Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (138)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Elliot sa nachádza v ťažkej životnej situácii. Potom ako nečakane prichádza o svoju prácu, uvedomuje si, že sa jeho život rozpadá ako domček z karát. Svojej tehotnej nastávajúcej nebude môcť splniť, čo si predsavzal, ťažko, mentálne chorého brata bude musieť uložiť do ústavu, a čo je najhoršie, do vlastného domu sa mu prisťahuje rasisticky senilný, neprispôsobivý otec. Keď už sa zdá, že zo zdanlivo neriešiteľnej situácie neexistuje východisko, zazvoní telefón. Hlas na druhej strane hovoru mu oznamuje radostnú správu. Elliot bol vybraný z pomedzi všetkých ľudí v núdzi a jeho život sa môže behom 36 hodín radikálne zmeniť k lepšiemu. Stačí splniť zdanlivo jednoduchých 13 úloh. Títo naši "bratia" z poza oceánu si ozaj nedajú pokoj. Remakovať tak úspešný snímok, ako bol "13 Beloved" chce poriadnu odvahu a drzosť zároveň. Nech je to už akokoľvek, Daniel Stamm dosiahol to, čo fanúšik hororu očakával. Teda dopredu odsúdenie na "neúspech". Chápem, že niektorým divákom sa film vďaka pomerne rýchlemu spádu deja bude páčiť ( nakoniec, zásluhou pár originálnych prvkov a slušnému gore to nebolo až také špatné ), no kvalitu originálu proste nedosahuje. Vytratil sa totiž emocionálny prvok, ktorý bol pre predošlý snímok, "vrcholom" úspechu. Každopádne, "13 Sins" uspokojí - 60%. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Podobné ako thajský predchodca 13: hra smrti (2006) len o niečo so slabšou atmosférou a horším spracovaním. Dejovo to nebolo zvlášť zaujímavé, ale film ani nenudil. Koniec sa mi zdal oproti predchodcovi nedorobený a predčasne ukončený, veľa vecí nebolo vysvetlených. Niektoré scénky však boli zaujímavé, preto si myslím, že na jedno pozretie snímok neurazí, jednohubka, nič viac. 55/100 ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všetky recenzie používateľa

Dobrej Thriller, rozhodně neee horor, jestli očekáváte krev atd.. tak to tady nehledejte. Již od začátku je nasazené dobré tempo tak že si každou další minutu říkáte..sakra co bude dál, jakej další úkol... jak to asi skončí kdo a proč to dělá .... :) Lepší 3 hvězdičky :) jaakoo ocelové lanko na konci je dobré :) ()

Immortal17 

všetky recenzie používateľa

Bohužel jen slabá kopie thajského originálu "13 game sayawng", jsem zklamaná, i když je pravda, že se tento výsledek dal čekat. Ron Perlman však ani tentokrát nezklamal. :) Ovšem gore scény nestály oproti originálu za moc a tak je 2/5. Takhle většinou dopadají předělávky thajských, korejských, japonských filmů Američany. :( Tragédie. ()

elanista1 

všetky recenzie používateľa

Raz za cas nejaka nelogicka akcia neuskodi, a mam rad takuto jednoduchu zabavu pri ktorej netreba ani minimalne rozmyslat. Samozrejme to nie je plnohodnotny film, zákony sedliaceho rozumu tu nehraju prve husle, ale ide o to ze to nenudi, a celkom ma zaujimal buduci dej. Pravdupovediac, to co vychadza tento rok z ameriky za filmove zazraky som poteseny aj z takychto omrviniek. V nedavnej dobe ma na podobnu tematiku trocha viac uspokojil indický film Stol č.21 ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (2)

  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)
  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama