Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka cestovateľov uviazla v Chile po veľkom zemetrasení v podzemnom nočnom klube. Cestovatelia si postupne uvedomujú, že ak sa im podarí dostať sa von, bude to iba začiatok hrôzy, ktorú nemusia prežiť. (Tony DiNozzo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (92)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Film z dílny E. Rotha. Katastrofická/hororová návštěva Chile kde parta přátel bojuje nejen proti přírodě, ale i lidskýmu hyenismu. Chválím kameru, která byla místy fakt vymazlená a ještě víc chválím nepředvídatelnost děje. Určitě jsem se u filmu nenudil. Mám to tak na rozhraní 3 - 4 hvězd. Nakonec se přikláním k vyšší variantě, protože přesně takový konce mám rád. Co nestihne lidskej faktor to dorazí matka příroda. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Partia troch kamarátov prichádza do Čile na výlet. História, pamiatky, návštevy v rôznych nočných podnikoch. Jedného večera spoznajú trojicu dievčat, ktoré rovnako ako oni hľadajú najlepší spôsob ako sa odreagovať. Keď už sa zdá, že zábava nemôže byť lepšia, všetkých prekvapí zemetrasenie. Padá jedna zo stien väzenia. Na slobodu sa dostáva niekoľko brutálnych vrahov, ktorí nepoznajú zľutovanie. Aby toho nebolo málo. Varovný zvukový signál informuje ľudí o príchode vlny Tsunami. Dostane sa partia mladých ľudí do bezpečia? Príbeh prostý a jednoduchý. Prvá polhodinka žiadna sláva. Postupne však film začne vďaka slušnému gore či napätiu gradovať. Potláčanie veškerých pudov sebazáchovy je miestami vyobrazené brilantne. Záver ma nesmierne potešil - 75%. ()

Reklama

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Účastníci zájezdu zažijí vzrušující Pařbu v Chile a poté je čeká Nezvratný osud. Aftershock je drsný, krutý a značně gore. A nelíbil se mi. Nevím, v čem přesně, ale zkrátka se mi nelíbil. Nejspíš je to celkovým zpracováním a samotnými charaktery postav, které jsou tak tuctové, nelíbivé a nezajímavé, jak jen v tomto žánru můžou být. Snad jen postava, jíž ztvárnila Andrea Osvárt si získala nějaké mé sympatie. Připadala mi nejvíc zajímavá, chytrá a celkově prostě žádná prsatá, uřvaná pinda:) Možná i proto ji tvůrci filmu nechali dojít tak daleko. I když ani ona nemá zdaleka vyhráno. Závěr filmu, kdy kráčí po pláži, dává tušit, co asi bude následovat. Během sledování jsem si říkala, že to stejně musí přijít. Aftershock má dobrý nápad, i herecké výkony jsou slušné, ale celkově se mi to jaksi nedokázalo trefit do filmového vkusu. ()

jonyyy 

všetky recenzie používateľa

Konečně někdo natočil katastrofák v hororovém podání. Aftershock je strašně hloupý ale o to víc zábavný. Film obsahuje tolik hororových prvků a situací, že mi chvílema bylo hlavních hrdinů až líto čím vším si museli projít - zemětřesení, tsunami, násilní vězni, mrtvolky dětí, takže divák nemá šanci se u této béčkové slátaniny začít nudit. Nutno dodat, že mě parkrát i překvapil vývoj děje, což u tohto druhu filmů není zrovna obvyklé. Znova jsem si potvrdil, že mám Eliho Rotha radši jako herce než režiséra. Ne že by tu podal nějaký oskarový výkon, ale do těchto rolí se prostě hodí. 75 % ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Úvod nestál za veľa. Je iba o výletoch (aj keď niektoré zábery boli pekné) a žúrovaní. Potom prišla katastrofa a konečne sa to rozbehlo. Sledujeme zbesilú jazdu za prežitím bez pravidiel, ktorá nedá priestor ani na minútovú prestávku. Vo filme odznelo, že náhody neexistujú. Ja mám však pocit, že ich vo filme bolo viac než dosť :). Od momentu, čo sa do príbehu zamontujú väzni, vo filme výrazne stúpne napätie, ktoré graduje až do samotného konca, ale nehovoril by som ani o horore, skôr ide o slušný thriller. Celkový dojem nie je vôbec zlý. 65/100 ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (5)

  • Premiéra filmu proběhla 12. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Do kinodistribuce se pak snímek dostal až v roce 2013. (gogos)
  • Eli Roth snímek produkoval, zahrál si jednu z hlavních rolí a také se podílel na scénáři. (gogos)
  • Do amerických kín mal isť tento film s prístupnosťou NC-17 (neprístupný do 17 rokov), ale nakoniec ho zostrihali tak, aby spĺňal rating R (do 17 rokov len v sprievode dospelej osoby). (beso74)

Reklama

Reklama