Reklama

Reklama

Devil Seed

  • Austrália Devil Seed (viac)

Obsahy(1)

Prázdniny skončili a Alex sa vrátila do školy na internát ku kamarátkam Jessike a Breanne. Ako sa sluší a patrí, stretnutie oslávili nočným žúrovaním, ktoré vyvrcholilo nápadom storočia - ísť za cigánkou a dať si vyložiť budúcnosť. Následujúci deň si Alex síce nič z predošlého večera nepamätá, no v okolí sa začnú diať zvláštne veci. Halucinácie, čudné, hrôzu naháňajúce zvuky, výpadky pamäte a škrabance na tele ju rýchlo presvedčia, že tu ide o jej život. Ak včas nenájde pomoc, bude zle... (beso74)

(viac)

Recenzie (58)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Všechny zaběhnuté postupy známé z vymítačských hororů jsou tu přítomny měrou vrchovatou, takže vás ale vůbec nic nepřekvapí. Přesto se nejedná o promrhaný čas. Filmaři sice měli k dispozici silně omezené prostředky a obsazení se vesměs sestává z ochotníků, ale rozhodně je tady vidět, že to režisér má v ruce a dokázal z toho minima vytřískat víc, než maximum. Jsem docela rád, že Kanaďané tyhle nízkorozpočtová béčka točí klasickým způsobem a nehrají si s H8. Občas z nich totiž vypadne překvapení. Jako třeba v tomto případě. 55% ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,PŘIJDE SI PRO TEBE“.... /// To si takhle vožralý kikiny nechaj věštit budoucnost. Stará cigoška je fakt dobrá a kikinám se z toho vorosí (tak schválně – co bys chtěl? …aha, tak to není film pro tebe…). Vono totiž, když zasadíte semínko třeba ,,marušky“ no tak hold sklidíte trávu. Když Ďábel zasadí semínko – je z toho film plnej čmáranic, zvuků, zajímavý hudby a občas i atmosféry. Pak zjišťujete, že to všechno už tady bylo, dokonce bez hysterickejch ženskejch a jsou chvíle, kdy mě ta píča sere. Ale nakonec v tý záplavě sraček bych řekl, že je to z toho lepšího soudku. Jo a mohl by se jmenovat třeba… Damien. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kámoška začala ,,gůglit“ slovíčko DÉMON. 2.) Zjistím, jestli pomůže, když se před Ďáblem zavřu na hajzlu. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Sakriš, tak toto áno, toto beriem všetkými desiatimi :-) Po dlhšej dobe konečne nejaká novinka, ktorej môžem dať plnú trefu. Vynikajúci exorcistický horor, kam sa hrabe Devil Inside a podobné komerčné bláboly... Zaujímavé, o tomto filme som doteraz nepočul nič, režisér je úplný nováčik, hlavná hrdinka nehrala dokopy nikde, a aké prekvapenie sa z toho vykľulo. Dej je úplne priamočiary. Dve kamarátky si to pod vplyvom alkoholu namieria k cigánskej jasnovidke a odvtedy sa s jednou z nich začnú diať podivuhodné veci. Najprv sú to podľa očakávanie divné hlasy a zvuky (čiže pár poctivých, funkčných ľakačiek), potom tu máme posadnutosť, napokon exorcizmus. Ja viem, je to klišé, ale to nevadí, tam sa veľa originality vymyslieť nedá. ALE: Už len hlavnej hrdinke by som dal aj 10 hviezdičiek. Krásna, talentovaná, výborne sa na ňu pozeralo, jedna z najkrajších hlavných postáv v horore. Človeku jej až bolo ľúto. Má to atmosféru, technická stránka je na veľmi vysokej úrovni, hudba v pohode, proste skvelý moderný horor, v ktorom klape úplne všetko. Akurát keď už ku koncu došlo k nejakým mordíkom, mohli byť ešte krvavejšie, no nič to, asi sa šetrilo na rozpočte. 9/10, prekvapenie mesiaca jednoznačne!!! ()

berusche 

všetky recenzie používateľa

A to vylízané z té podlahy prej nebylo sperma??? Škoda, já myslela, že alespoň záblesk něčeho, co bych ocenila. Velebnosti, nuda je nuda, s tím nepohnou ani snědé Hispánky za dozoru Helgy z Švédska. I když, ďáblů není nikdy dost a já exorcismus vítám, nerada se u něj cítím tak, že se z nás tvůrci dělaj p*del. To si mohli dovolit akorát ve Scary Movie, tam to deklarovali dopředu. Tady si ovšem připadáte, že je snad cílem koukat na blbé herce, poslouchat scénář o ničem a vidět efekty, které vyvolávají salvy smíchu (pauza, jsem zamyšlená, pauza, kouknu z okna, pauza, vrátím se k sešitu, pauza, a světe div se, bože, néééé, je počmáranej). ()

*CARNIFEX* odpad!

všetky recenzie používateľa

Mladá Alex sa po letných prázdninách vracia späť na nový privát so svojimi kamošmi. Po prvej prebdenej noci kedy sa cestou z diskotéky zastavia u "údajnej" cigánskej veštici.. (ktorá mimochodom vyzerá, ako tie dôchodkyne z priora čo pred záchodom predávajú toaleták) ..začnú diať zvláštne veci. Ako skončila táto sračka netuším, lebo som to po 37 minútach už nedokázal dopozerať. Zrejme išlo o posadnutú študentku nakupovaním handier vo výpredaji. Skutočne, neskutočný horor bolo pozerať sa na tieto "Oscarové" výkony na úrovni nočných zabávačov z TA 3. Efekty ako v Godzille z 54´, napätie ako pri znižovaní ceny za burčiak na baníckom jarmoku, snaha uspať diváka od samého začiatku - toto sú všetko dôvody prečo bez milosti s úsmevom na tvári môžem šľahnúť ODPAD. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama