Reklama

Reklama

Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka

  • Česko Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (viac)
Trailer 6

Obsahy(1)

V najnovšom pokračovaní série Hotel Transylvánia sa Drakula, Mavis, Jonny a zvyšok  partie vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Všetko nasvedčuje tomu, že si od zvyčajných problémov na chvíľu oddýchnu, až do momentu, kedy sa Drakula nezamiluje do šarmantej kapitánky lode, Eriky. Hlava upírskej rodiny však netuší, že jeho nová láska je v skutočnosti potomkom legendárneho lovca upírov… (Itafilm)

(viac)

Videá (5)

Trailer 6

Recenzie (205)

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

Koukám, že se názory dost liší, ale pro mě jde od prvního dílu úroveň stále jen dolů. Kouzlo jedničky se v tom snažím hledat jen marně a po druhém díle už jsem ho vlastně ani nečekala. Je to zkrátka takový ten průměrný animovaný film, který jednorázově pobaví, ale víckrát ho vidět nepotřebujete. Vlastně mi vůbec nevadí ta prvnoplánová a předvídatelná dějová linka (koneckonců u pohádek nás příběh jen málokdy překvapí), ale mrzí mě, že i když je znatelná snaha o nápaditost a humor, tak většina vtipů je nedotažená. Zůstane to tak jen u toho, že se možná lehce pousmějete, ale hned to vyšumí, aniž by to vyvolalo smích nebo větší pobavení. Zkrátka nápady jen polovičaté a málokdy plně dotažené k tomu, aby fungovaly. Zůstávají tedy spíš jen kvality, které zaslouží pochvalu napříč všemi díly - především originální dabing v čele s Adamem Sandlerem, který hlas Drákuly dělá prostě dokonale. A Selena v roli Mavis samozřejmě potěší vždycky, přestože tady moc velký prostor nakonec neměla. Ve výsledku tedy hezký průměr (snad i lehký nadprůměr), ale bohužel žádné terno. ~(3,3)~ ()

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Strašidelná parta vyráží na dovolenou a Drákula se tu zamiluje. Bohužel do kapitánky, která pochází z rodu jeho největších nepřátel... Třetí Hotel Transylvánie nepřichází s ničím novým, ale pokud patříte mezi fandy předchozích dvou dílů, nudit se u něj nebudete. Je totiž stejně sympatický, roztomile stylizovaný a plný zábavných postaviček a s takovou kadencí fórů, že vůbec nevadí, když půlka z nich moc nefunguje. Fajn animovaná groteska. ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Konečne nejaká love story aj pre Draculu😉. Celkovo je Hotel Transylvania 3 pohodová a zábavná rodinná podívaná. Takým spestrením je tu luxusná monster plavba a zamilovaný Dracula. Trošilinku slabšie v porovnaní s jednotkou a dvojkou čo sa scénara a humoru týka, takže slabšie 3*. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Kým prvé 2 filmy boli vtipné, len nepôsobili ako film, tak tentokrát sa vraciame s "Hotel Transylvania 3: Summer Vacation", ktorý stále nepôsobí ako film a aj humor už na môj vkus hapruje. Dokopy som sa zasmial všehovšudy asi 3x z toho 2x v závere filmu vďaka výberu skladieb Johnnyho. Neviem čo to signalizuje, ale podľa mňa minimálne fakt, že máte s filmom asi vcelku vážny problém a je treba to konečne nejako riešiť. Tentokrát mám pocit, že funguje veľmi málo. V prvom rade hlavná dejová línia je plná a plná všetkých možných klišé, ktoré som videl miliónkrát a absolútne nič nové to do tohto filmu neprináša. Je to tak predvídateľné, že si môžete zobrať do ruky príručku klišé a odškrtávať. Všetko čo si myslíte, že sa vo filme stane sa reálne skutočne stane. Úvodná časť animácie pôsobila veľmi zvláštne. Akoby miestami niektoré miesta absolútne nepasovali do pozadia. A potom mám pocit, kým prvé 2 filmy boli aspoň trošku civilizované a nepôsobili tak neskutočne preafektovane, tak tu je to úplný opak. Všetky emóciu sú animáciou tak zvýraznené, že miestami mi robilo ťažkosti sa na to pozerať. Lebo to pôsobilo absolútne neprirodzene. Nebol som fanúšikom série a myslím si, že tento diel je bez debaty najslabším. A ani tých pár dobrých momentiek a fórov to nezachráni. Jediné čo mi tento film skutočne doprial je asi ukážka toho, že staré klasiky majú v sebe viac energie a pozitivity než všetka moderná muzika, ktorá pôsobí ako hudobné zlo. S tým musím súhlasiť. Hold aj Macarena mala svoje čaro. A má ho doteraz. Neviem čo viac povedať len to, že film neodporúčam na pozeranie. Cítim sa tento mesiac akosi plný negatívnej energie. Asi potrebujem zase vidieť nejaké silné filmy. No uvidíme nabudúce. Hodnotenie: D+ ()

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Třetí Hotel Transylvánie neztrácí nic ze svého kouzla a nastavenou úroveň zábavy prvním dílem v pohodě udržuje i druhé pokračování. Tentokrát staré známé postavy (kterých neustále přibývá) jedou na výletní plavbu, kde se Dracula zamiluje. Hodně fórů, časté scény s Blobíkem, Macarena v závěru. Tento film v rámci série utržil v kinech nejvíc peněz a zbořil v kinech Rockův Skyscraper. 3* ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)
  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)
  • Vo filme si môžeme všimnúť na recepcii All-In-One PC s nápisom VAIO. Rada VAIO patrí pod značku Sony, rovnako ako Draculov mobil Xperia. (Odyseenko)

Súvisiace novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (viac)

Reklama

Reklama