Reklama

Reklama

Jsi znuděn rutinou každodenního života? Vytvoř si lepší život….život online! Miliony sledujících ti garantujeme, ale je to cesta ke štěstí (Filmbox)

Recenzie (19)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Všetko o tom, ako fungujú sociálne siete a ako sa stať obľúbeným... Z tohto pohľadu celkom zaujímavé. Príbeh ako taký ma moc nezaujal, ale aspoň nenudil. Navyše tu je pomerne príjemné herecké osadenstvo a sympatická herečka. Snímok je na upršané víkendové popoludnie, keď nie je do čoho pichnúť, ako stvorený. Priemer. 60/100 ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film s veľmi sľubnou a aktuálnou tematikou. Medzi kľúčovými slovami by som spomenul napríklad „fake photos“, „photshop“; „influencer“, „sociálne siete“. Celá slušne vybudovaná atmosféra sa však nakoniec nevedie k vytúženému záveru – k vyvodenia nejakých hlbších konsekvencií. Ploché herecké výkony. Ten začiatok vypadal zaujímavo a slušne, v priebehu druhej polovici sa však z toho pomysleného balónu zmizli takmer všetky kubíky vzduchu. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ako celok som si "People You May Know" príjemne užil. Malo to dobrú atmosféru, malo to zaujímavé postavy a celkom sa mi páči, že film ukazuje na pozitíva aj negatíva sociálnych sietí a moderného sveta budúcnosti. Možno to nebolo úplne ideálne zahraté a herecké výkony nie sú ničím výnimočné, ale keď chce človek vidieť oddychový film, tak mi to úplne stačí a vyhovuje. Má to v sebe dobré myšlienky, má to postavy, ktoré sú zapamätateľné a celkom sympatické a záverečné posolstvo je podľa mňa veľmi dobré. Nebránil by som sa ale osobne, keby bol film vtipnejší. Koniec koncov, má to byť komédia a zase mám pocit, že tu ide o zamaskovanú drámu. Ale časť, kde sa stretne Jed s Usherom je podľa mňa veľmi vtipná a celkom prekvapivo dobre spracovaná. Inak ale neviem čo by sa dalo nejako výrazne vyzdvihnúť. Možno by sa dalo pracovať so sociálnymi sieťami viac, využívať moderné možnosti a podobne, no v rámci oddychového filmu, nad ktorým nepotrebujem nejako moc premýšľať mi to úplne stačilo a som spokojný. Vezmite si z toho čo chcete. Hodnotenie: B ()

rigby 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem trochu něco jiného, alespoň potenciál to mělo slušný. Ale už od začátku se střídalo jedno klišé za druhým, děj i samotný závěr byli snadno předvídatelné. Po chvilce to ztratilo jakékoli tempo a začalo to být silně nezáživné. Už jsem se těšil na ten konec. Ale i ten byl takový nijaký. Škoda promarněné šance, alespoň průměr se z toho mohl vytlačit. ()

Benedygtus 

všetky recenzie používateľa

Az tak moc komedialni mi to neproslo, nicmene film to je vyborny. Vypravi o radostech a strastech lidi pohlcenych do svych malych obrazovek, ktere si kazdy nosi v kapse. Socialni site, mozna ne z uplne realneho, ale urcite zajimaveho a ZABAVNEHO pohledu. Velmi prijemna atmosfera provazi cely tento film a ja si u neho nadmiru odpocinul. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama