Reklama

Reklama

VOD (1)

Záchranná akce promění život posádky americké vojenské ponorky a kapitána Matthew Davise v peklo. Po příchodu tří trosečníků na palubu se začnou odehrávat záhadné a nebezpečné věci, ale zjistit jejich příčinu zdravým rozumem se zdá nemožné... Píše se rok 1943 a americká vojenská ponorka Tiger Shark objeví uprostřed Atlantiku tři trosečníky - dva muže a ženu. Velitel Brice je vezme na palubu, přestože se pověrčiví námořníci obávají, že přítomnost ženy přinese smůlu. Záhy se ukáže, že se skutečně děje něco podivného, i když zubožení pasažéři to rozhodně nemohou mít na svědomí. Tajemná síla, která likviduje posádku, zjevně není z tohoto světa... Počas II. svetovej vojny vykonáva ponorka nazývaná Tiger Shark v tajomných morských hlbinách svoju štandardnú záchrannú akciu. Ponorka sa však dostáva do pasce podmorských úžin. Šokovaná posádka je paralyzovaná strachom a jej cesta sa mení na misiu hrôzy, ktorá dosahuje až na dno ľudskej psychiky... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (170)

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Začiatok je pre mňa nuda. Takéto námornícke sračičky nemám rád. Ale veľmi som sa čudoval ako dobre funguje ďalšia časť hrajúca na atmosféru. Rôzne zvuky, nárazy k tomu paranoja a postupný nedostatok kyslíku. Jasné, že 100 minút na takýto film je dlho a tu sa to aj ukázalo. Ale musím hodnotiť celkom kladne, lebo koniec som nečakal... 60%. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vcelku slušné, ale ja by som to oveľa viac vyhororoval, príležitosť, tesné priestory aj tma bola, tak na čo váhať ako Remišová pri medveďovi? Ale niektoré scénky s duchom kapitána, tentokrát nie Danka, vyšli veľmi dobre. Určite je to film, ktorý sa dá ešte prerobiť do mimoriadne hrozivého zážitku. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Nie často sa mi stáva, že sa takto priepastne odchýlim od všeobecného priemeru, no na nič sa tu hrať nebudem. Proste mi to sadlo a aj napriek dosť dlhému priebehu ma film pomerne dosť upútal počas jeho celého trvania. Niektoré pasáže sú síce vykrádacie, no ponorkovo dosť dobre zakryté. Asi mám ponorkovú slabosť. 75%. ()

Apophis 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, solidní horor... Nemůžete od toho čekat superfilm, ale bát se budete... Kladem je to, že se film nepokouší uměle zvyšovat napětí nechutnostmi... Film se snaží pracovat spíš se psychikou a v rámci jeho možností se mu to daří... Děj sice chvílemi trošku pokulhává, ale herci to hrají solidně... Nemůžeme od nich čekat Oskarové výkony, ale propadák to také není... Zvláštní efekty jsou poměrně dobré... Shrnu-li to, jedná se o film, který doporučuji shlédnout, ale to je vše... ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Zajímavé téma zazděné chabým scénářem a průměrným zpracováním. Není to zas tak dávno, co jsem film viděla, ale v podstatě už si skoro nevybavuju, o čem byl - ponorka, nevýrazní námořníci, nějaká vypleštěná ženská, strašidelné zvuky, duchové... a to je asi tak všechno. Mohlo to být lepší, pánové tvůrci, mnohem lepší. Abych byla spravedlivá: mohlo to být i horší. 50% ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (18)

  • Každý vytvorený modul interiéru lode vážil cez 20 ton. (Arsenal83)
  • Pro externí záběry posloužila ponorka USS Silversides, která se účastnila II. světové války a která spadá do třídy Gato. (Saccard)
  • Celé obsadenie filmu bolo reálne vycvičené na ponorkách. Herci sa naučili používať základné vybavenie na palube a spoznali každodenné nepríjemnosti a nebezpečenstvá života na ponorke z čias 2. svetovej vojny. (Arsenal83)

Reklama

Reklama