Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 8
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvorcovia:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrajú:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videá (146)

Trailer 8

Recenzie (116)

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Pilot : Za predpokladu, že ste fanúšikmi Upírskych denníkov, a upírskych ság, tak sa vám tento seriál musí zapáčiť. Ja ale nespĺňam ani jednu z týchto kategórií, a o to viac ma prekvapilo, že pilot ma pomerne bavil. Najzaujímavejšie bolo, že išiel veľmi hladko, a herecké výkony boli výrazné natoľko, že som bol spokojný. No napriek tomu nikdy Originals nebudú mojím šálkom kávy, a práve preto pochybujem, že by som sa k ďalším epizódam dostal. Ale ako som už napísal - nikdy nehovor nikdy. Hodnotenie pilota : 50% ()

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

Na spin-off mám rovnaký názor, ako na TVD. Seriál s Originals sa zdá byť ako konečne niečo dobré z TVD, ale keďže to má v rukách Julie Plec, tak aj v spin-offe, samozrejme, musela trepať otravné love-story, ktoré z toho robia ďalší corny series pre teen-girls. Prvá a pól epizódy, pohoda. Ostatok, trápne. (btw. ale na Phoebe Tonkin sa dobre pozerá. Joseph Morgan ma so svojim prízvukom už prešiel) ()

Reklama

TINaMA 

všetky recenzie používateľa

The Originals si podle mého názoru vzali z TDV to nejlepší pro fandy upírského a jiného nadpřirozeného dovádění s velkou dávkou hororového naturalismu, který ale není směšný. Naštěstí zde není slaboduché románkování několika milostných trojúhelníků a v ději jde spíš o moc, touhu, pokrevní pouto, pomstu s láskou a nenávistí všeho druhu. Co musím vyzvednout jsou skvělé herecké výkony (na herce jsem zvědavá v jiných rolích), výbornou hudbu, která atmosféru dokresluje tak, že bych se hned nejradši sbalila a vyrazila do New Orleans a střídmé, ale propracované efekty. Myslím si, že v tomto odvětví hororové fantasy jde o opravdu hodně dobrý kousek. A že už jsem toho viděla. ()

SheenaStaley 

všetky recenzie používateľa

Po pilote som bola trošku zmätená, po prvom dieli sa toho moc nezmenilo ale od druhého dielu ma presvedčili a verím, že Originals budú ešte lepší ako Vampire diaries.... ! Teším sa a zatím zaslúžených 5* *EDIT* po troch sériách som stále viac a viac nadšená a je mi lúto, že už nemám kam zvýšiť hodnotenie, napriek tomu, že Vampire diaries naďalej ostávajú mojou srdcovkou Originals ich prekonali o 360 stupňov a dúfam, že ma budú sprevádzať ešte veľa seriálových rokov. :) ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zvladol som pozriet 4 diely prvej serie a dalej zial uz nie. Bebol by ani tak problem pribeh, ktory ma vo svojej podstate celkom zaujal. Slo skor o  absolutne neherctvo "barbie-in" a "Kenn-ov". Naivita dialogov, a to, ako sa to bralo vazne mi neustale navodzoval dojem, ze cielovka je nastrocny divak, co teda uz dlho nie som. :)  V sucanosti pre mna nepozeratelne a hlupucke. Neodporucam. Ak nie ste spominana cielovka. :) 25% ()

Galéria (778)

Zaujímavosti (9)

  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)
  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)

Reklama

Reklama