Reklama

Reklama

Odobrať z priateľov

  • Česko Odebrat z přátel (viac)
Trailer 3

Laura Barns bola obyčajná stredoškoláčka, pokiaľ sa na internete neobjavilo video, ktoré do nechutných detailov prezentovalo, ako sa opila na jednom večierku. Predtým všetkými obletovaná kráska verejnú potupu nezniesla a spáchala samovraždu. V deň výročia jej smrti sa partia jej spolužiakov ,, stretne" na videochate, kde riešia obvyklé teenegerské problémy, pokiaľ sa do ich skupiny nenabúra užívateľ s prezývkou Billie227. Okrem toho, že ho nejde zo súkromnej diskusie vyhodiť, je na tomto užívateľovi zvláštne, že sa zaujíma, kto nahral na internet to nelichotivé video. A potom sa do diskusie zapojí aj ich mŕtva spolužiačka.... (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (445)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Musím uznať, že vďaka nápadu a myšlienke, vystrašiť dnešnú "retardovanú" mládež, denno denne žijúcu mimo realitu na sociálnych sieťach, to celkom spadá do žánru horor. Faktom ale zostáva, že teenagerov nevystraší samotná podstata príbehu o vraždiacom duchovi, ktorý sa rozhodol za pomoci Skype pomstiť, ale fakt, že padne sieť a oni stratia kontakt s okolitým svetom, lebo nekonečným kartám do telefónnych búdok sa už žiadny z vekslákov nevenuje. Nie raz som postrehol článok, čo sa dialo s ľuďmi keď zlyhal " FuckBook". Hystéria na úrovni prírodnej katastrofy Tsunami, ktorá zmietla zo stola nejednu "tupú ceruzku". Taktiež je dosť smutné, že dnešná mládež je už tak rozcitlivená, že sa bez zbytočných následkov nikto nemôže ani z chuti posrať (za našich čias by si po týždni nikto ani nespomenul). Neuveriteľné, čo všetko dokáže divák prehltnúť, či sám pred sebou si odôvodniť, aby vyzdvihol niečo, čo kvalitou nedosahuje ani len priemernú úroveň. Tak si to teda zrekapitulujme. Akéže sme to dostali hororové prvky na "tanier"? GORE?? Kurva nulové. Nulové! NAPÄTIE? To snáď nemyslite vážne. Toto by nevystrašilo ani bratovu dcéru! (ale viem koho sestru ;) LAKAČKY? No viac ma mikne pri signalizácii prázdnej nádrže. Horor by mal znechutiť, vyvolať emócie strachu, alebo aspoň pohoršiť, a nie ponúkať reklamu na takmer už nikým nevyužívaný Skype. No veď mi to kurva niekto vysvetlite, kto z mladých z jednej dediny bude po večeroch Skypovať, či komunikovať cez pätoro sociálnych sietí, keď dnes všetci "žijú" iba na "FB", alebo max čmárajú cez Viber či WatsApp. Navyše, keď sa aj navečer zídu, tak fajčia trávu na detskom ihrisku, poukladaný do kruhu, podávajúc si Bongo jak fajku mieru, ako 12 mesiačikovia (česť výnimkám). Toľko pootváraných "okien" na kompe hl. postavy, to je raj pre Trójske kone. Snáď som teda na nič nezabudol. Akurát mi nedá ešte doplniť, milí užívatelia, používajte vlastnú hlavu, lebo keď Vám ju niekto odreže, bude to bolieť Vás, nie Vášho hovno podsúvača, ktorý velebí každú kokotinu pri ktorej sa na festivale zhúlil pod obraz boží. Verte či nie, tento snímok z hororového hľadiska ponúka menej ako je minimum – 20%. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Jako když se každej den podíváte do diskuze na ČSFD, kde si z toho parta místních kokotů čítající zhruba dvacítku zoufalců udělala svoji modlitebnu své ukázkové debility.Styl vyprávění nesmírně iritující, herci zoufalost, příběh komedie.Čekal sem od toho asi až příliš, ale dostal jsem jen ukázkově nenapínavou sterilní srágoru z MTV.Ani žádná lekačka, nulová atmosféra, prostě špatný.Ke konci to sice dokázalo trochu zvednout laťku, hlavně když se začne hrát ta hra na pravdu a borečka sejme to, že stará mrdá s někým jiným, ale to se můžete podívat na Beverly Debills 902 10 po 30 letech a nemusíte čumět do zasekanýho obrazu a poslouchat zvuky tři roky nefungujícího rozhraní Facebooku.Spálil jsem se a to krutě.30%. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Už to bol nejaký čas, čo sa objavil vynikajúci horor. Tento film som chcel vidieť na filmovom plátne, no žiaľ sa mi to krížilo s Artfilmom a tak som musel ešte nejaký čas počkať, kým sa bude dať zhliadnuť inou cestou. A priznávam, že ma mrzí, že som ho nemal možnosť vidieť na filmovom plátne. Je to niečo nové, je to podľa mňa dosť creepy a je tu veľmi dobre vyformovaná atmosféra a pôsobí to uveriteľne. Jediné čoho sa trošku bojím je, že z toho urobia sériu a potom to pôjde dole vodou. Ale dúfam, že ma tvorcovia prekvapia. Unfriended ma nesklamalo. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

No bóže, tak se ožrala, poblila a posrala. Pamětníci asi budou souhlasit, že stát se toto před nějakými dvaceti lety, nebylo by z toho takové haló, nicméně v nynější virální době aby se člověk pořád kontroloval.. Což o to, striktně dodržovaný koncept jedné obrazovky notebooku v reálném čase je odvážný, ale sledovat v tomto formátu hysterické uživatele sociálních webových systémů, jak se hroutí pod tíhou okolností, není i přes voyeurismus v každém z nás to pravé, co od filmového média očekávám. Při hodnocení mohla přinést shovívavost kritika sociálních sítí, jenž některé lidi u monitorů natolik sblíží, až jsou v úplné izolaci, nicméně vše se ubíralo prostou cestou záhrobního cyberteroru a já se mohl už jen modlit k vybité baterii či alespoň aby došla matka jednoho z trojčících klientů Zuckerbergovy banky a pověřila jej nadlidským úkolem vynést smetí.. Pokud nám vzniká nový hororový subžánr, preventivně ho odstraňuji do Koše mého interestu. Dislike.. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Pecka sevřenou pěstí přímo do zubů. A pak že se už na poli hororu nedá nic vymyslet. Vždyť já měl pomalu strach jít k večeru zalít rajčata. V posledních letech už měly podobné amatérské kousky často mizernou úroveň...až do dneška. Člověk tak nějak cítí, že tohle dobře neskončí a že se jedná o buď hodně zdařilý kanadský žertík anebo .... Prostě nic neprozradím. Lidi užíjte si to. Nenadávejte na zpracování, atmosféra že by se dala krájet. 75% ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (14)

  • Množstvo scén použitých v traileroch sa vo finálnej verzii filmu nenachádza. (beso74)
  • Film se odehrává na notebooku Blaire (Shelley Hennig), proto by její webová kamera nikdy neměla vyrovnávat chvění na své vlastní obrazovce – to se však děje v celém filmu. (LUKICKK)
  • Všetky kontá na Facebooku použité vo filme skutočne existujú. (beso74)

Reklama

Reklama