Reklama

Reklama

American Horror Story - Double Feature

(séria)
Trailer
USA, 2021, 8 h 27 min (Minutáž: 40–55 min)

Kamera:

Andrew Mitchell

Hudba:

Mac Quayle

Hrajú:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Adina Porter, Finn Wittrock, Billie Lourd, Leslie Grossman, Angelica Ross, Macaulay Culkin, Ryan Kiera Armstrong (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Desiata séria hororovej antológie rozdelená na dve časti. V prvej časti sa mladá rodina počas zimy nasťahuje do nového mesta, ktoré skrýva desivé tajomstvo, do ktorého sa rodina čoskoro zapletie. V druhej časti prichádza americký prezident Dwight Eisenhower (Neal McDonough) na miesto, kam stroskotal neidentifikovateľný lietajúci objekt. Tu sa stretáva s Ameliou Earhart (Lily Rabe), ktorá bola takmer 20 rokov nezvestná, a tvrdí, že na nej niečo vykonávalo testy. Začína sa odkrývanie experimentov, ktoré americká vláda skrývala pred svojimi občanmi a ktorých následky majú efekt do dnešného dňa. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (54)

PavelVanekArt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Do šestého dílu to nebylo vůbec zlý, náplň byla taková chytlavá, ale kdyby se vysrali na dělení a udělali pořádně tuhle, udělali by líp. Mohli do toho zapojit něco s chapadli na styl Lovecrafta, nějaký námořní legendy, maják, mořský panny, k atmosféře přímořského města by to sedělo nejvíc. Takhle za první story 3* a.k.a 55% ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dva na sobě nezávislé příběhy, kterými asi tvůrci chtěli vzdát hold klasickým double feature béčkům, ale v tomhle případě ani jeden z nich pořádně nefunguje. První část se viditelně inspirovala Kingem a má jistý potenciál, ovšem ten je trestuhodně nevyužit. Druhá část pak těží z těch nejprovařenějších konspiračních teorií, které k sobě lepí bez ladu a skladu a dává dohromady to vůbec nejhorší co kdy v rámci AHS vzniklo…40% ()

Reklama

Ogen 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tohle bylo opravdu špatné... Nejen, že první polovina měla v celku fajn start, ale konec byl naprostá katastrofa. Tvůrci už vykrádají sami sebe a nemají žádnou inspiraci. A druhá polovina? Fuj... Nemám absolutně nic proti homosexuálům, ale tohle bylo totálně přehnané, do očí bijící, všudypřítomná sexuální orientace a k tomu těhotenství mužského pohlaví... Raději ať už netočí nic dalšího a v každém případě AHS už odzvonilo, toto je pro mě mrtvá značka, která už nepřekoná prvních 5 sérií, nikdy. ()

Gorehound 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hodnotím zatial prvých päť uzavretých dielov. Výborná, atmosferická, podnetná záležitosť. Geniálne prostredie starého prímorského mestečka po sezóne, dobrý príbeh o netradičných upíroch, rodinná dráma a metafory o umení v jednom. A aj keď to znie odstrašujúco, funguje to na jedničku. Mestečko mi hneď evokovalo Lovecrafta, seriál sa ani, ako tradične, nepáre s krvavosťou a provokatívnosťou, a tak to má byť. Herci naozaj výborný, a Culkinova úloha krásne tragikomicky zahratá. A technické spracovanie tradične nápadité a nepodlomiteľné. Návykovka. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

5-5-4-3-5-2-2-2-3-2...nie je to kód na aktivovanie čipu u zaočkovaného obyvateľa South Parku, aby nožom zaútočil na niekoho v Tescu ani výpis známok z matematiky z indexu náhodného gymnazistu. Sú to hodnotenia jednotlivých epizód v Double Feature a ako to už v AHS býva po skvelom úvode prišiel voľný pád. Tentokrát nie až na úplné dno, ale ďaleko od neho to nebolo. Kým tupíři boli zvládnutý veľmi dobre, alienom sa to už veľmi nepodarilo a tak za celú sériu slabšie 3*, aj keď hodnotiť to ako celok je pomerne náročné a v tomto prípade by sa skôr hodila hodnotenie 4/2*. ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (25)

  • První část série je lehce inspirovaná skutečným vrahem Antonem Charlesem Costou, který vraždil v Provincetownu v 70. letech. Přezdívalo se mu „Upír z Cape Code“. (baron156)

Reklama

Reklama