Reklama

Reklama

Annie (Quvenzhané Wallis), ktorú jej rodičia ako malú opustili s prísľubom, že sa pre ňu jedného dňa vrátia, strpčuje život jej zlá pestúnka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Keď sa ale za veľmi transparentných okolností odhodlaný podnikateľ a kandidát na pozíciu starostu New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na odporúčanie svojej geniálnej viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a prefíkaného poradcu Guya (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujať, jedná sa o krok, ktorý jej zmení celý život. Stacks je presvedčený o tom, že je pre Annie spásou, ale vzhľadom k jej sebaistej a vždy optimistickej povahe je celkom pokojne možné, že tomu bude presne naopak. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 4

Recenzie (74)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Trápnosť je ideálne slovo akým sa dá tento film pomenovať. Originálny muzikál som nevidel, no myslím si, že by som si ho asi mal pozrieť, lebo neverím tomu, že to tam vyzeralo takto. Neskutočné kvantum otrasných vtipov a humoru, kde človek skutočne pozerá len zdesene. Najhorší je asi fakt, že film si v určitých momentoch sám sebe adresuje, že sú tie scénky hrozné. Tak načo ich tam potom dávajú? Rovnako sa mi páči amatérsky záber záchrany Annie, ktorý je strihnutý z dvoch rôznych uhlov. Úplne mimo. Prečo robí niekto muzikál, keď je hercom divné, že sa tu odohráva muzikál? Celý ten film je trápny, nechutný absolútne mimo akejkoľvek chuti a jediný dôvod, pre ktorý dávam 1* je fakt, že Jamie Foxx, Rose Byrne a Quvenzhané Wallis sa naozaj do toho niečo snažia dať. Cameron Diaz je v tomto afektuje až je to neznesiteľné, veľa postáv filmu sú skutočne nesympatickí a nepríjemní, hudba vo filme je absolútne strašná. Vyhnite sa. Hodnotenie: D- ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Američané prostě něco podobného každý rok v mnoha podobách potřebují. Načančané, povrchní, vykalkulované. Několik úderných songů, několik zbytečných áčkových herců, hodně cukrbliků, hodně cukrové vaty. Má obří afro, rodiče se pro ni jaksi nevrátili, ovšem stane se součástí kalkulu kandidáta na newyorského starostu. A své diváky si určitě najde. Buch buch. 50% ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

O tom že ide o Americkú morálnu zlátaninu, asi nemusím ani hovoriť. K televíznej obrazovke ma ale zlákal fakt, že má táto muzikálová rodinná story v celku dobré herecké obsadenie. Veď kto by už len netúžil započuť v speváckom prejave takú Cameron Diaz alebo Jamieho Foxxa. Príbeh ide trocha nabok ale do popredia sa dostáva nami tak milované americké pozlátko o morálke, vzťahoch a šťastných koncoch, šťastných príbehov. Ak by nešlo o muzikál asi by bolo moje hodnotenie oveľa horšie ale nakoľko v muzikály sme zvyknutý, že to čo vidíme by malo uhnúť z cesty tomu čo počujeme,, rozhodol som sa nebiť tak prísny a na základe dobrého vedomia a svedomia udeliť malej Annie, trocha vyššie hodnotenie. 66% ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Na Annie jsem koukal jen, že tam hraje moje oblíbenkyně Cameron Diaz, jinak bych směle tento snímek minul obloukem. Děj je klasickým klišé, kdy pěstounská péče je hrozná, děti jsou šikanovány a tak když se naskytne šance, malá Annie ji využije k dobru všech. I když ze začátku nemá moc radost ze své nové rodiny, časem oběma stranám dochází, kde je rodinné štěstí. 50% ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Multikulturně korektní remake rozpustilého muzikálu z roku 1982. Malou zrzavou rošťandu, která se nebojí nakopnout do holeně protivného bělošského milionáře, nahradila přemoudřelá malá černoška, která protivnému černošskému milionáři nic nenakopává, jen do něj hustí mravoučné poučky a životní moudra. Nechybí žádný tehdejší hit, celé je to roztomilé, načechrané, vyleštěné dohladka, rasově korektní a… úplně zbytečné. Jedna Annie stačí. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (16)

  • Starosta (ktorého chce William nahradiť) sa volá Harold Gray – tak sa volá tvorca komiksu "Little Orphan Annie". (megajalec)
  • Koncem roku 2014 zaútočila hackerská skupina GOP na studio Sony Pictures. Ze studia unikly filmy, scénáře, hesla i osobní údaje zaměstnanců. Mezi ukradenými filmy byl i snímek Annie, který se tak dostal do oběhu ještě před uvedením v kinech. (Danny723)

Reklama

Reklama