Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (116)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Cistokrvna zanrovka, vynikajuco rezijne zvladnuta. Kedze tento zaner mozem, tak poznam z inych podobnych kuskov rovnake ci podobne dejove linie. Preto mi toto stvarnenie neprislo ako moc originalne. Preto "len" stvorhviezdie. Dlhsiu stopaz som si zacal uvedomovat az v samotnom zavere, ktory som, podobne ako Adrian, vnimal ako nadbytocny. S ostatnom tiez viac-menej suhlasim. ()

Atheas 

všetky recenzie používateľa

Tak na tuto nádheru jsem se chtěl podívat roky. No a po dokoukání mám z toho hodně smíšené pocity. Je to poctivá gangster film ze vším všude, jen jsem asi tak nějak ale úplně nepronikl do té korejské mentality v gangsterském způsobu myšlení. Bylo mi to cizí, a dost často jsem nepobral proč postavy jednají tak jak jednají. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Rozjazd pomalý, zvyšok výborný. New World je konverzačka z prostredia kórejských gangstrov, ktorá viac, ako na explicitnosť a krvavosť vsádza na charaktery a konverzácie medzi nimi. Nejedná sa o žiadny veľký Mindfuck akým bola napríklad Volavka. Ale cítiť z toho určitú noblesu. Sú mi strašne sympatické filmy, ktoré dokážu vytvoriť taký ten pocit high class sveta, ktorý ale zároveň pôsobí odpudivo. Herecky bezchybné, hudobné skvelo podfarbené - len tým babám sa mohol dať väčší priestor. Finálny zvrat očakávateľný, ale je podaný veľmi neočakávateľne. Takže paráda. ()

Hanys_ 

všetky recenzie používateľa

Slovní spojení Korejský thriller už budí celkem respekt a tahle Volavka skřížená s Kmotrem mu ostudu rozhodně nedělá. A i tady se najde pár scének, které možná časem snesou označení kultovní. Ono taky když tvůrcem je scénarista fantastického I saw the devil...Jsem zvědav, kdy můžeme čekat remake. 7/10 ()

Happens 

všetky recenzie používateľa

Thriller o mafii jak má být. Úžasná zápletka, která je duchaplně složitá, ale není překombinovaná. Korejci tyhle filmy prostě umí. Spoiler: trochu mi film připomínal našeho Andreje, který taky zprvu dle legality (i trochu za legalitou v případě Mrázka) odrovnává jednoho kmotra/konkurenta za druhým ve jménu dobra a obchodu, až nakonec sám usedne na trůn Kmotra a stane se králem podsvětí. ()

Galéria (43)

Reklama

Reklama