Reklama

Reklama

Magic Mike: Bez nohavíc 2

  • Česko Bez kalhot XXL (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Tri roky potom, čo Mike na vrchole svojej kariéry ukončil dráhu striptéra, sú aj ďalší Králi Tampy pripravení zavesiť toto povolanie na klinec. Chcú tak však urobiť svojou vlastnou cestou - posledným dychberúcim predstavením na Myrtle Beach. Aj s legendárnym Magic Mikeom. Na ceste za ich poslednou show, na ktorej si urobia niekoľko prestávok v Jacksonville a Savane, aby obnovili staré priateľstvá a spoznali nových ľudí, sa naučia nové triky a prekvapivým spôsobom dajú zbohom vlastnej minulosti. (Continental Film)

(viac)

Videá (15)

Trailer 3

Recenzie (240)

tron 

všetky recenzie používateľa

Z jednotky si pamätám len McConaugheyho a Tatuma, ale prežil som ju. Čo sa nedá povedať o dvojke, počas ktorej som zomrel (ale prežil som to). Nevraviac o tom, že som sa ako heterosexuál pri pozeraní filmu o striptéroch cítil... zvláštne. I potenciálne nudné (a dlhé) scény, ktoré by u Soderbergha boli hypnotické (zazobané paničky v čele so zabudnutou Andie McDowell, „dom hriechu“ so zabudnutou manželkou Willa Smitha), sú v podaní nového režiséra nudné, preukrutne dlhé, takmer k neprežitiu. Ako keby vám v poľných podmienkach amputovali pravú nohu kvôli gangréne a na konci by zistili, že gangrénou bola v skutočnosti postihnutá ľavá. Vrcholom je nudné finále a prirýchly koniec, kedy sa nestihneme dôstojne rozlúčiť s postavami. Striptérske vystúpenia tu takmer nie sú (!), čo je trocha ako keby v Rambovi nebol Rambo. Namiesto nich prichádzajú dlhé dialógy o ničom a s postavami, ktoré nemajú čo povedať (lebo sú to hlúpi striptéri, sorry). Plusy: minimalistický Tarzan, akceptovateľný Tatum, dve tri ako-tak atmosférické pasáže a „naked nude sex“ Amber Heard, ktorá po stretnutí s Tatumom mení sexuálnu orientáciu z bi na prísne hetero. Ledva-ledva dávam "až" 2*. ()

danca044 

všetky recenzie používateľa

Na první díl tohle pokračování určitě nemá. Channing Tatum je pohybově prostě nejlepší, bez něj by film nebyl takový jaký má být. A co se týče Joea Manganiella a jeho nezapomenutelného tance na benzínce, nepočítám-li jeho strhující úsměv, tak to je prostě zážitek na celý život. Tenhle film jen tak neomrzí, člověk se při něm jak zasměje, tak si i zaslintá :). Za mě určitě plných pět hvězdiček. ()

Reklama

Torimmer 

všetky recenzie používateľa

Narozdíl od prvního Magic Mika tady opustili jakousi "sofistikovanější" nebo "temnější" příběhovou rovinu. Jednička měla velké oči a tak se zaměřila na moderní sociální systém, prodej drog. Bouřková scéna celou tu temnou poetiku hezky reprezentuje. A dvojka je příjemný feel good road trip. Jednodušší, konverzačky ze života, bezdějové, až mi to připomíná nějaký mumblecore nebo co. Tohle sem nečekal, a trochu mi teď do očí bije ta divná nesourodost s jedničkou - zbavili se hlavních postav (kromě Mika), a dali prostor skupině, která předtím byla jen v pozadí. Dali pryč postavu Kida, která mi teda vůbec nesedla (byla ve výsledku pointless, nezajímavý herec) a upřednostnili skupinu kolegů z práce, která mě právě v jedničce bavila svojí zažitostí a pohodou v šatně před/po šichtě. Není to svět pro mě, je mi to cizí, a asi i furt na mě moc povrchní, a zatím se teda necítím na to, že bych se k týpkům rád zase vracel, ale já tyhlety pohodičky s postavama, co se baví jen tak o věcech, smějou se, mají se spolu dobře a tak, nějak můžu... Prostě jim tohleto nahé divadýlko s šílícíma ženskýma házející bankovkama nějak odpustím. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Slovo, ktoré druhého Magic Mikea vystihuje najpresnejšie je zbytočnosť. Týchto pár písmen totiž o ňom povie úplne všetko. Zatiaľ čo sa prvý film snažil o nejaký príbeh a Soderberg natočil v podstate funkčnú drámu s funkčnými postavami, ktorá sa akurát odohrával v prostredí striptérov, druhý film po jeho odchode zíva prázdnotou. Vydal sa cestou odľahčeného road-movie, pričom odlišný prístup nemusí zákonite znamenať zlý film, keby však tomu prístupu nechýbalo čokoľvek navyše. V Magic Mike XXL však nie je nič. Úplne abstinuje akýkoľvek dej, ani jedna postava nie je nijako zaujímavá alebo bližšie rozpracovaná, chýba tu jediná emócia, zvrat, prekvapivá scéna, čokoľvek. Celé je to o tom, že sa partia striptérov vo výslužbe rozhodne ísť karavanom na „strippter convection“ a tak sa osemdesiat minút v karavane s pár zastávkami kecá o ničom a v závere každá z postáv predvedie svoje sólo vystúpenie so síce fajn choreografiou, ale následne po ňom celý film skončí. Málo? To si píšte! Nehovorím, že by tu niekto niečo vyslovene kazil; réžia je OK, ale rutinná, kamera je OK, ale rutinná; hudba je OK, ale rutinná, no vo výsledku to je neskutočne prázdny film o ničom, v ktorom sa dohromady nič nestane, nič nevyrieši a nakoniec to tak nejako o ničom skončím až pri záverečných titulkoch ostane pocit úplne prázdnosti. Áno, je tu pár fajn scénok a asi jeden/dva slušné vtípky, ale to na dvojhodinový film ani zďaleka nestačí. Prvý Magic Mike bol totiž drámou o striptéroch, druhý je iba film so striptérmi. A to je rozdiel. CELKOVO: 2* (4/10) ()

carly 

všetky recenzie používateľa

Magic Mike XXL je veľmi príjemný, zábavný a feministický film. Najkrajšie na ňom je to, že je pre ženy. Nie pre to, že by bol romantický, či naivný a so šťastným koncom. A nie pre to, že sa v ňom vlnia krásne mužské telá, aj keď to pomáha. Ale pre to, že všetko, čo sa vo filme deje, má za cieľ vyčariť úsmev na tvárach žien. Aby sa cítili cenené a hodné obdivu. Pre Kings of Tampa je ich posledná jazda a ni nie tak rozlúčkou s pódiom, ako skôr možnosťou ukázať čo v nich je a vydať sa na svoju vlastnú cestu. Bolo fajn spoznať jednotlivé postavy trochu bližšie. A je vidieť, že chlapci od minula trénovali. V kine boli takmer samé ženy, chlapa som tam tuším ani nevidela. A atmosféra pri pozeraní bola veľmi zaujímavá, taká solidárna, potešená. Lebo nešlo o to ukojiť chúťky nadržaných chlapov na nejaké to prso. Išlo o to, aby sme sa cítili fajn. A to sa podarilo. Ženy by mali vidieť tento film. Pre potešenie. Muži by mali vidieť tento film. Pre poučenie. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama