Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter Sanderson (Steve Martin) je rozvedený upätý právnik, ktorý venuje všetku svoju energiu práci. Keď sa pri četovaní na internete zoznámi s inteligentnou ženou a vynikajúcou právničkou, dohovorí si s ňou rande. Peter si predstavuje, že dotyčná dáma bude podobne založená ako on. Keď však otvorí dvere, objaví sa v nich Charlene (Queen Latifahová) – temperamentná, bláznivá černoška, ktorá práve ušla z väzenia a chce, aby Peter očistil jej meno. Peter však s ňou nechce mať nič spoločné, a tak sa Charlene rozhodne na prach rozbiť Petrov do posledného detailu zorganizovaný a naplánovaný život hore nohami. Po celom rade hysterických komplikácií si Peter uvedomí, že možno potrebuje Charlene rovnako, ako ona potrebuje jeho... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (111)

Trellíno 

všetky recenzie používateľa

Nebýt snaživého a tradičně dobrého Stevea Martina nebylo by skoro na co koukat. Na jeden povedený vtip je tu zhruba tucet nevtipných. O zábavu se tu kromě Martina stará již jenom standartní Eugene Levy. Queen Latifah mi byla krajně nesympatická. Příběh je velice nevěryhodný a pochybuji, že by se něco podobného ve skutečnosti mohlo takto stát. ()

pravo 

všetky recenzie používateľa

Táto komédia trpí závažným nedostatkom kvalitného scenaristického spracovania a i napriek dvom vynikajúcim komediálne nadaným hercom(Steve Martin, Queen Latifah) výsledný produkt zanechá v človeku akúsi pachuť nepodarku. Chvíľami som sa zabával- chvíľami menej a výsledné hodnotenie mi príde ako uliate- proste za 2. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Hoci som bol dopredu presvedčený o tom, že sa mi film s brutálnym slovenským prekladom NESERTE NÁM PESTÚNKU nebude páčiť, výsledok bol prekvapivo sympatický a dokonca vtipný (ženská bitka, finále). I potencionálne trápne scény sú zachránené (Steve Martin je v diskotékovom finále vtipný a "Jimov otec" ako úchylák ehm znalec žien je perfektný v každej scéne). Queen Latifah (SFÉRA, ZBERATEĽ KOSTÍ) snímku produkovala. K tomu konečne poriadna babská bitka. Ja to beriem. ()

RedDuck 

všetky recenzie používateľa

Po první třetině filmu jsem začal hledat jestli se opravdu jedná o komedii a není to uspávání hadů. Nakonec se však vtipné momenty začínají úsporně objevovat, nicméně v takto nevtipném filmu jsem ještě Steva Martina neviděl. Z letargie mě nakonec vytrhl "dívčí" souboj na záchodě a závěrečný negerský večírek plný hlášek. ()

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Kdo vyzkouší černý, ten je jim věrný. Steve Martin je vtipnej sám o sobě, Queen Latifah hraje nevinnou trestankyni (anděla) z ghetta. Je tam několik vtipnej hlášek, hlavně když je Martin vožralej a je nadrženej nebo když přijde ta stará rašple na večeři a zpívá černošskej gospel :D. Celkově je ten film trochu slabší, ale má to dobrej hudební podkres a Eugene Levy je nadrženej na kakaový boby! ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčelo se od 19. dubna do října 2002 v Kalifornii, konkrétně ve městech Los Angeles, Pasadena a Whittier. (BMW12)
  • S rozpočtem 35 000 000 amerických dolarů se stal film hitem a překvapením. V USA si totiž vydělal neuvěřitelných 132 600 000 dolarů a v březnu 2009 byl tak zařazen na 231. místo nejúspěšnějších filmů v USA všech dob. (Borrtex)
  • Na začátku filmu, kdy Peter (Steve Martin) dostane okamžité zprávy v práci a Howie (Eugene Levy) se jde podívat na notebook, logo Apple nesvítí, což jednoznačně ukazuje na to, že je notebook vypnutý. (Borrtex)

Reklama

Reklama