Reklama

Reklama

Film inšpirovaný pravdivým príbehom. Al Pacino hviezdi ako starnúci rocker Danny Collins, ktorý sa nedokáže vzdať svojho spôsobu života. Ale keď jeho manažér (Christopher Plummer) nájde 40 rokov starý list, ktorý Dannymu napisal sám John Lennon, rozhodne sa Danny zmeniť svoj život, nájsť si pravú lásku, cestu k rodine a začať druhé dejstvo svojho života... (Continental Film)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (173)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu všedná nuda s jediným výrazným prvkom - hereckým pardálom, s ktorého postavou ale nejde moc sympatizovať a cool môže pripadať iba tým pendrekovým dámam v prvej rade na jeho koncerte. Pacino čoby egoistický bohém si na nemladé kolená hľadá cestu k odcudzenému synovi, ako to pred ním v X filmoch robilo Y podobných postáv. A popri tom sa snaží zlanáriť na večeru nedostupnú Anette Bening, ale nie tak zábavne a šarmantne, ako sa o to onehdy pokúšal Jack s Helen. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Al Pacino už je prostě tak vyzrálým hercem, že vás strhne svým skvělým výkonem. Pravda, ještě o něco víc vyniká Christopher Plummer, který je neskutečně vitální i na svůj věk, ale hlavně skvěle hraje. Příběh je lidský, dojemný a ukazuje lidské stránky, které nejsou vždy pěkné. Ale rozhodně patří k životu. Místy přeslazené, ale nikdy ne úplně přes míru. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $10miliónovTržby USA $5,637,066Tržby Celosvetovo $7,500,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Komédia výdatne bavila po celý čas svojou uvoľnenosťou a primiešaná štipka rodinnej drámy tam krásne sadla. Príbeh bol veľmi dobre vyvážení a prechod medzi vážnymi a zábavnými scénami bol priam excelentní. Treba uznať, že raz za čas vznikne aj v americkej produkcii niečo čo nie je len zbytočne oplzlé, nevkusné ako to býva v poslednej dobe u komédii ale ako v tomto prípade má to príbehom čosi do seba a každá scénka má nejaký ten význam pre chod príbehu, príjemná oddychovka. /videl v kine: 90%/(filmový festival Art Film Fest 2015) ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Strasti a slasti postaršieho rockera zvláda Al Pacino predvádzať ľavou zadnou a dobre mu sekunduje jeho filmová (potenciálna) partnerka Annette Bening, ktorá je priam okúzľujúca. Obsadenie teda výborné, ale ten poriadne neukončený životopisný príbeh a vlastne aj poriadne nezačatý, ma trochu sklamal. Lepší scenárista by z toho vyťažil viac. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Po dvaceti minutách mi bylo jasný, že tohle bude krásný, a nebýt zakolísání v závěru (a tím pádem trochu slabšího konce) tak volím i pět hvězd. Pacino je herecky tam, kde ho pamatujete a dojímá postavou staré vyhořelé rockstar na "odvykačce", přičemž září jeho charisma (kouzlo, jiskra, vtip, šarm...), ale užijete si i sympatických vedlejších postav. "Lennonovský" lidský film co chytne za srdce, co feel-good... this feels great. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (10)

  • Film je inspirován příběhem britského folkového zpěváka jménem Steva Tilstona. Ten našel dopis, který mu před 34 lety napsal John Lennon. (Pegaz83)
  • Pracovný názov filmu bol Imagine, a teda rovnaký ako známa skladba od speváka, skladateľa, gitaristu a zakladajúceho člena skupiny The Beatles Johna Lennona. Jej začiatok je možné zachytiť aj v piesni, akú píše Danny Collins (Al Pacino) v hotelovej izbe. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama