Reklama

Reklama

Paríž. Láska. A samozrejme francúzske ženy: slobodné, nepredvídateľné, sofistikované a vášnivé. Rozhodli sa svoje tajomstvá odhaliť a podeliť sa o ne. Je to komédia o kariére, deťoch, láske, sexe a hlavne o tom, koho a čo ženy chcú... (Continental Film)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (60)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film od ženy (réžia) k ženám, ktorá však dokáže príjemne prekvapiť aj chlapov. Za tých skoro 2 hodín môžeme vidieť mnoho charakterov a rôzne problémy vo vzťahoch, ktoré v sebe nesú rysy „Života“. Scenár nie je zlý, ale bez tých charakterov a hereckých výkonov by to neustálo na nohách. Dialógy super, scény zábavné a bez väčších „francúzskych klišé“ efektov. Ja osobne som sa celkom bavil a preto neváham dať väčšie hodnotenie. PS: Tá „hovoriaca vec“ s tou jednou vetou ma nesmierne pobavil. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Ale pohoda....nebol to až taký prúser, aký som očakával. Taká typická komédia určená výlučne pre ženy, ktorá strieda naozaj coolové scény s tými megatrápnymi. Dalo by sa povedať, že taká francúzska verzia amerického Sexu v meste. Miestami ukričané, miestami nudné, ale miestami sakramentsky zábavné. Mne sa to celkom páčilo, aj keď určite si viem predstaviť o dosť lepšie komédie. Aspoň tie pekné ženské stáli za to. 60 % ()

Reklama

metztlimoon 

všetky recenzie používateľa

No a presne pre toto mám viac kamarátov ako kamarátiek. Prehnane žen...slepačie, intrigánske, prešpekulované a zároveň tupé. Nie nie a zas nie. Mozaika epického zlyhania. V tele mi stúpla hladina estrogénu, takže tento mesiac dostanem krámy ešte raz a v hlave IQ kleslo natoľko, že mi to bude asi jedno... Nikdy viac! ()

maniacxl odpad!

všetky recenzie používateľa

Já jsem nevěděl,co se to po celou dobu dělo.Takový utrpení jsem naposled zažil,když jsem dostal zánět konečníku.Ženský odporný,chlapy ještě víc,veškerá komunikace jak když mlok bruslí v Africe na člunu a přitom cumlá ledňáček od Algidy.Nic,co by aspoň z dálky připomínalo nějakej děj a vývoj.Ale to všechno bude asi tím,že nemám smysl pro humor.Já to vím,a v nejbližší době s tím nehodlám nic dělat.ODPAD. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $12,215,000▐ trefná komédia plná vyhrotených ale zábavných scén, Francúzi sa púšťajú v poslednej dobe do takých háklivejších tém či už telesná vada(Nedotknuteľní), sex a vzťahy alebo rasová motivácia(Čo sme komu urobili?) a v celku vedia sa v tom nájsť, dokážu to vyvážene podať /60%/ ()

Galéria (34)

Reklama

Reklama