Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (149)

Skleni 

všetky recenzie používateľa

Prekvapenie sa nekoná. I keď ho asi nik ani neočakával, že nie. Adam je ako vždy umravčaný, príbeh niečim zaujímavý a svojrázny no vyhrotený do extrémov ktoré Vás nútia si ísť zobrať vodu počas filmu a vôbec Vám nevadí tých stratených 10 minút z filmu. Proste klasika čo sa týka Sandlera. Mňa ale prekvapil trochu aj miestami jeho herecký výkon, ktorý sa dal považovať na pár minút za dobrý. Ostatní herci sú na tom dobre, ich postaví už tak moc nie. Dialógy prehnané, nelogické a veľa momentov zbytočných. Film zostrihať na 2/3, dodať viac dramatických scén, vtipy od "nášho retardovaného suseda" dať preč a nahradiť. No a potom tu máme super film. Takto priemernosť. Tesne síce, ale je to priemer. ()

karlospr 

všetky recenzie používateľa

Po prvních 5 minutách stačí namísto dalších 35 minut shlédnout trailer a o nic nepřijdete, cca v půlce se děj konečně tak trochu rozjede. Nevím jestli je to Sandlerovým věkem či prostě jen scénářem, ale chybí mi ta jeho akčnost. Části děje jsou velmi prosté - "rychlé" scény bez hlubších myšlenek či aspoň smyslného vysvětlení. Až ten úplný konec stojí za to, ikdyž je to taková klasika, tak se jistě bude líbit jakým způsobem se vypořádá s problémem (tady už hlubší zpracování je). No a končí to, jak se patří, "překvápkem". ()

Reklama

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ sa to tvárilo ako pomalá "dramédia", tak to bolo celkom fajn, len kto čaká na trochu deja asi zostane sklamaný. Je to o introvertovi, ktorý sa cíti najlepšie v tele druhých ľudí. Čo je aj dobrý námet s trochou psychologického pohľadu na vec, lenže o nič také tu nejde. Čím bližšie ku koncu sa to zvrháva na fantasy frašku, ktorú úplne pochová debilný koniec s nečakaným odhalením. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mam rad rezijne pociny Thomasa McCarthyho, takze som sa tesil aj na tento film. Podla trailera to vyzeralo, ze to bude zase jeden z mala filmov v ktorych je akceptovatelny Adam Sandler. Prvych asi 40 minut je fakt nadhernych. Reziserovi sa podarilo navodit neskutocne prijemnu a pohodovu atmosferu napriek tomu, ze hlavny hrdina je luzer. Pokial si Sandler v rôznych epizodkach len otukava svoje nove schopnosti, tak je to strasne roztomile a bez nechutnych vtipov. Lenze v momente, ked sa ma konecne zacat odvijat aj ustredna zapletka o zlej milionarke, ktora chce cely blok vystahovat a Sandlerovi to dôjde najskôr tak pol hodinu potom, co to je jasne aj mentalne postihnutemu divakovi, tak sa naplno ukaze, ze nie je prilis zaujmava. Prave naopak. Je dost hlupa a otravna. Skoda, ze romanticka linia je tak strasne upozadena. Cele to nastastie zachranuje nadherna dejova linia so Sandlerovym otcom. Mozno keby bola prave ona v centre deja, tak by to bol lepsi film. Ale napriek tomu to stoji za pozretie. Film ma po väcsinu stopaze prijemnu retro atmosferu a Sandler je po dlhej dobe v pohode. Som rad, ze ked mu to tentoraz celkom vyslo, tak nezabudol ani na Buscemiho a ako bonbonik je tu skvely Dustin Hoffman. Takze davam nadpriemernych 6/10 a pripadnu dvojku by som si s radostou pozrel. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Jedna z těch nezvyklejších Sandlerovek. Zřejmě proto, že Adam kolem sebe nemá svůj klasický tým (snad až na Buscemiho). Taková vážnější a ne tak ztřeštěná. Ale nijak to nevadí. Pár dobrých a zábavných vtipů tu je (boty mrtvého), nakonec se pro zajímavou zápletku najde i ucházející uplatnění (i když pocit nevytěženosti zůstává). Má to ale i své klady, překvapivě zajímavého Method Mana a naprosto válcující Ellen Barkin. ()

Galéria (116)

Zaujímavosti (2)

  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)
  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama