Reklama

Reklama

Nečakané odhalenie

  • Česko Hrůzná minulost (viac)
Trailer

Nichole Barlowová (Agnes Brucknerová) prichádza do San Pedra s dcérou Evou (Dakota Brightová) na pohreb svojej matky. Vyzýva svoju odcudzenú sestru Annie (Caity Lotzová), aby jej pomohla vyriešiť obchodné a finančné záležitosti, ale Annie je ešte stále traumatizovaná spomienkami na zlé zaobchádzanie zo strany nebohej matky, a nechce sa vrátiť do miest, kde strávila detstvo. Nichole presvedčí svoju sestru Annie, aby prišla aspoň na matkin pohreb. Nichole však bez stopy zmizne a Eva zostane s Nicholinou sesternicou Liz  (Kathleen Rose Perkinsová). Onedlho sa stratí aj Liz a polícia rozbieha vyšetrovanie. Aj keď Annie tvrdí, že v dome, kde vyrastala, sa odohrávajú nadprirodzené udalosti, stáva sa hlavnou podozrivou. Všetko sa zmení, keď vyšetrovanie preberie detektív Bill Creek (Casper Van Dien). Ten cíti, že v dome je niečo divné. Medzitým Annie privolá médium, veštkyňu Stevie (Haley Hudsonová), ktorá je presvedčená, že za zmiznutie Nichole a Liz je zodpovedný duch Anninej matky. Žena však Annie upozorní, že v dome na ňu číha veľké nebezpečenstvo. Annie sa rozhodne pokračovať v pátraní a odhaľuje temné tajomstvá z minulosti svojej rodiny. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (355)

heyda 

všetky recenzie používateľa

Obyčejný průměrný kousek mezi horory. Hlavní hrdinka vesměs sympatická, scénář snad ani nelze hodnotit (těch pár vět), atmosféra jakštakš, lekačky ušly, ale příběh velmi hloupý a nezajímavý a o napětí se dá mluvit jen v jistých momentech. Od tak dobře hodnoceného filmu (v rámci žánru) jsem očekával víc. Takže sečteno podtrženo nemastných neslaných 50%... ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Aj keď to nemá na vizionárske horory ako The Witch či It Follows, The Pact je dozaista jeden z najlepších hororov za posledných 10 rokov. Pre ujasnenie, vo filme sa objaví aj ouija, takže sa nachádzame v riadne priamočiarej žánrovke. Film síce originalitu veľmi nepobral, je tu pomerne dosť účelovostí a osobne mám oveľa radšej horory, ktoré tlačia na atmosféru, no The Pact je dokonalé žánrové remeslo s asi najlepšou sériou ľakačiek, akú som kedy videl. Čo divák čaká od filmu o strašidelnom dome, to dostane. Kto by si myslel, že v roku 2012 sa dá nakrútiť skutočne mrazivý horor o dome, v ktorom straší? Mal som zimomriavky a užíval som si to. PS: Vidíš, Wan, takto sa to robí! ()

Reklama

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

Povedala by som, že som v celku spokojná. To, čo mi zabránilo dať plný počet, boli slabšie pasáže, pri ktorých som mala trošku problém udržať pozornosť. Musím ale podotknúť, že ich na šťastie mnoho nebolo a napriek nim bola atmosféra filmu miestami až mrazivá, ako to od tohoto žánru samozrejme očakávam. Páčilo sa mi aj to, že som nebola schopná predvídať, čo sa bude diať, pretože sa mi to stáva pomerne často, zvlášť u tohoto druhu filmov. Hlavná hrdinka žiaľ len priemerná, ale nikto nemôže mať všetko a ja dávam plnokrvné 4*. Nebojím sa doporučiť. ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Podle prvních pár minut jsem čekal, že to bude prostě navíc další "haunted house", ale pak se to rozjelo trochu jiným směrem a já si po celou dobu říkal, že takovýhle horor jsem už hodně dlouho neviděl. Skvělá atmosféra, skvělý nápad se zakomponování sériové vraha, prostě paráda. Navíc v hlavní roli Caity Lotz aka Sara Lance z Arrow a Legends of Tomorrow, což byl příjemný bonus. ()

Genero 

všetky recenzie používateľa

Při letmém pohledu na zdejší hodnocení jsem se vnitřně smířil s tím, že jsem asi dvanáctiletá kravka, kterou vyděsí každé zakašlání a cvaknutí kliky. Já jsem se totiž během těch devadesáti minut opět párkrát celkem vydatně posral a jestli o mém tvrzení pochybujete, můžu vám to klidně přinést ukázat. Děsivý fakt, že Casper není v tom domě jediné strašidlo, bylo hotovým pohlazením po bypassu a potěšilo i to, že ani závěrečné rozuzlení tentokrát nevymýšlely největší scénáristické hvězdy z pavilonu C. Teď o půlnoci bych přísahal, že z dutiny za zdí obýváku, o které jsem si vždycky myslel, že je to komín, slyším podivné chrčení a nářek. No nic, nebudu si toho všímat. Můžu být rád, že ta krev, co vytéká z praskliny v omítce není moje a budu věřit, že do rána nezmizím za záhadných okolností. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo v San Pedro a Los Angeles. (SONY_)
  • Motocykel, na ktorom jazdí Annie (Caity Lotz), je 1970 Honda CB350 a fotoaparát, ktorý používa policajný dôstojník Creek (Casper Van Dien) na nafotenie jej domu, je Canon model 7D. (misterz)
  • Když si Annie (Caity Lotz) v kostele prohlíží staré fotky, ve vitríně je chvíli vidět odraz kamery. (akisha)

Reklama

Reklama