Reklama

Reklama

Môj sused zabijak 2

  • Česko Můj soused zabiják 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračovaní populárnej krimikomédie si bývalý nájomný zabijak Jimmy "Tulipán" Tudeski (Bruce Willis) užíva pokojný  život v Mexiku, nekonečne vzdialený od svojej predchádzajúcej rušnej existencie. Domáckemu leňošeniu a manželke Jill (Amanda Peetová) sa môže bez obáv venovať len preto, že ho pred štyrmi rokmi oficiálne vyhlásili za mŕtveho vďaka kamarátovi, zubárovi Nicholasovi "Ozovi" Oseranskymu (Matthew Perry). Ten sa však jedného dňa nečakane objaví pri Jimmyho dverách, aby ukončil jeho pohodu. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridgeová) totiž uniesla mafia, ako pomstu za nevybavené účty z minulosti - krstný otec Laszlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezabudol, že pripravil o život jeho syna. Jimmy "Tulipán" Tudeski, zabijak na odpočinku, našťastie nestratil nič zo svojich mimoriadnych schopností a jeho reflexy zabijaka vyvažujú komickú neohrabanosť Oza. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (292)

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Ani první film mě nijak extra nezaujal, o dvojce se to už nedá tvrdit tím tuplem. Děj mi přijde dost křečovitý a jakoby vycucaný z prstu. Herci se také nijak nepředvedli, což jim ostatně ani neumožňoval poněkud zmatkovitý scénář. Nebavila jsem se, vtípky mi vtipné nepřišly a všechno se to jaksi minulo účinkem. Tenhle film rozhodně netoužím vidět znovu, mi se zkrátka nelíbil. ()

Ravi 

všetky recenzie používateľa

Jako pokračování jedničky uspokojivé, ale jinak? Perryho přehrané výstupy jsou někdy vtipné, jindy mi už začínají lézt krkem, ale Willis umí vždy a všude. K příběhu nemám nic. Nemůžu ho hanobit, ale ani pochválit (pokrčení ramen). Čekal bych, že se dvojka bude snažit jedničku strčit do kapsy, ale místo toho ji z kapsy vyndala a vytřepala z ní všechno zbylé, a že toho moc nezbylo. Takže bych řekl, že je to podobné, jako s jedničkou, i když trochu divočejší. 45% = 2/5 ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ozova manželka Cynthia (Natasha Henstridge), bola unesená László Gogolakem, bratom hlavného záporáka z jedničky, Yanniho Gogolaka. Jimmy sa najprv zdráha opustiť svoju novú kariéru návrhára bytových doplnkov, ale keď mu na dvere zaklope partička mafiánov (ktorí Oza tajne sledovali), prebudia sa v "Tulipánovi" staré gény a gangsterská komédia sa môže rozbehnúť na plné obrátky ... Bohužiaľ už nie taká dobrá ako jednotka. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Nejsem fanoušek pokračování a u tohoto jsem tušila, že to nebude zrovna bomba...A ono - no, přemýšlela jsem dokonce i jen o jedné hvězdičce...Zasloužili si je hlavně dvě ženy v tomto filmu a hysterické scény Bruce Willise, kdy vidět ho brečet není pěkný pohled :D Ale zábava či smích ? Bohužel při tomto snímku nic takového. Je to Můj soused zabiják na druhou. Nikdy více a Bruce Willise již jen jako drsného muže ;) ()

Janega 

všetky recenzie používateľa

Ten film som nedokázal dopozerať ani dokonca. Oproti ako-takej jednotke, je toto totálna hovadina. "Vtipné" scénky nie sú vtipné, ale úbohé a človek sa cíti miestami trápne. Inokedy vynikajúci Matthew Perry trápne šaškuje už v úvodnej scéne a Willis v zástere no comment. Film som videl asi polhodinu (viac som nezvládol), ale pochybujem, že by sa to postupne zlepšilo. ()

Galéria (81)

Zaujímavosti (14)

  • V scéne, kde Jill (Amanda Peet) mieri na Jimmyho (Bruce Willis), aby dokázala, že je pravým zabijakom, mu strhne z krku talizman a hodí ho jeho bývalej. O pár záberov neskôr mu však retiazka stále visí na krku. (elderaniss)
  • V čase 1:27:00 háže Jimmy (Bruce Willis) provaz Jill (Amanda Peet), ona ho chytá a pouští na zem. V dalším záběru však provaz drží v ruce - a poté ho opět nemá. (Iveet)
  • Při natáčení scény, v níž se Oz (Matthew Perry) probudí v posteli s Jimmym (Bruce Willis), byl Willis pod dekou nahý. Matthew Perry nevěděl proč a prý se bál zeptat. (Cheeker)

Reklama

Reklama