse) - po minulom Sandlerovom fekáli - opäť dokazuje, že je iba trápny neherec. Jeho prejav obsahuje asi tri výrazy, aj tie odkopírované od Setha Rogena, s tým rozdielom, že Rogen je vtipný. A nech mi nikto nehovorí, že schopnosť rozplakať sa je nejakým dôkazom talentu. Ten človek je herecky ešte pod Jiřím Mádlom. Pri niektorých vypätých scénach bohužiaľ stroskotáva aj Rashida Jones, vo svojej prvej veľkej úlohe (kvôli ktorej som na to vlastne pozeral a ktorej to rozhodne nemám za zlé). Ona je hlavným ťahákom snímku, snaží sa nad rámec svojich možností (aj keď sú obmedzené), konečne v hlavnej úlohe; navyše sa pod film podpísala aj ako spoluscenáristka a ja jej to všetko hrozne prajem. Celeste and Jessie nakoniec aj tak zostanú niekde na hranici šesťdesiatich percent a štyrmi hviezdičkami teda hodnotím preto, že som na týchto indie vzťahovkách vyrastal, za vynikajúci pesničkový soundtrack a za Rashidu (v neposlednej rade). Aj keď objektívne je to tak na 65%. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Komedia, ktore sa snazi vkusne poprepletat priatelstvo s laskou, ale nadari sa to ani ustrednej hereckej dvojici, ani reziserovi Toland Kriegerovi. Po asi 20- 25 minutach som sa zacal nehorazne nudit. Takehoto priemeru je tolko, zeby sa dal lopatami prehadzovat, tak preco sa sakra toci furt novy a novy priemer? Cirych 50 % ()

Reklama

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých lepších nezávislákoch, kde i ''WTF!'' je vyslovované s takou eleganciou, že skôr počuť: '' Well, that's fantastic!'' než ako to, na čo sme zvyknutí! (V poslednej dobe sa mi to fakovanie nejak páči, ale vravím, musí to mať eleganciu, šmrnc a nie, ako ked' sa fluše na chodník.) Mimochodom, logo cédéčka nemalo chybu a tiež mi už asi nebudú vadiť zmrdi, čo sa predbiehajú vo frontách v obchodoch. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Realita, která je často velmi krutá... Ale takhle to v životě chodí. Zcela chápu situaci, která je ve filmu vytvořena. Někdy je prostě těžké se od toho člověka, který ve Vašem životě tvoří tu největší část, opustit. Je tam jeden skvělý moment, kdy Celeste stojí v dálce od stanu,kde se baví plno lidí ze svatby a zpomaleným záběrem je pohled upřený na ni. Tam jsem viděla silnou a výraznou část filmu, kdy si lze uvědomit, co daná postava prožívá...Andy Samberg mě sice nezaujal, ale Rashida Jones je vynikající. ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Tohle fakt není film, který Vám zvedne náladu. Osobně bych film popsal jako slabší verzi Blue Valentine. A i když, jsem neměl zrovna na takovýhle film neměl náladu, tak se mi dost líbil. Líbilo se mi jak to je přirozený. Jsou tam klišé, přesto jsem tam cítil, že scénáristé a herci v jedné osobě moc dobře vědí o čem píšou. Režie je v pohodě, taková ničím nepřekvapují a neurážející. Rashida Jones je dobrá herečka, kterou jsem si zamiloval v Parks and Recreation a tady jsem si její herecký koncert užil. Andy Samberg je zde dost utlumený a pro mě bylo opravdu zajímavé vidět ho v této poloze. Mile potěšil Elijah Wood, Emma Roberts nebo Chriss Messina. Celeste a Jesse navždy je fajn snímek, na který je dobré mít tu správnou melancholickou náladu, protože teprve tehdy, Vás dokáže dost silně zasáhnout. ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama