Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas bojovej operácie kdesi v Moldavsku zahynie elitný vojak Delta Force. No záznam z kamery, zobrazujúci jeho posledné chvíle, všetkým vyrazí dych. Čo sa stalo? Generál Orland (Bruce Greenwood) vidí akúsi spektrálnu anomáliu. Agentka Madisonová (Emily Mortimer) podozrieva nepriateľa z vývoja novej maskovacej technológie, ktorú chce získať za každú cenu. Jediný, kto môže do záhady vniesť trochu svetla, je vynálezca kamery - Dr. Clyne (James Badge Dale). Je to chyba kamery, alebo nová technológia? A ak ide o zbraň, ako sa pred ňou chrániť? (koba)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (192)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem, že tohle bude herecky nezajímavé, ale právě herci ukázali, že i s béčka s nijak valným příběhem se dá udělat hodně koukatelný film. Dobře, mohou za to herci a také trikoví specialisté, protože po téhle stránce snímek funguje skutečně dobře a na scény se velmi dobře kouká. Doladit příběh a bude to parádní. ()

malylada 

všetky recenzie používateľa

Zápletka klasicky kopíruje známější žánrovky a v této sci-fi se nenachází nic, co by mohlo překvapit. Postavy jsou docela nevýrazné díky přímočarému ději, nemají prostor k nějakému rozvíjení a asi jsou tou nejslabší stránkou filmu. Zakopaný pes je v samotných přízracích, jejichž existence působí dosti pofidérně a do temné, špinavé atmosféry se příliš nehodí. Když se člověk přenese přes některé nesmysly, tak závěr akce vytuněné armády není špatný. Trikově až na pár momentů film překvapivě obstál, ale nenašel jsem žádný důvod, proč si jej pustit dvakrát.......5/10 ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dalsi prispevok do raritneho zanru vojaci vs. nejake prisery. Tentokrat bojuju proti zlym duchom aj ked mozno, ze to duchovia ani nie su. V prvej polovici mi film svojou atmosferou dost pripominal druhych Votrelcov. Zoznamime sa s vojakmi, ktori su dobre typovo vybrany a postupne zistujeme, co sa v nejakej zaprdenej Moldavii deje za zahada. Nepacilo sa mi, ze prilis dlho vojaci nemaju ziadnu sancu voci duchom, kedze ziadna ich zbran na nich nefunguje. Takze len chcipal jeden vojak za druhym a ani spôsoby úmrti nie su rôznorode. Postupne film zacne dost nudit az do finale v ktorom konecne vymyslia nejaky zmysluplny plan na zlikvidovanie duchov a tak je znova na co pozerat. Technicka stranka je spickova. CGI kvalitne a akcia prehladna. PG-13 rating tentoraz nebije do oci, kedze duchovia zabijaju ludi tak, ze prejdu cez cloveka a on padne na zem. Vysledkom je film s originalnym napadom a zrucnou reziou ale scenaristicky to mohlo byt prepracovanejsie a vygradovanejsie. 6/10. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Vo vojne s nadprirodzeným nepriateľom vám taktika boja ako v Iraku či Afganistane nebude nič plátna. Obzvlášť, keď je šanca vidieť ho, takmer mizivá ... Nic Mathieu má moju pozornosť. Nech už si tento snímok zaslúži akúkoľvek kritiku z pohľadu diváka (laika či odborníka), jedna hviezda je z môjho pohľadu krivdou. Za tak málo peňazí, človek dostane toľko muziky, že ešte aj Rytmus s Desmodom by na pódiu vyzerali ako predskokani Gombitovej. Tu mi logika v ktorom štáte sa bojuje nijak nevadí. Ide o čisté sci-fi, ktoré sa na nič nehrá, je ilúziou, neberie sa nijak vážne, takže je to stále o level vyššie, ako nejaká akčná kokotina Americký sniper, v ktorej hlavný hrdina počas nabíjania odstrelovačky v priamej akcii telefonuje manželke. Ja osobne som milo prekvapený a spokojný. No a keďže nie je dôvod mimoriadne sa sťažovať - trošku prihodím. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Hodně slušná akčňárna, která má ale dvě části různé kvality. Zatímco na začátku se rozjede hodně slušně našláplé akční sci-fi, které nepůsobí ani blbě, tak ve druhé polovině Vám začnou i něco vysvětlovat a vrcholem všeho je, když se na ty neviditelné zabijáky začnou zbrojit. Opravdu MacGyver hadr. Jelikož ale akčních sci-fáren podobných kvalit mnoho není, nebudu si stěžovat a pokorně za tento film Netflixu poděkuji. Ostatně jako za celou řadu dalších sci-fi kousků. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (3)

  • Film byl vyroben studiem Universal a původně měl jít do kin. Studio si s ním ale nevědělo příliš rady, a dokonce ho stáhlo z kinodistribuce. Nakonec byl snímek koupen a uveden internetovou televizí Netflix. (joker.george)
  • Časť scén sa natáčala aj na Slovensku, konkrétne v Komárňanskej pevnosti. (ambron)
  • Americké jednotky jezdí ve filmu v českých Tatrách vyrobených pro slovenskou armádu tzv. Tatrapan, ve filmu označených jako Mrap. (SsgtJira)

Reklama

Reklama