Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinu amerického obchodníka Jacka Dwyera (Owen Wilson), ktorá sa presťahovala do juhovýchodnej Ázie, zastihne násilný štátny prevrat. Američania sa ocitnú priamo uprostred krvavého násilia, chaosu, represií, popráv a všadeprítomnej smrti. Z mesta, ktoré čelí útokom nemilosrdných povstalcov, sa zúfalo snažia dostať na bezpečné miesto a zachrániť si život. Nebude to však ľahké. Sú totiž v krajine, kde povstalci okamžite zatknú a popravia každého cudzinca. (TV JOJ)

(viac)

Videá (18)

Trailer 1

Recenzie (357)

emma53 

všetky recenzie používateľa

Já tady u toho vysloveně váhám s hodnocením. Má to švih, nestačila jsem ani mrknout okem a byl konec. Škoda, že Pierceovi se tam moc prostoru nedostalo, ale i tak byl báječnej. Kdo mě ale překvapil, tak to byl Owen, protože jsem ho jako taťku snad neviděla ještě v žádném jeho filmu a tady bych ho jako tátu brala okamžitě i já. Co mně ale nějak neštymovalo, byla ta zázračná aura kolem jejich rodinky v takové masakrální atmosféře. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Výborné vyobrazenie bezvýchodiskovej situácie. Zároveň sa mi však páčilo, že z toho tvorcvoia nerobili žiadny ďalší HOTEL RWANDA, ale že sa držali v mantineloch trileru (v realite by rodinka prežila tak maximálne prvých dvadsať minút). Brosnan si svoju (vedľajšiu) úlohu zjavne užíva a celé to má slušný spád... Atmosféra cudzej krajiny (Kambodža?) dodáva filmu zdanie presahu... ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Solidní, akční, Rková záležitost jejíž hlavní devízou je velmi svižná první půlka. Škoda, že v té druhé už to nemá takový drajv a hlavně kdo se těší na Brosnana, tak bude asi lehce zklamán. Nestárnoucí Pierce se tu všeho všudy objeví zhruba na 15 minut a i když si svůj part odehraje z přehledem, tak mohl dostat větší prostor. Wilson jako milující otec celkem uvěřitelný takhle se má prostě chlap v podobný situaci zachovat. Takže na konec celkem dobrý, ale mohlo to bejt lepší. Občas mi trochu vadila i ta příliš akční a zběsilá kamera. Trochu to zklidnit a sem tam použít stativ by neškodilo. Vidím to na lepší průměr, ale dalo se z toho vytěžit ještě větší peklo.60% ()

AppleCore 

všetky recenzie používateľa

Neškodnej thriller, kterej diváka uvrhne zpátky do devadesátých let, kdy byly akční filmy svižný a drsný. Režisér nám s přehnanou ambicí chtěl ukázat trochu šoku, hodně akce a i nějakou tu digitální atrakci. Bohužel na dnešní dobu nemá ale čím překvapit, nebo strhnout, natož pak konkurovat v kinech komerčním palbám za stamiliony. Jednohubka, která by před dvaceti lety mohla být skvělým "áčkem", nemá v současnosti na víc, než televizi. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Poměrně slušná a napínavá podívaná o americké rodině, která bojuje o život v jihovýchodní Asii, která čelí státnímu převratu. Film trpí převážně na nižší rozpočet, který tvůrcům neumožňuje se naplno rozjet, nebo dokonce přitvrdit a po celou dobu se drží dost zkrátka, což filmu tohoto typu škodí. Odvážnější režie a vyšší rozpočet a mohla to být pecka. Takhle jen slušný průměr. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (9)

  • Nie je presne jasné, v akej krajine sa film odohráva. Vo filme je možné nájsť viacero náznakov niekoľkých vzájomne susediacich krajín. Rebeli jednaj rozprávajú aj v thajčine aj v khmérčine, niektoré značky a nápisy sú v khmérčine, niektoré sú zase v barmčine. (Real Tom Hardy)
  • Annie (Lake Bell) sa počas scén barikádovania v hoteli menia medzi prestrihmi menia topánky. Keď sa schováva v kúpeľni, je obutá, keď odtiaľ beží zaterasiť vchodové dvere, je vyzutá, a keď beží otvoriť dvere, je zase obutá. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

15.05.2012

Tak to asi těžko, ale i on bude čelit brutální vojenské síle v jihovýchodní Asii. Konkrétně v akčním thrilleru The Coup, který podle scénáře svého bratra Drewa natočí John Dowdle (oba jsou podepsaní… (viac)

Reklama

Reklama