Reklama

Reklama

Umenie pretekať v daždi

  • Česko Umění tančit v dešti (viac)
Trailer 1

Príbeh osudových zvratov v živote jednej rodiny z pohľadu psa Enza, ktorý je rozprávačom a dáva príbehu nový nádych. Vďaka jeho nadpriemernej inteligencii a filozofickej, no zároveň živočíšnej povahe sa emocionálne chvíle stávajú ešte intenzívnejšími a tie veselé získavajú hravú ľahkosť. Ambiciózny automobilový pretekár Denny Swift (Milo Ventimiglia) si zaobstará psa a pomenuje ho Enzo podľa zakladateľa legendárnej značky Ferrari. Odvtedy sú nerozluční, pretože osud chcel, aby Enzo zdieľal vášeň pre automobilové preteky so svojím pánom. Na dôležitých pretekoch je vždy s ním a povzbudzuje ho. Prvá veľká zmena nastane, keď Denny stretne učiteľku Evu (Amanda Seyfriedová) a zamiluje sa do nej. Enzo z toho spočiatku nie je vôbec nadšený, ale keď zazvonia svadobné zvony a narodí sa dieťa, naučí sa milovať prírastok do rodiny. Po spoločných radostiach a vzostupe však nasleduje tvrdý úder osudu. Enzo sa snaží podporiť svojich blízkych v tomto ťažkom období tak, ako najlepšie vie. Podarí sa zachrániť spoločnú budúcnosť, alebo sa malá rodina pre nečakané problémy rozpadne? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (144)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem si pomôcť, ale na niečom takomto ulietavam. Hlavne keď pozerám s babami. Nádherný rodinný film o láske zvieraťa k človeku a opačne. A k tomu ako bonus aj motošport. No čo viac si môžno priať? Áno, nátlaková citová ždímačka, ale fantasticky sa na to pozerá. Kvôli niečomu takému sa človek rád ponorí do emócii. Na hranici 4-5 hviezd. 89/100 ()

Alementina 

všetky recenzie používateľa

Včera se jela velká cena Monaka, takze když hned v úvodu filmu objevila typická zatáčka v Monacu, tak jsme si řekla, že je to znamení... byla jsem totiž v pokušení film pro únavu odložit ... Film, co jsem si u něj pobrečela a připitoměle se usmívala .... Dějově to přitom není nic originální, vlastně příliš mnoho dramatu...emoční tlačení na pivu, hodně kýče, až mi samotný přijde divný, že mi to moc nevadilo .... a vlastně mě nejvíc sralo, že na dráhu závodníka F1 už byl s 10letou dcelou rozhodně mega starej, i kdyby ji měl v 18ti :D ()

Reklama

r007 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem neměla moc ráda polidšťování zvířat a obzvlášť psů. I když Beethoven mi připadal jako vykonstruovaný přesně na city diváka, nikdy jsem nepohrdla dalšími filmy se psími hrdiny. Ale když se roztrhl pytel se všemi retrívry, už jsem toho měla tak akorát dost. Moje zlatá Lassie a ubohý Hačikó asi vždycky zůstanou na velkém piedestalu, ale nakonec jsem se na ně stejně postupně dívala a většinou se mi líbily. Nemůžu si prostě pomoct. Psy miluju a tak tvůrcům prominu ledacos. Tento film si pohrál opět s mými city a Enzo byl neskutečný sympaťák. Konec byl trošku přitažený za vlasy, ale proč ne, zajímavý nápad. ()

TominoLa 

všetky recenzie používateľa

Jezdci se neupínají k budoucnosti ani k minulosti. Ty nejlepší se soustředí jen na přítomnost. Tou bysme měli všichni žít nejvíce a ne jen ty nejlepší jezdci. Není to film na 4*, ale já je rád dám. Jedna je za Enza se skvělým hlasem Kevina Costnera a druhou má Denny. Frajer, který se vždy zachová skvěle, má velké srdce a umí odpouštět i tam kde by to málo kdo dokázal. A to je mi moc sympatické. Raději si vždy dám něco takového než nějakou českou komedii se záchodovým humorem. :) ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Život píše niekedy aj také smutnejšie príbehy. Tento tu nám vyrozpráva pes a na začiatku to má rýchlosť minimálne tej testarossy. Je to dojímavé, pekne natočené, hrajú tam pekní ľudia a nenudí to .. klasický film pre celú rodinu. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (16)

  • Na placi bol Ventimiglia jedinou osobou, ktorá bola okrem trénerov oprávnená hrať sa so psami a hladkať ich. Tým sa medzi hercom a psami vytvorilo puto, ktoré je vo filme dobre vidieť. (Arsenal83)
  • Pes Enzo je založený na skutočnom psovi, ktorého vlastnil autor predlohy Garth Stein. Autor bestselleru zúročil v deji aj svoje skúsenosti s pretekmi áut. (Arsenal83)
  • Model auta Ferrari 250 Testa Rossa z roku 1957 vo filme je len replikou. Originálnych áut tohto modelu je na svete len 33. (Arsenal83)

Reklama

Reklama