Reklama

Reklama

Na vaše bránice čoskoro zaútočí ďalšia generácia známej filmovej rodinky Griswoldovci. V hlavných úlohách filmu Griswoldovci od New Line Cinema, sa predstavia Ed Helms („The Hangover" filmy) a Christina Applegate („Anchorman" filmy), ktorí zoberú rodinu na cestu, kde spoločne zažijú ďalšie bláznivé dobrodružstvo. Film je debutom dua Jonathan Goldstein & John Francis Daleys. Rusty Griswold sa podľa vzoru svojho otca rozhodne pre upevnenie rodinných väzieb, rozhodne sa prekvapiť svoju ženu Debbie a ich dvoch synov Jamesa a Kevina a zobrať ich do najobľúbenejšieho amerického zábavného parku Wally World. (Continental Film)

(viac)

Videá (11)

Trailer 2

Recenzie (352)

dyfur 

všetky recenzie používateľa

Tak toto už do Griswoldovskej série nepatrí...možno názvom,možno tým ,že sa tam mihnu Ch.Chase a B. D´Angelo a možno a to asi hlavne tým neskutočným plagiatorstvom - keby bolo aspoň vydarené, ale toto fakt bieda.Aby som nezdržoval: hlavné fakty: 3x sa pousmejete,zažijete dosť trápneho ticha,zažijete ľútosť,že už to nie sú tí Griswoldovci čo ste čakali,získate chuť pozrieť si originál, zistíte že hlavný hrdnia v tomto filme ,ktorého hrá Ed Helms je strašne nesympatické stvorenie ....no proste KÓN JAK HOVADO....naštastie som na tom nebol v kine-len doma a zadarmo pozreté. ()

sharky 

všetky recenzie používateľa

na originálu jsem vyrástal a tomuhle filmu se podařilo se mu perfektně přiblížit, je to skoro spíš remake než pokračování (je tam spousta skoro až identických scén). Já vím, že je to hodně připitomnělé, ale takový to přesně mělo být a já si nemohl pomoct a smál jsem se. Asi to není úplně objektivní hodnocení, ale nostalgie je svině:) ()

Reklama

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Nechci srovnávat s původní Bláznivou dovolenou, především proto, že si ji defacto už moc nepamatuji. Beru to tento snímek jako sám o sobě. Pobavilo mě to, není to sice nějaká super-bomba, ale ani neurazí. Průšvihy rodiny Griswoldů jsou vtipné, občas až neuvěřitelné a to je přesně takové jako to mělo být! Klasický originál zůstane pořád "kultovkou" ale noví Griswoldovic se nemají za co stydět! Slušné akorát padnoucí tři hvězdičky si zaslouží... ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Pôvodný Vacation bola neškodná, priemerná komédia pre celú hodinu, akurát vhodná na nedeľné dopoludnie. Tento sequel/remake v jednom by chcel byť letnou R-kovou komédiou po vzore We're the Millers, no je skôr komédiou ktorá nevie pre koho by vlastne chcela byť určená. Výsledkom je podivný mix komédie pre všetkých a zároveň pre nikoho. Chvíľu sa tu tak servírujú hodnoty ako z komédie pre celú rodinu ako sa musia mať všetci radi no matter what, inokedy infantilný humor kde sa brat mláti s bratom, tretí krát zase sexistický humor pri ktorom Chris Hemsworth vystavuje na obdiv svoje prirodzenie, prípadne až nechutne fekálny humor počas ktorého sa hlavné postavy kúpu medzi mŕtvolami a mažú hovnami alebo sú zavalení vnútornostiam kravy. Nehovorím, že Vacation nemá aj lepšie chvíľky a pár fajn vtípkov ako napríklad ten s vysvetľovaním čo je to rimjob, ale často krát bohužiaľ strieda vtipné situácie s totálnou trápnosťou a ten pomer je väčšinou na strane trápnosti, takže keď vám už bude jednu chvíľu pripadať Vacatoin ako iba trochu vulgárnejšia komédia pre všetkých, zrazu tu začne inak skvelá Christina Applegate nekontrolovane zvracať a skutočne to nie je vôbec vtipné. Vacation chce byť tak silene vtipnou komédiou za každú cenu, že kompletne všetky situácie ženie až do extrémov a tie vulgarity a nechutnosti tak pôsobia maximálne samoúčelne než by bavili. Režisér sa tu namiesto toho, aby film pôsobil ako nejaký kompaktný celok snaží narvať čo najviac potenciálne vtipných scénok, ktoré spolu neladia a často ničia aj tých pár pozitívnych chvíľ ktoré Vacation rozhodne má. Dokážem sa bez problémov baviť na hrubom vulgárnom, aj fekálnom humore, ale musí to mať aspoň nejaký koncept a byť vo filme vo vyváženom pomere. Vo Vacation je však bez ľadu a skladu doslovne narvané všetko od tej najnechutnejšej komédie po moralizovanie pre celú rodinu a spolu to jednoducho nefunguje. CELKOVO: 2* (4/10) ()

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

Tohle ne. Ne že by původní série byla kdovíjak vysoký humor, nicméně v rámci nastavených mantinelů fungovala slušně a díky tomu se z ní pro mnoho lidí, včetně mé osoby, stal klasika na kterou se nezapomíná. Tohle je ovšem neumně navrstvená zhovadilost, která se více než zoufale snaží přiživit na klasickém filmu. Pár humorných momentů tam je, to nebudu zapírat, nicméně to množství do extrému zahnaných zhovadilostí poničí veškeré pozitivní dojmy, které z filmu mohly být. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (11)

  • Scéna na raftoch sa natáčala na troch rôznych miestach. (Game90)
  • Film tvorí zvláštnu zmes sequelu (odkazuje na predchádzajúce filmy), remaku (niektoré scény sú rovnaké alebo veľmi podobné tým z predchádzajúcich filmov) a rebootu (nový film možnej série s novým obsadením). (Laslo)

Súvisiace novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (viac)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (viac)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (viac)

Reklama

Reklama