Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (126)

pepo 

všetky recenzie používateľa

Takže zase nič ale vôbec nie tak teroristické akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať. Prekvapivo sa tu totiž vykročilo správnou cestou. Má to hlavu aj pätu, niektoré gagy sú skvelé (bezďák, prasa, niektoré cameá) a aj herečky sú fajn. Keby nebolo prepálenej dĺžky ( pol hodinu dole), niektorých remeselných prešľapov (hudba a aj celková práca s ňou je na facku) a najmä nedostatku chechtákov v rozpočte, mohlo to byť dokonca aj veľmi fajn. Ale nie je. No aj tak je to vzhľadom na tuzemskú konkurenciu suverénne najlepšia slovenská porevolučná komédia a ukážka toho, že ak si niekto nabudúce americký model naštuduje ešte trochu dôkladnejšie, dočkáme sa kvalitnej zábavy. A za túto nádej si zaslúži hviezdičkovo prihodiť. P.S. Kino sa bavilo, takže cieľovka bude spokojná. 5/10 ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

" Tak tohle se ve VIP v Praze nestane! " No tam se stává kdeco horšího než tohle dílko, které svou odvahou zabloudit do vod žánrů absurdní komedie s prvky společenské satiry si u mne vydobilo respekt ikdyž 50% je trapno, 35% něco dobré ale nedotažené a 15% pecka, kdy jde člověk smíchy do kolen. Takže s ohledem na zdejší hodnocení plné despektu k této odvaze jsem našel věci, kvůli kterým dám pět hvězd: 1) technicky i herecky film slovenské první ligy ( otázka je jen jak moc jste schopni přijmout fakt, že na Slovensku se dá natočit absurdní komedie ) 2) playboy Latinák a cameo důchodce Lasica 3) růžové BMW X6 4) divoká svině 5) alergie na hasicí pěnu jako zlátá tečka, bez níž by bylo hodnocení poloviční ()

Reklama

dopitak odpad!

všetky recenzie používateľa

Karel Janák odešel na Slovensko? Tak to je ta nejlepší zpráva týdne. Veľa šťastia želám. Duo Polnišová + Šebová - měli bychom ho znát? Z nějakého tříminutového seriálu. Přemýšlel jsem, za to by měla být jedna hvězda. Jedinej vtipnější moment byl bezďák s pleťovkou. Má to být parodie na slovenské VIP? Tak jo. Palec nahoru za Lasicu. ()

Mr.Ward 

všetky recenzie používateľa

Jako malý jsem musel v tv přetrpět všechny ty Kameňáky, později mi bohužel neuniky ani Babovřesky a další veskrze podobně “kvalitní” české filmy. Od Cuky Luky jsem nic moc nečekal, šel jsem do toho s vidinou pár zábavných skečů. A dostal jsem překvapivě hodně zábavný film (neznamená že jakkoliv kvalitní, to ne) u kterého jsem se nasmál, jako snad nikdy u žádného cz filmu. Tady se navíc jedná o můj zřejmě úplně první viděný sk film, i když s českým režisérem. Takže za mě hodně dobré 3 hvězdy. ()

Antaeus 

všetky recenzie používateľa

No tak ja teda šovbyznys nesledujem, ale ani mne neunikla satyra na túto tému. Polnišová ako divoká karta ma miss Slovensko? Latinák ako najsexi muž niekoľko rokov po sebe? A toto niekto berie fakt vážne? Kto pozna Cuky a Luky z Kredenca, musel vedieť, do čoho ide. A kto nie a má aspoň nejaký nadhľad, musel film pochopiť. Je to zabavne a na moje prekvapenie tu skoro neboli trapné okamihy! Výborná satira s VEĽKOU dávkou sebairónie a sebareflexie. Kto nechápe, nech ide nabudúce radšej na Twajlajt.. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama