Reklama

Reklama

Magic Mike: Bez nohavíc 2

  • Česko Bez kalhot XXL (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tri roky potom, čo Mike na vrchole svojej kariéry ukončil dráhu striptéra, sú aj ďalší Králi Tampy pripravení zavesiť toto povolanie na klinec. Chcú tak však urobiť svojou vlastnou cestou - posledným dychberúcim predstavením na Myrtle Beach. Aj s legendárnym Magic Mikeom. Na ceste za ich poslednou show, na ktorej si urobia niekoľko prestávok v Jacksonville a Savane, aby obnovili staré priateľstvá a spoznali nových ľudí, sa naučia nové triky a prekvapivým spôsobom dajú zbohom vlastnej minulosti. (Continental film)

(viac)

Videá (15)

Trailer 2

Recenzie (239)

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Ze sociálního dramatu už je jen výrazně stylizovaná atrakce, která ač má uprostřed pár hluchých míst, poměrně dobře baví zajetými charaktery a mnoha zábavnými momenty. Vizuálně už to není tak zajímavé a vychytané jako jednička - Steven Soderbergh se za kamerou a ve střižně asi tolik nesnaží, když není sám sobě režisérem - nicméně jako popcornovska je to zkrátka a jednoduše OK. Palec nahoru za to, že si tvůrci dali práci s lepším vykreslením vedlejších postav, které je chvílemi výrazně hlubší než v běžné spotřební komedii. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ak niekomu len toto stačí ku šťastiu... No mne ani náhodou. Pár tanečných kreácií v polonahom prevedení a 1-dolárovky razom lietajú vzduchom - a o tom je vlastne tak polovica filmu. Tá druhá je o tom ako sa Mike z nostalgie pridá k svojim strip-kamošom na nejakú veľkolepú súťaž, kde samozrejme všetci zažiaria. Dojemné, fakt DOJEMNÉ. Ale zas úplný odpad to nebol, tak aspoň 1* za snahu. ()

Reklama

Figu 

všetky recenzie používateľa

Příšerně teplý film! Dokonce mnohem teplejší, než první díl. Dopomohly tomu i slůvka z procítěné flákoty od Backstreet Boys a samozřejmě přiteplený taneček z obchůdku u čerpačky, ve kterém se stoprocentně rozteklo vše v mrazáku! Teplý Tatum, teplý Tarzan, teplá celá ta skvadra, teplo se dalo krájet, teplo je všude, teplo je v nás!!! Dvě hodiny tepla je nesnesitelné a dávám dvě nejteplejší hvězdy ze všech teplých, co jsem kdy do světa vyslal! Těším se na prosinec!!!! 30% ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Slovo, ktoré druhého Magic Mikea vystihuje najpresnejšie je zbytočnosť. Týchto pár písmen totiž o ňom povie úplne všetko. Zatiaľ čo sa prvý film snažil o nejaký príbeh a Soderberg natočil v podstate funkčnú drámu s funkčnými postavami, ktorá sa akurát odohrával v prostredí striptérov, druhý film po jeho odchode zíva prázdnotou. Vydal sa cestou odľahčeného road-movie, pričom odlišný prístup nemusí zákonite znamenať zlý film, keby však tomu prístupu nechýbalo čokoľvek navyše. V Magic Mike XXL však nie je nič. Úplne abstinuje akýkoľvek dej, ani jedna postava nie je nijako zaujímavá alebo bližšie rozpracovaná, chýba tu jediná emócia, zvrat, prekvapivá scéna, čokoľvek. Celé je to o tom, že sa partia striptérov vo výslužbe rozhodne ísť karavanom na „strippter convection“ a tak sa osemdesiat minút v karavane s pár zastávkami kecá o ničom a v závere každá z postáv predvedie svoje sólo vystúpenie so síce fajn choreografiou, ale následne po ňom celý film skončí. Málo? To si píšte! Nehovorím, že by tu niekto niečo vyslovene kazil; réžia je OK, ale rutinná, kamera je OK, ale rutinná; hudba je OK, ale rutinná, no vo výsledku to je neskutočne prázdny film o ničom, v ktorom sa dohromady nič nestane, nič nevyrieši a nakoniec to tak nejako o ničom skončím až pri záverečných titulkoch ostane pocit úplne prázdnosti. Áno, je tu pár fajn scénok a asi jeden/dva slušné vtípky, ale to na dvojhodinový film ani zďaleka nestačí. Prvý Magic Mike bol totiž drámou o striptéroch, druhý je iba film so striptérmi. A to je rozdiel. CELKOVO: 2* (4/10) ()

alisa.upir 

všetky recenzie používateľa

Já nevím, jaké hodnocení tomu dát. To jsou jak 2 úplně jiné filmy v jednom. Přijde mi jak kdyby vymysleli ten film tak od půlky dál, ale pak zjistili, že je to moc krátké, a uměle na začátek dolepili asi 45 minut. Ta první půlka, kdy jsou jen na cestě a sem tam pindají nesmysly, je fakt na vystřelení mozku z hlavy. Pokud to ale přežijete, budete odměněni super taneční show. O ničem jiném to v podstatě ani není a chtít od tohohle filmu víc je mimo realitu. Ovšem ty choreografie vymýšlel někdo, kdo o tom fakt přemýšlel, ani tam nepoužíval příliš hezké ženské, aby se s tím mohlo ztotožnit co nejvíc bab. No prostě na večer před spaním fakt super :D ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama