Reklama

Reklama

Všetky cesty vedú do hrobu

  • Česko Všechny cesty vedou do hrobu (viac)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) sa pretĺka ako nie príliš úspešný pastier oviec, býva u rodičov a práve dostal kopačky od okatej Louise (Amanda Seyfried), ktorej vadí jeho celoživotná zbabelosť. K svojej smole totiž žije v dobe, v ktorej sa každý druhý konflikt rieši súbojom a on pritom vôbec nevie strieľať. Aj na notorického outsidera sa ale niekedy môže usmiať šťastie. To Albertovo sa práve prisťahovalo do jeho mesta a volá sa Anna (Charlize Theron). Nielen že trafí desať terčov z desiatich, ale naviac má s Albertom svätú trpezlivosť a neoblomné odhodlanie naučiť ho strieľať. Pre Alberta je „výučba streľby“ životne dôležitá pretože sa pohádal s fúzatým objavom jeho bývalej Foyom (Neil Patrick Harris) a veľmi neuvážene ho vyzval na súboj. Vyhraté ale nemá ani keď vyhrá. Anna, ktorá má pre neho čím ďalej väčšiu slabosť je totiž stále ešte vydatá za najznámejšieho pištoľníka široko-ďaleko Clincha (Liam Neeson). A tomu sa rodiaci sa vzťah medzi vlastnou ženou a pastierom pochopiteľne nepáči. (TV Markíza)

(viac)

Videá (42)

Trailer 1

Recenzie (819)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $42,720,965Tržby Celosvetovo $85,989,748Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ MacFarlanovo blnutie a drogové opary tento krát nenašli ten správny smer, nemá to ten správny haluzný nádych ako Macík, ani bohaté herecké obsadenie si tu tak úplne nenájde uplatnenie, jediné pozitívum je v každom ohľade a aj pri trápnom kikse sympatická Charlize Theron /40%/ ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Rozporuplná blbina, ktorá by bola fajným 6-dielnych sitcomom. Skvelé cameá (Marveláci s ich našróbovanými cameami Stana Leeho sa môžu učiť), topkový casting a zopár cool vtipov zasadených do odvážne strihnutého antiwesternového sveta, aký sme tu ešte nemali. Na druhú stranu zopár extrémne silených až trapných vtipov, a režijne tak zvládnutých scénok, že by sa hodili skôr do bonusu s nevydarenými zábermi. Akoby mal MacFarlane málo času a ani nerobil opakovačky. Akoby to splácal za týždeň. Tretiu hviezdičku, zvažovanú niekoľko dní, dávam za dobrú náladu filmu. A za Neila Patricka Harrisa, ktorý je z celého filmu najvtipnejší. Samotný MacFarlane ako ťahúň zlyháva. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

[ČSFD projekce] Pokus o parodování divokého západu fekálním humorem, který je v dnešní době nesmírně oblíben. Sám za sebe mohu říci, že zápletka, děj i samotné rozuzlení je naprosto předvídatelné, viděné již tisíckrát, a tak nečekejte nějakou originalitu. Na druhou stranu je zde i spousta humoru, kterému se člověk opravdu rád zasměje. Rozhodně bych tenhle odpočinkový film neshazoval, protože je přesně tím, čím je a pochopení jeho samotného, jako něčeho jiného, není na místě. Prostě bláznivá komedie, která se snaží za každou cenu rozesmát diváka. Nic víc, nic míň. 75% ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Tento druh komédie nieje pre všetkých. Preto tak rozdielne hodnotenia. Je to forma paródie a niektoré vtípky sú pre niekoho proste príliš morbídne. Prd cez penis, výkaly v klobúku či petarda v rozbífe sa mnohým určite zdali nevhodné. Mne osobne sa ale páčili odkazy na mnohé úspešné filmy a tieto narážky filmy neurážali, narozdiel od iných paródií. Trebárs odkazy na Niečo na tej Mery je, Divoký Django či Návrat do budúcnosti, čo ma potešilo asi najviac. U všech skotů! Gagy s majiteľom fúziarne či fungovanie vzťahu naivného Giovanni Ribisiho a prostitútky sú úžasné. Giovanni je asi najväčším ťahúňom tejto snímky. Jeho šplechy mi ešte dlho budú hrať v ušiach. Jedná sa proste o zábavnú komédiu, ktorú musíte brať ako oddychovku a nie film na oscarov. ()

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

,,Neměl by jsi řídit koně, když jsi takhle opilý ! '' ----- Poslední dobou je o pořádné komedie nouze. Tahle sice nepatří k těm novějším, přesto zase není tak stará abych od doby jejího vzniku viděl přehršel komediálních snímků u kterých bych se celou dobu minimálně spokojeně tlemil. MacFarlanemu se to skvěle podařilo. U tohohle filmu zapomeňte na všechno co jste doposud o Divokém západu slyšeli nebo četli. Tady uvidíte jeho pravou tvář v celé své jednoduché pravdě a tou je skutečnost, že tam můžete kdykoliv a kdekoliv zhynout jakoukoliv smrtí. A umírá se i na poutích! Všichni herci mi moc sedli a samozřejmě největší radost jsem měl z bohyně Charlize. Ačkoliv jí bídák čas sem tam nadělil už nějakou tu vrásku, přesto je to pořád ta kočka z Listopadové romance nebo Pravidel moštárny. Od těch časů je to moje nejmilejší a nejkrásnější herečka. Proto mně její účast na téhle hodně netradiční záležitosti dost potěšila. Co bych za to dal kdyby se mnou v prérii týden cvičila střelbu ! :-). Je fajn vidět , že i Amanda Seyfried si umí ze sebe dělat srandu a to samé platí o Neesonovi ! Trochu mrzí ta nevyváženost velmi vtipných a inteligentních dialogů a ta fekální stránka. Ještě bych uznal to duelové použití stetsonů, ale ty penisy ovcí... No.. I tak si celkové hodnocení nenechám tímto zkazit a já osobně dávám za 5 kvítků kopretin. Kam, to jistě víte! :-) * * * * * ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (23)

  • V scéne, keď Albert a Anna tancujú takzvaný "Barn Dance", vidíme záber na Edwarda (Giovanni Ribisi), ktorý predvádza zvláštnu choreografiu. Ide o odkaz na film Ted (2012), kde Giovanni Ribisi takto tancoval pred TV po tom, ako uniesol Teda. Neskôr túto "choreografiu" zopakoval aj vo filme Ted 2 (2015), kde sa ňou prezradil, keď bol prezlečený za Ninja korytnačku. (manwhosold1)
  • Liam Neeson hraje postavu s jménem Clinch Leatherwood. Toto jméno hodně připomíná jméno Clint Eastwood, který se proslavil právě westernovými filmy. (tb_23)

Súvisiace novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (viac)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (viac)

Reklama

Reklama