Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) sa po bolestivom rozchode stretáva s mužom, ktorý by mohol byť konečne tým pravým, teda len do momentu, kým zistí, že „Pán Dokonalý" (Sam Rockwell) má jednu zásadnú chybu - je to nájomný zabijak na úteku pred kartelovým gangom, ktorý ho zamestnáva. Než to však Martha zistí sú už do seba bláznivo zamilovaní. Rozhodne sa tak, že jediným riešením bude „Pána Dokonalého" napraviť. Jeho napravením je presvedčená natoľko, že pre vysnívaný vzťah je odhodlaná čeliť aj následkom v podobe úteku pred vraždiacim gangom. Martha postupom času v sebe objaví skrytý talent, ako byť užitočným parťákom vyvolenému zabijakovi. (Continental Film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (137)

tom.nosek 

všetky recenzie používateľa

Hodně, hodně jiná romantická komedie... První polovina je spíš akční komedie, druhá polovina pak trošku ztrácí tempo a začne to být větší romanťárna. Sam Rockwell hraje svou klasickou postavu, tedy naprostého podivína a šílence. Anna Kendrick tu pak není za cílevědomou ženu jako obvykle, ale spíš za typickou ženu romantických komedií. Tim Roth a jeho jižanský přízvuk je super! Prostě kdo má rád akční komedie a romantické filmy... a je do toho všeho trochu ujetý... ten si tu to svoje najde. Protože Mr. Right má příběh, má lásku, má akci a má i humor. ()

MaxForValue 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý ak neuvidíte, tak nič nestratíte. Alebo si stačí pustiť posledných 15-20 minút, ktoré by obstáli nanajvýš ako video-klip a miestami som mal pocit, že celá tá 80-minútová omáčka bola nevyhnutným a nie príliš zábavným prequelom k finále. Až vtedy totiž žáner komédie nezačne byť len floskulou na papieri, ale aj niečím, čo môžete skutočne vidieť na plátne. ()

Reklama

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Dívka začne chodit s mužem, ze kterého se vyklube masový vrah. Námět pro thriller, ale tady se jedná o komedii. Avšak podivnou. Těžko říci co je to za styl humoru, ale k zábavnosti je to až moc připitomělé. Dívka neuvěřitelně naivní a onen muž, tedy coby masový vrah, se chová jako šašek. Proto asi ten klaunský nos. Jistě, je to ztřeštěné, ale skutečně nějak podivně. A romance? Kde? Zpočátku to sice tak vyznívalo, ale pak se to zvrhlo v podivnost. Kdepak, tohle je mizérie. ()

figliar 

všetky recenzie používateľa

Klasická americká blbina, ale aj tak som sa zabavil. Príjemný herci, najmä dvojica Kendrick - Rockwell, romantika, akcia. Ak si chcete oddýchnuť večer v kine, určite neváhajte. Aj keď film nieje úplne originálny, ak od neho neočakávate viac než slušnú komédiu, sklamaný nebudete. Respektíve, ja som nebol. ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Tak nakonec z toho byl velmi pohodový film. Pan Dokonalý není nijak extra originální a vlastně se o to ani moc nesnaží, protože celý film stojí na tom, že Sam Rockwell je borec a zabouchl se do sexy Anny Kendrick. A ono to kupodivu stačí, díky chemii, kterou má hlavní dvojice, střídmé stopáži, fajn akčním scénám a trochu ujetému humoru, a Tima Rotha a RZA ve vedlejších rolích. Film chce pobavit a to se mu celkem daří. Některé momenty jsou trochu moc(hlavní hrdinka se v úvodu chová jako nesnesitelná kravka) nebo trochu překombinovaný souboj o trůn gangu. Nicméně ty lepší momenty převažují, nad těmi slabšími a to ať už jde o vrhání nožů, scénu na parkovišti, akční scény nebo příjemné finále. Pan Dokonalý je fajn snímek, který pobaví a splní svůj účel. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama