Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film

Krátky film o komiksovej postave Punishera, ktorý sa rozhodne potrestať gangstrov za ohrozovanie prostitútiek a týranie malého chlapca. (toi-toi)

Videá (1)

Celý film

Recenzie (403)

otík 

všetky recenzie používateľa

Thomas Jane byl takovým nic moc Punisherem, ale zde předvádí akci, která by komiksovému mstiteli udělala čest. Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale kdyby si Jane s Joanou plácli, možná by z toho byl ten pravý komiksový mstitel a Lundgrenův Punisher by konečně mohl odejít do komiksového důchodu, neboť by měl řádného nástupce. Hej hoši, jen tak dál. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Tak o tomto sa dá povedať, že to bolo "cool". Tá počiatočná ignorácia sa mi nepáčila, už nemusel nikoho zachraňovať, keby boli horší, taktiež by som to nepovažoval za spravodlivosť, bol to proste taký divoký západ. No grády to malo teda poriadne, ak sa za to dá považovať nadávanie od černocha a lámanie kostí a podrezávanie od belocha. Čiže to nebolo veľmi pre mňa. ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Krátká, ale vysoce zábavná a pohledná epizoda z jednoho všedního dne pana Punishera. Účinkují: Thomas Jane, Ron Perlman, lahev Jacka Danielse a parta zfetovaných a zdivočelých negroameričanů. Názorná a roztomile přímočará ukázka řešení rasového... tedy řešení problému s nepřizpůsobivými menšinami... tedy spoluobčany. ()

bartias 

všetky recenzie používateľa

Thomas Jane si zopakoval roli Punishera v krátkém "fanouškovském" filmu natočeném pro Comic-Con International 2012. Příběh a stylizace jsou asi tak stejně veselé jako hudba z Temného rytíře. Krve, otevřených zlomenin a násilí vůbec je tady víc než ve všech třech filmových Punisherech dohromady. Bonus? Ron Perlman ve vedlejší roli. Dirty Laundry dobře vystihuje nesmiřitelnost hlavního hrdiny a děj se i na malém prostoru odehrává ve velkém stylu. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (5)

  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)
  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (viac)

Reklama

Reklama