Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jessica (Rachel McAdamsová) je príťažlivá tínedžerka, ktorej by závidela každá (americká) stredoškoláčka. Je vedúcou skupiny roztlieskávačiek klubu amerického futbalu, v ktorom je jej chlapec Billy (Matthew Lawrence) zadákom, a je pekná a známa, takže každý pre ňu urobí všetko, čo jej na očiach vidí. Aj napriek tomu si to nevie vážiť, a tak jedného dňa neodolá pokušeniu a ukradne pár náušníc v predajni s africkými domorodými predmetmi, vedenom Mambuzou (Angie Stoneová), bez toho, že by vedela, že na nich tkvie pradávna kliatba africkej princeznej menom Nava. Práve vplyvom tejto mágie sa na druhý deň zobudí a uvedomí si, že jej duša sa presťahovala do tela akéhosi Clivea (Rob Schneider), upoteného a zarasteného malého podvodníčka. Jessica sa usiluje zistiť, ako by sa mohla vrátiť do jej vlastného tela, ešte skôr, ako sa jej súkromný život rozpadne na kúsky... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (299)

Piri 

všetky recenzie používateľa

Takýmto filmom veľké hodnotenie zväčša nedávam, ale za výkon, vtipné hlášky, dobré obsadenie a sexi kočky musím dať viac ako 3*. Škoda len, že nebol umožnený väčší priestor pre Rachel McAdams, keď v nej bol Clive (Rob Schneider), lebo to je to pravé orechové pre hercov - imitovať iného herca. Sexica Melora Hardin sa mi páčila najviac zo všetkých báb. Tento film spolu so Streleným piatkom sú dobrými komédiami na tému výmena tiel. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $35,081,594Tržby Celosvetovo $54,639,553 ║ Pásová komédia ako hrom z tuctovým Robom Schneiderom, a peknou tváričkou Rachel McAdams, ktorú by som bral radšej vo viac záberoch než v konečnom výsledku sa objaví, občas tu príde aj nejaký závan o podarenejší vtip ale celkovo to nie je žiadna výhra. Adam Sandler a jeho producentská podpora poväčšinou za moc nestojí, rovnako ako jeho krátky výstup v tomto filme. /40%/ ()

Reklama

Miseet 

všetky recenzie používateľa

Ikdyž se jedná o úplně totální kravinu, tak je to přesně ta kravina, která mě baví. Prostě dementní komedie, u které nemusíte ani trochu přemýšlet a můžete si vklidu nechat vymejt mozek... Viděla jsem to kdysi kdysi a stále si to pořád pamatuji, jak kdyby to bylo včera. Rob Schneider je zde opravdu skvělý. Bohužel nemůžu dát plný počet hvězd, jelikož je to opravdu ptákovina se špatným scénářem i s na hlavu námětem. ()

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Kde sa berú tie hrozné scénare k romantickým komédiam? Romantika asi nevie byť zábavná. Tuná to zachraňoval fantastický Rob Schneider. Scéna, keď sa učil ako žena v mužskom tele čúrať na pánskom WC ma parádne pobavila. Radu prevádzkára si budem pamätať: "Keď ho po močení potrasiete viac ako dvakrát, už sa s ním hráte." Možno sa mi to raz zíde. Čáry-máry fuk do iného tela. ()

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Pár vtípkov zaujme,mladá Rachel McAdams je síce pekná,ale tady nám veľmi svoje herecké dovednosti neukázala.Bavil som sa,ale je to hovadina.Scenárista sa musel asi palicou buchnúť do hlavy a režisér mu na to bezhľavo skočil.Rob Schneider je herec stvorený len pre komédie,keby som ho videl v iných filmoch,asi by ma porazilo.On je totižto až trapný,rovnako ako celý film v určitých pasážiach./60%/ ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)
  • Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu so ženskou časťou hereckého obsadenia absolvovali výcvikový kurz pre roztlieskavačky. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama