Reklama

Reklama

Mesto zombíkov

  • Česko Město nemrtvých (viac)
Trailer 1

Vo východoázijskom meste unikol nebezpečný vírus, ktorý premenil väčšinu obyvateľov na zombie, a preto lokalitu ihneď hermeticky uzavreli. Špičkový žoldnier Max Gatling prijme riskantnú úlohu, aby našiel a zachránil dcéru vplyvného muža, ktorá zostala v nakazenom meste uväznená. Okrem nej tu vojak nachádza skupinu preživších ľudí aj jednotku nasadených bojových robotov. Ich úlohou bude premôcť presilu nakazených ľudí, ktorí sa premenili na krvilačné neživé - nemŕtve netvory, útočiace zo všetkých strán. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (174)

ConanVJ 

všetky recenzie používateľa

Pěkný post-apo-zombie filmek s Dolphíkem vedoucím tuto šílenost k parádní podívané. Jasný, příběh je prostej bez většího překvapení a s předvídatelným koncem a efekty jsou levný až to bolí. To ale ničemu nevadí. Začátek filmu je hodně povedenej a Dolph v něm válí. Poté je to klasický utíkání před zombies a chránění přeživších, i když se to trošku zkomplikuje. Objeví se zde i pomoc, kterou by v tomto filmu asi nikdo nečekal. Všechno je to namícháno tak, že to funguje a je to zábavný. Mě filmek pěkně utekl a bavil jsem se u něj takže dávám 80% :) ()

ZdenoLo 

všetky recenzie používateľa

Dolph Lundgren v zombie horore sa prekusnúť ešte s ťarchou dá, ale keď na plac vylezú humanoidní roboti tak to už neviem či sa mám smiať alebo plakať od údivu. Ale ak horda zombie napadne a premení robota na "zombie robota" tak to už sa mi chce grcať. Starý dobrý Dolphi asi stráca kondičku. Keď som sledoval jeho beh, tak mi to pripadalo ako keby bol 7 rokov v kóme. Scéna keď nasadli do auta bez motora a roboti ich začali roztláčať...no to som sa smiechu neudržal. ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Nie, ani toto ma nepresvedčilo, len ďalšia Dolfácka pakovina. Síce som Dolfovi držal palce, ale je to márne, je to márne, je to... márne. V bezfarebnom meste zombíkov je dcéra nejakého papaláša a je treba ju zachrániť. Na túto úlohu je samozrejme vybratý blonďatý švédsky kolohnát s príhodným menom Gatling. Zombíci tu vlastne nie sú klasický zombíci a je možné ich zabiť ako ktoréhokoľvek živého človeka. Akcie tu jesto, akurát že je rovnako befarebne fádna a kamera pri nej veľmi zbesilo kmitá zo strany na stranu tak, aby bolo možné vidieť zo všetkého čo najmenej a zamaskovať tak celkovú vizuálnu chudobu a nenápaditosť. Aspoň že nejaká tá brutalita a krv je prítomná. V neakčných pasážach sme potom nútený počúvať zúfalé dialógy a odhalovanie "šokujúceho " pozadia prebiehajúcich udalostí, za čo si pán režisér/scenárista zaslúži slávnostne naprdieť medzi oči aby mu ich riadne vyštípalo. Ani pridanie chodiacich mixérov, chcem povedať bojových robotov k lepšej zábave neprispeje, lebo je to vlastne úplne mimo. A pokusy o hlášky patria k tým najstrašnejším aké som mal tú smolu počuť a sú buď otrepané, či rovno trápne, ale vždy stabilne nevtipné. Na záver obligátny škaredý digivýbuch a môžem skonštatovať že Dolfovi to zasa raz nevyšlo. Ale ja mu aj tak fandím, lebo ak Satan dá aj z miešačky na betón vyletí ohnivý šíp. Akurát je to mierne nepravdepodobné... ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Je to rýchle,je to akčné a má to grády a to v zombie filmoch milujem.Ale jedno filmu neodpustím a to D.Lundgrena ten mi tam veľmi prekážal,nielenže ho nemám rád ale tu mi dosť vadil.lebo mi pripomínal S.Seagala a to nebol kompliment.Málo to pár náhod ktoré by sa v bežnom živote asi nestali.Bolí tu aj nesympatické postavy a postavy ktoré vyzerali veľmi akčné a pôsobivo ale v konečnom dôsledku to bola len fraška.Lebo vždy keď sa schyľovalo k otvorenému boju tak zomreli alebo v tom lepšom prípade ušli.Aj keď tých výhrad je u mňa dosť aj tak tento film bol s tých schopnejších zombie projektov.Lebo z akčného hľadiska bol jeden s tých lepších a zato môžu aj tie rýchlo sa pohybujúce zombie aj keď behali ako ľudia preglgol som to.Ten kovový psík bol parádny a celkovo tí roboty boli dobrým oživením vo filme. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa

Postavy a zombíci sú OK na postavy a zombíkov z Béčka. Dolph je Dolph a CGI je hnus. Videl som to tak dávno, že som prekvapený, že si na niečo z toho pamätám ale to znamená, že to stojí za to si to pozrieť. Je tu nejaká krv a aj gore sa tu dá nájsť, aj keď´väčšina z nich sú len sračkove CGI. Nemám nič proti CGI ale takéto filmy majú mať staré poctivé ručné triky a nie zhovädilé CGIčka. Dajte si pár panákov vodky a užijete si. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (4)

  • Několik scén ve filmu se natáčelo v malajském Johor Bahru. (Johnny.ARN)
  • Film byl vybrán na prestižní festivaly Sitges International Fantastic Film Festival, Sci-Fi-London Oktoberfest a Detroit Zombie Con. Film byl poprvé uveden v Německu v srpnu 2013 (v omezeném počtu projekcí a na Blu-ray a DVD). Ve Spojených státech vyšel 18. února 2014 na Blu-ray/DVD. V kinech byl uveden ve Spojených arabských emirátech, Indii, Libanonu a Jižní Koreji. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama