Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetkých nás niečo spája, láska, čas, smrť. Tieto tri veci spájajú všetky ľudské bytosti na Zemi. Túžime po láske, chceme viac času a bojíme sa smrti. Howard (Will Smith) je skvelý, kreatívny a charizmatický muž. Kedysi miloval život, teraz ho nenávidí. Zažije rodinnú tragédiu a stiahne sa do ústrania. Jeho kamaráti zostavia drastický plán, ako ho z ťažkej situácie dostať skôr, než stratí úplne všetko. Dotlačia ho do krajnosti, donútia ho čeliť pravde prekvapivými a hlboko ľudským spôsobom. (Continental Film)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (378)

dom156 

všetky recenzie používateľa

Uběhlo prvních 30 minut a já sledoval sled nesmyslných dialogů různých herců a říkal jsem si, proč tu sakra v tom sále sedím. Poté mi začal děj dávat konečně smysl a vše začalo zapadat do sebe jako puzzle. Konec nám hezky graduje možná to až moc přestřelili ke konci, ale to zas tak moc nevadilo. Vzhledem k hvězdnému obsazení bych čekal mnohem lepší herecký orchestr než nám filmík dává. Celkově film hodnotím kladně a doporučuji. ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Collateral Beauty většinu diváků nalákal pomocí úžasného hereckého obsazení a matoucích trailerů, které lákaly na tak trochu jiný film, než který nám byl naservírován. Alespoň tak tomu bylo u mě. Nemohu říct, že by to byl vyloženě špatný film, ale asi jsem nejspíš očekával trochu silnější příběh, který by se mnou více ponhul a nenutil by mě až příliš okatě soucítit s hlavní postavou Howarda. Což je ve výsledku škoda, když vezmu v potaz přítomnost témat jako je smrt potomků či úvahy o třech instancích v podobě Lásky, Smrti a Času. Zkrátka snímek, který stojí zejména na hereckém obsazení, kterému však podkopává nohy poněkud zmatený scénář. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser David Frankel /Marley a Ja, Dabel nosi pradu/ natocil len dalsi priemerny film, ktory este v kinach navyse dost zhorel. Vilo Kovac /Enemy of the State/ v hlavnej ulohe cloveka, pre ktoreho uz zivot stratil zmysel, taxa poneviera odnikadial nikam, nic neriesi, mobil ani internet nema ....... ale zobral xebe ludi s dobrym srdcom /to je dolezite konat dobro/ ako kate Winslet /Titanic/, Edward Norton /Kult hakoveho Krize, Birdman/, dalej Helen Mirren /RED/, Michaela penu a aj Moneypenny Naomie Harris. A sympaticke bolo to, ze tito ludkovia sa rozhodli vratit chut do zivota aj Kovacovi. Zaver je dost silny : 69 % ()

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Slabších sedm, scénář musel vypadat určitě moc chytře a mile, provedení je řemeslně asi okay, ale tomu filmu prostě něco chybí. Navíc je občas vyloženě blbej, viz. závěrečný intervention s právníky. Obecně jsem ale byl furt mile překvapenej, není to moc naleštěný, jak má Hollywood v tomhle žánru zvykem a Will Smith je prostě herecký jistota, takže nakonec mírná spokojenost. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Námet by ušiel, len ho ešte lepšie scenáristicky prepracovať a prípadne aj vhodne nakrútiť.Všetci zúčastnení mali zrejme dojem, že robia veľké umenie, lenže vznikol iba vianočný melodramatický slaďák s nevyužitým potenciálom ústredného námetu. Z návštev "smrti, času a lásky" sa dalo vyťažiť omnoho viac, osobne mi ani nie je jasné, prečo to nakoniec fungovalo a videá sú samostatnou kapitolou na rozbor nefunkčnosti realizácie nápadu a absencie elementárnej logiky. Záver posúva film niekde úplne inde a nechápavý výraz by som mal pri ňom asi aj na Štedrý večer po rozbalení darčekov. Ďalší divný film o smrti po Siedmych životov v Smithovej kariére, táto poloha mu proste nesedí. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (9)

  • Herečka Keira Knightley hraje ve filmu postavu se jménem Aimee Moore. To pochází z francouzského slovesa aimer, takže její jméno znamená více milována. (MessiM)
  • Počas prípravy Willa Smitha (Howard) na rolu, zomrel jeho otec, Willard Carroll Smith, Sr. Herec uviedol, že práca na filme pôsobila terapeuticky, pretože mu pomáhala vyrovnať sa so stratou. (Astonko)

Reklama

Reklama