Reklama

Reklama

VOD (1)

Jason Kelly (Zac Efron) má pred sebou skvelú budúcnosť. Je na najlepšej ceste stať sa partnerom v prestížnej advokátskej kancelárii a o týždeň si berie za manželku dcéru svojho šéfa. Dobre vychovaný mladý muž však neuvážene súhlasí, že odvezie svojrázneho starého otca Dicka (Robert De Niro) na jarné prázdniny...a svadba je zrazu v nedohľadne! Divoké študentské večierky, barové bitky a nikdy nekončiace karaoke noci si Dick vychutnáva plnými dúškami a Jason sa chtiac-nechtiac vezie s ním. Keď sa najlepšia party ich života blíži ku koncu, dedo s vnukom zistia, že napriek tomu, že sú tak rozdielni, ich predsa len niečo spája... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (18)

Trailer 1

Recenzie (348)

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Nejšílenější role Roberta De Nira a nejvíce podprůměrná role Zaca Efrona, který se v posledních letech dostává, alespoň pro mě, na herecké výsluní. A právě kvůli tomu s ním zkouknu sebedivnější komedie i jako je Dirty Grandpa. Stále se to ovšem jevilo jako průměrná komediální slátanina, která nabídla i pěkné pohledy na snové americké pláže plné elánu, dobré nálady a pěkných těl. A když už vás otravuje průběh filmu, hledáte si jakékoli highlighty, i kdybyste se za ně měli trochu stydět. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Komédie nie sú práve žánrom, ktorý by som vyhľadával, pretože v posledných rokoch nestoja za nič a ja sa len tak nerozosmejem, no u tejto komédie ma doslova bolelo brucho od smiechu. Najlepšie a nezabudnuteľná je asi 5 sekundová scéna s Alfom. Nebudem preháňať keď poviem, že je to po dlhšej dobe naozaj vtipný film, navyše od začiatku až dokonca nabitý sexom - v kumulácii s De Nirovou postavou - proste skvelé. Bonusmi sú rýchle a svižné tempo, sympatické vedľajšie postavy, vychytané scénky a opäť neprekvapivo nulový odpor k Zacovi Efronovi. Asi aj preto, lebo si vo filme často z neho strieľajú, že je lezba. Určite sú lepšie a inovatívnejšie komédie, každopádne Dirty Grandpa chytí tiež za bránicu. Prekvapivo často sa budete smiať a výborne si oddýchnete. Ideálna snímka po ťažkom dni v práci, kedy si chcete pustiť odľahčenú komédiu. ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Vzorový příklad komedie, kterou ocení spíš chlap, než ženská. Postava Roberta De Nira se totiž dá vcelku pochopit, když jste chlap, ale když jste ženská a k tomu třeba ještě zajetá feministka, tak pro Vás každá narážka na cokoliv bude dost rasistická a hodně osobní. A možná proto tu je série odpadů, kterou vůbec nechápu. Já jsem se od srdce párkrát fakt zasmál. Dělá to ze mě horšího člověka? ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Nenadělil jsem 4 hvězdičky jenom proto,že tu rozjetou záležitost v závěru zbytečně přibrzdili předimenzovanou romantikou,která sem pasovala asi jako pěst na oko.Přestože šlo hlavně o prvoplánový humor,kde se až příliš často používalo slovo na f,velice dobře to na mě fungovalo.Připouštím,že v žádném případě nejde o intelektuální snímek,nad jehož odkazem by se měl člověk dlouhodobě zamýšlet,ale jde o oddechovou komedii,u které může člověk vypnout a v klidu se odreagovat.A k tomu i došlo. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak neviem. Začínam už byť presvedčený, že sa R. de Niro nevie alebo nechce zmieriť so svojou starobou, pretože v poslednom čase točí iba filmy, ktoré sa venujú problémom so starobou a o tom, aké úžasné je žiť aj v pokročilom veku, a že život starobou ešte nekončí. Už začína byť monotónny. Jeden-dva filmy sa ešte dajú pochopiť, ale keď je už toho moc, tak je z toho človek logicky presýtený. Na druhú stranu ale uznávam, pár komických výstupov sa tu celkom vydarilo, ale aj tak nečakajte žiaden komediálny zázrak. Možno by pomohlo, keby sa tu viac zatlačilo na drámu a ponúklo sa tým divákovi i niečo viac, ako len pár lacných gagov s opitým Zacom Efronom. 50/100 ()

Galéria (113)

Zaujímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama