Reklama

Reklama

Keď sa oživené exponáty v Americkom prírodovednom múzeu v New Yorku začnú správať čudne, Larry, čerstvo povýšený riaditeľ nočnej prevádzky múzea, musí zistiť, čo sa stalo. Magická zlatá doska, vďaka ktorej exponáty každú noc ožívajú, začína pomaly korodovať a kúzlo sa pomaly ale neúprosne vytráca. Odpoveď na to, ako ho obnoviť, sa skrýva v Britskom múzeu v Londýne. Larry by pre záchranu svojej múzejnej rodiny urobil čokoľvek, a tak sa vydá spolu so svojím synom Nickom a všetkými živými exponátmi na cestu z New Yorku do Londýna, aby tu tajomstvo zlatej dosky rozlúštili. (TV JOJ)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (253)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $127miliónovTržby USA $113,746,621Tržby Celosvetovo $363,204,635Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,268,113 //počet predaných kusov 469,045Tržby za predaj DVD v USA $14,617,905 //počet predaných kusov 748,162║ ďalšie zbytočné pokračovanie, už druhé bolo dosť bez iskry, prázdne, tu to nie je ináč, len minimum vydarených scén, či frkov, prevažne sa bazíruje na trápnostiach, takže ide to dosť mimo aj na rodinnú komédiu, strata času ako prevažná časť podobných fantasy úletov či komédii /35%/ ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

K propadáku má daleko, trojku bych označil hlavně za zbytečnou, a to především kvůli naprosto nevýraznému příběhu (prostě se pod zástupnou záminkou vyrazilo do Londýna, kde ožily nové atrakce). Dětinský a recyklovaný, jinak poměrně umírněný humor se trefoval tak v polovině případů, přičemž fakt dobrých fórků (jako např. cameo Hugha "Wolverina" Jackmana) přinesl jako šafránu. Za mě 5/10, nad jedničkou 4/10, ale za dvojkou 7/10. ()

Reklama

Šimpy 

všetky recenzie používateľa

Stejné příběhové vzorce a stejné vzorce vtipů jako v předešlých dvou dílech. Těšil jsem se na ně, žel, už to není tak osvěžující a nové. Ale co rozhodně stojí za zmínku je Huge "wolverine" Ackman. :-D To mě rozsekalo. A vtipný je, že Ben Stiller nalíčený jako pračlověk Laa vypadá jako nenalíčený Tom Cruise. :-D A závěr s putovní výstavou mě taky napadl. ;-) Nebo by mohli prostě část sbírky přerozdělit. ;-) A samozřejmě vzpomínka věnovaná Rooneymu a Williamsovi. ()

venison 

všetky recenzie používateľa

Nic převratného oproti předchozím dílům.. Blbinka, která je poměrně akční a milá.. Dějově je to tak trochu pes honící se za svým vlastním ocasem ;-) Humorově někdy až na hranici mého vkusu.. Ben Stiller tady (jak ho nemám ráda) ujde ;-) Mile překvapil Hugh Jackman :-) Plus velká porce nostalgie při pohledu na Robina Williamse.. :-( ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Prečo sa vracať k sérii, ktorá svojím druhým pokračovaním klesla ako u divákov, tak u účtovníkov štúdia. No preto, lebo pokračovanie bolo natoľko zábavné, že si zaslúžilo ešte jednu prehliadku. Pre stálych divákov tejto komerčne úspešnej ( po anglicky ) franchise, poviem len jedno - budete ( budeme ) mierne sklamaní. Tak ako pri ostatných pokračovaniach, kúzlo odišlo, a je to všetko šuma fuk. Ale dokáže táto hybridná fantasy komédia zaujať, aby neskĺzla do trápnosti ( čo aj v podstate urobila )? Áno! Zábavy je dostatok, záverečné disco je krásne nostalgické a jedno geniálne monumentálne cameo ( snáď najlepšia scéna filmu ) všetky ostatné neduhy maže. Poznám jeden recept, ako vytvoriť aj z otrepaného budúcu klasiku. Točiť to všetko s láskou. ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (9)

  • Tento díl vydělal ze všech filmů trilogie nejméně – Noc v muzeu (2006) vydělala 574 milionů amerických dolarů, Noc v muzeu 2 (2009) vydělala 413 milionů dolarů a tento díl vydělal 363 milionů dolarů. (Varan)
  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (willy1)

Súvisiace novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (viac)

Reklama

Reklama