Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

3.5* Ále čo, nakoniec som zostal veľmi príjemne prekvapený. Nič svetoborného som od tejto snímky nečakal. A preto som sa prekvapil, keď hneď ma snímka upozornila, že pôjde o film určený pre milovníkov late 80´s a early 90´s Cabin a Eco hororov. A celý film sa od toho neopustilo. Išlo o srandu plnú klišé momentov, ako napríklad hneď na začiatku kde s nákladiaku unikol sud s toxickým odpadom a spadol priamo do vody..., To bolo proste klišé ktoré nikdy nezostárne. Veľmi pozitívne beriem aj to, že tvorcovia používali CGI efekty a teda aj digitálnych zombie bobrov iba minimálne, iba na miestach kde im už malí rozpočet nestačil. Takmer všade sa bojovalo proti fyzickým bábkam ako zo starej školy. Mňa to bavilo celú dobu Mnohé vtipné scenáristické vychytávky iba potešil takisto ako nádherné samičky a old schoolový soundtrack. ()

dragolis 

všetky recenzie používateľa

Zombeavers nie je vôbec až tak zlý film. Neviem, ako si ho môže niekto pustiť a myslieť si, že ide o horor. Veď to je celkom parádna paródia uťahujúca si práve z tohto žánru. Už len ten absurdný námet ľudožravých zombie bobrov ma celkom pobavil, nehovoriac o dvojici chlapíkov na začiatku a konci filmu. Toto je proste parádna BLBOSŤ na odreagovanie, nie zlý film, ako tu podaktorí píšu. ()

Reklama

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Zhruba hodinu je to celkem nuda, skoro bez vtipu (i když se to o něj ne zrovna povedeně snaží) a prostě to vypadá jako normální teen slasher, akorát se zombie bobry. Ti jsou dost amatérsky udělaní - záměrně, samozřejmě. Žádné další šílené nápady tam nebyly a postavit humor jen na tom nestačí. Naštěstí to celé zachránilo posledních 20 minut, kde konečně přišlo to, na co jsem celou dobu čekal - začalo to být správně ujeté a šílené, trošku jak Sharknado, ale Rubin asi neměl moc nápadů a nebo je nedokázal rozvrhnout na celý film, protože si člověk musí hodinu pronudit, aby se dostal k té povedené části. Je to škoda, mohla z toho vypadnout celkem zábavná blbost, jenže takhle ale víc jak lepší 2* nedám. SPOILER A dvojka se včelkami a apokalypsou asi nebude. KONEC SPOILERU ()

mosnak odpad!

všetky recenzie používateľa

Dnes je 17.11.14 a tato mega sračka má 45% v hodnocení. Dokonce jsem si všiml, že někteří uživatelé jsou schopni dát tomuto filmu 4 hvězdy. To jako myslíte vážně? Vždyť je to katastrofální bobří humus. Hrozní herci, kteří opět ukazují v celé své krásné typického amerického puberťáka, který myslí jen na dupačku a na chlast. A už vůbec se nebudu bavit o tom, že je to kokotina roku 2014! - 0% ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem zvrhlé porno a ona se z toho vyklubala pěkná taškařice! Původně jsem uvažoval o dvou hvězdách, ale Jenn s bobřími zuby mě dostala. Pravda, bobři vypadli z Muppet Show, na druhou stranu s nimi byla legrace. Pro vulgarismy se nejde daleko (což v případě tohoto snímku nevadilo), na krev, ukousnuté končetiny, vykousané tváře i uhryznutý penis (zajímavé, netušil jsem, že na to lze zemřít) rovněž dojde. A v momentě, kdy se bobří zombie nemoc začne přenášet na vše živé....není o legraci nouze! Sice by člověk pod záštitou Universalu čekal kvalitnější efekty, ale nakonec ona nedokonalost byla vtipnější, než špičkové efekty. V pokračování budou mít zřejmě hlavní roli bobří zombievčely.... ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (5)

  • Herečky Rachel Melvin (Mary) a Cortney Palm (Zoe) namiesto používania toaliet v budovách chodili radšej do blízkeho lesa. Pri jednej z týchto ciest raz našli v lese lebku mŕtveho zvieraťa. Z lesa si ju priniesli a využili na výrobu náhrdelníkov. (Marceloo)
  • Herec John Mayer (Luke) investoval 30 000 dolárov do hereckých kurzov, aby ho pripravili na tento film. (Marceloo)
  • Příběh začíná v pátek 14. června 2013. Blonďatá Jenn (Lexi Atkins) to má na svém mobilu. (ČSFD)

Reklama

Reklama