Reklama

Reklama

Novomanželia Zach a Samanta McCallovci (Allison Millerová, Zach Gilford) zažijú počas medových týždňov niekoľko tajomných udalostí. Už onedlho sa musia vyrovnať s neplánovaným tehotenstvom. Zach, ktorý všetko nakrúca na video pre budúce generácie, si v správaní svojej ženy všimne podivné maličkosti, ktoré obaja spočiatku pripisujú stresu, ale čoskoro je zrejmé, že znepokojujúce premeny Samanthinho tela i duše majú oveľa zlovestnejší pôvod. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (141)

AngelG 

všetky recenzie používateľa

No jo, tak je to prostě zase případ neoriginality, zbytečného protahování a pořád toho samého děje (tentokrát téma zrození antikrista), který je tak nepřekvapující, až hanba.. ale zase, jak tady někteří píší, tak díky sympatickému hlavnímu páru a poměrně příjemné atmosféře, je to docela fajn.. alespoň určitě oproti jiným hrůzám poslední doby, kterým jste v pohodě dávali tři i čtyři hvězdy.. ()

cskomando 

všetky recenzie používateľa

Uplynul téměř rok co jsem si tento film zapisoval, že bych rád viděl a vkládal do toho hodně nadějí a hle, až na ten lehký děj to bylo pěkné. Atmosféra točená ruční kamerou co je střídaná s kamerami, které umístili členové nějaké sekty v baráku. Ve tmě jsou chvíle kdy očekáváte, že teď přijde ta lekačka a oni přidají i nějakou tu krev a nadpřirozené síly v průběhu filmu proč ne ! ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Mladý manželský pár odchádza na svadobnú cestu do Dominikánskej republiky. Všetko prebieha podľa plánu až do momentu "náhodnej" návštevy veštice a miestneho nočného klubu. Všetky negatíva prelčí návrat domov a nečakane radostné zistenie o príchode nového potomka. Obyčajné dieťa sa však na svet nechystá! Jedna hviezda za pár zaujímavých scén a snahu vyžmýkať z tohto subžánru ešte posledné kvapky "rozkoše". Inak je tento "F.F." horor vyslovene katastrofálnou nudou, ktorá absolútne nemá čo ponúknuť. Totálna strata času - 25%. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Novomanželom sa na svadobnej ceste v Dominikánskej republike zadarí splodiť dieťa, avšak v noc, ktorú si akosi nepamätajú. Po návrate domov sa žene začína meniť správanie divnejším spôsobom než v bežnom tehotenstve a navyše sa zdá, že ich niekto začal sledovať. No a aby sa manžel nenudil, tak všetko točí na kameru a ponúka nám svoje found footage zábery. Z ktorých sú niektoré celkom fajn a v iných klasicky nič nevidieť a stoja za hovno, keďže sa film príliš nedokázal vysporiadať s bežnými problémami FF, resp. sa o to zrejme ani nesnažil. A tak tu máme čistú, ničím nevynikajúcu žánrovku, ktorá nemá čím nadchnúť, ale snáď ani moc uraziť a závisí možno od nálady ako komu sadne. U mňa silné 2* / možno by som dal aj slabšie 3*, ale nechce sa mi. ()

M.i.k.e odpad!

všetky recenzie používateľa

další handy cam "horor",který podobně jako Paranormal pasivity slibuje v traileru solidní podívanou,aby pak nabídnul bezbřehou nudu,kde se hodinu nic neděje a v posledních cca 20 minutách se děje něco málo a to málo je navíc špatně vidět.Některé trikově slušně zvládnuté scény ukazují jistý potenciál,ale ten je zabit hned v zárodku.A já blbec na ten trailer vždycky skočim...0% ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (5)

  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)
  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)
  • Uvedenie filmu do kín sprevádzala marketingová kampaň, kedy sa po uliciach New Yorku pohyboval detský kočík ovládaný na diaľku, v ktorom bolo ukryté mechanické dieťa s hrôzostrašným výzorom, akoby ho posadol diabol. Z detského kočíka sa ozýval plač a hneď ako okoloidúci nazreli do kočíka, dieťa sa rýchlo posadilo a spustilo rev, niekedy dokonca striekalo tekutinu - zvratky. Video na portáli YouTube, kde dieťa straší okoloidúcich, malo len za 2 dni 20 miliónov zhliadnutí. (xpantherx)

Reklama

Reklama