Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brány Hotela Transylvánia sa otvorili ľudským návštevníkom a veľa sa toho zmenilo, odkedy tam po prvýkrát zavítal mladý Jonathan. S Drakulovou dcérou Mavis majú teraz utešeného synčeka Denisa, ktorý však nepreukazuje žiadne známky upírskeho správania. A to robí vrásky na čele jeho starému otcovi, grófovi Drakulovi. Keď Mavis a Jonathan odídu na niekoľko dní z domu a malého Denisa nechajú v dedkovych rukách netušia, že si zaumieni urobiť z vnúčika pravého upíra. A to za každú cenu. Medzitým do Hotela zavíta Drakulov otec, večne namrzený Vlad. Neverí vlastným očiam, že jeho pravnuk nie je ozajstný upír a z Hotela Transylvánia sa stala obľúbená atrakcia pre ľudí! (Itafilm)

(viac)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (369)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Teraz naozaj neviem, či je lepšia dvojka alebo jednotka. Asi to budem musieť nechať na remízu. Prvý diel bol fajn, celkom som sa bavil, ale ničím ma moc nestrhol. A dvojka je prekvapivo dosť rovnaká. Tiež ma bavila, potešila v závere, ale celkovo ma ničím moc nestrhla. Inak je to rovnaká alebo podobná sranda ako prvý diel, kde najlepšie časti ma samozrejme opäť legendárny Dracula. 80% - 4* ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

"Jednotka" bola fakt skvelá, no bohužiaľ, ako už býva zvykom, tak pokračovania už málokedy dosahujú kvality svojich predchodcov, a inak to žiaľ nebolo ani v tomto prípade. Ale treba uznať, že napriek tomu si to aj naďalej udržalo svoj štýl, originalitu a aj svojský humor, vďaka čomu to bolo ešte stále nad hranicou priemeru. Príbeh ako taký už bohužiaľ nebol až taký pútavý, ale čo už. Snáď už "trojka" nebude, lebo neviem ako ďalej by tento príbeh chceli ešte rozvíjať (ale možno tvorcovia ešte niečim prekvapia). ()

Reklama

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku nuda, takže se nenechte odradit, ale jak Draculu začne řešit dospívání vnuka, tak se to pořádně rozjede. Navíc do toho všeho zapojí, svoje natvrdlé kámoše, takže o legraci, určitě neni nouze. Nicméně sem klukovi přál aby mu vyrašili tesáky, pač Johnny rodiče (hlavně maminka) byli ........no střelený, a celé to sousedství, bylo jakože moc v klídku. A nejlepší vtípek ? Určitě remix https://www.youtube.com/watch?v=aFrByyBtJqU. Nebýt těch dvou morálních poučení a rad do života člověka/upíra, tak bych klidně dal pět, takhle čtyři. ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Potenciál zajímavých postav využit na 50%, vtípků málo a slabých, animace sice lepší, ale co bylo v jedničce originální a zábavné, je tady už provařené. Každá scéna je ohavně předvídatelná a tím pádem i nudná. Klasická sestupná tendence s tím, že trojka už by mohla být tragédie stejně, jako třeba u Lovecké sezóny. Pro děti do 10-ti let možná dobrý, ale pro dospěláky slaboučké. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Vynikající animák, u kterého jsem bavil po celou dobu, a to se mi už pěkně dlouho nestalo a hrozně se v létě těším na trojku. Jednička se mi také tenkrát hodně líbila, tak tedy nechápu, proč jsem si dvojku tak dlouho šetřil, ale stálo to za to. Doufám, že i napotřetí to Sandler a jeho crew zvládnou na jedničku. ☺️ ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (18)

  • Dennis sa narodil v piatok trinásteho. (Astonko)
  • Režisérka českého znění, Alice Hurychová, chtěla v českém znění zachovat Lucii Vondráčkovou v roli Mavis (Selena Gomez), tak jak tomu bylo v předchozím filmu Hotel Transylvánie (2012). Lucie však byla tou dobou po porodu v Kanadě a nemohla s synem cestovat. Vyřešilo se to nakonec pomocí online přenosu, kdy Lucii korigoval štáb z Prahy a ona dabovala v Montrealu. (funhouse)

Súvisiace novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (viac)

Reklama

Reklama