Reklama

Reklama

Úspešný podnikateľ Adrián Doria (Mario Casas) je obvinený z vraždy svojej milenky, fotografky Laury (Bárbara Lennie). Adrián však tvrdí, že je nevinný a že sa stal obeťou komplotu. Pred súdnym procesom sa ale jeho obhajkyňa Virginia Goodman (Ana Wagener) dozvie, že obžaloba má v rukáve tromf v podobe nečakaného svedka. Skúsená právnička, ktorá vo svojej kariére ešte neprehrala žiaden spor, preto na Adriána nalieha, aby nič netajil a vyrozprával jej každý detail, každú podrobnosť. Adrián sa preto na dobu 180 minút, ktoré im do procesu ostávajú, bude musieť vrátiť do minulosti spred troch mesiacov a odkryť krutú pravdu. (sochoking)

(viac)

Videá (11)

Trailer 3

Recenzie (331)

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo silene, az do 3/4 filmu to neni nicim zajimave, proste vypravi pribeh, ktery je ale už tak hodne poutavy a vtahující. A pak se poslednich 20minut solidně rozjede a az do zaverecnych titulku nepusti. To, jak se to vsechno rozuzlilo a pak zase 1000x zauzlilo, bylo asi to nejlepsi na celem filmu a po konci filmu na to jen hledíte a přemyšlíte a dochází vám, co se vlastně stalo. Jedna z nejlepsich žánrovek tohohle typu, co jsem kdy viděl. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Thriller ako vyšitý s množstvom odbočiek a slepých uličiek. Ak sa v neuveriteľných zvratoch stratíte, nebudete jediný... v každom prípade sa nájdete a budete nadmieru spokojní. Španieli už dávno potvrdili, že sa v podobných vodách cítia ako ryby vo vode a sú schopní vymyslieť originálny a inteligentný príbeh. Dávam na zreteľ aj kvalitnú hudbu. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Španieli v celej svojej kráse. "Contratiempo" však treba sledovať s veľmi silnou dávkou neurotík, ktorých užitie by sa zišlo najmä v závere, keďže posledná tretina si doslova robí "žarty" s divákovej mysle. Nie každý to vstrebe, no kto áno, bude svedkom "podobného" zázraku, ako Ja 8.3.2017 o 20:45 toho historického, na Camp Nou, kedy Barcelona vyprášila PSG /6:1/ Hodnotením som to mierne prehnal, ako hlavný rozhodca určitými verdiktmi, no keď máte v srdci "Blaugranas", koho to trápi ;) ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

V Paulově Rašomonovi se sice budete občas ztrácet, ale on si vás ve finále najde. Twist, ač ne úplně neprůhledný, působí jako ze starých dobrých časů mrzáků z New Yorku a je asi jen otázkou času, kdy thrillerové látky zoufale hledající kolegové zpoza atlantické louže tento námět štípnou (čti natočí remake). Decentní spoiler: na konci získaný důkaz by u soudu JUDr. Sokol rozcupoval do pěti minut a ještě by došlo na odškodnění a zveřejnění omluvy v periodikách, ideálně strana 1.. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Tak po dlhšom čase film, ktorý ma potešil. Vôbec som sa nezamýšľal nad spleťou odbočiek a falošných stôp a nechal som sa unášať dejom, ktorý vyvolával trvalé napätie, k čomu prispieval aj hudobný podklad. Veď ani v Rašómonovi som nepátral po tom, ktorá z historiek je pravdivejšia a v Cayattových filmoch som sa pravidelne strácal bez toho, aby to zmenšilo môj dojem. Nie som z tých, ktorí sa radi pochvália, že vraha odhalili už v 38 minúte. Iba ten, ktorého takýto film poteší. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (5)

  • Mimo Španělsko byl film překvapivým hitem v Číně. Zpočátku ovšem film promítán v kinech nebyl, ale byl k dispozici na nelegálních webech pro sdílení souborů, kde byl ve velkém stahován. Pozitivní ohlas přimělo místního filmového distributora, aby kontaktoval režiséra Oriola Paula a prodiskutoval jeho uvedení v čínských kinech. (Emo-haunter)
  • Vlak, do kterého nastupují Adrián (Mario Casas) a Laura (Bárbara Lennie) v Bierge, je tažen elektrickou lokomotivou. Při čekání na stanici je však slyšet z lokomotivy zvukový signál (píšťala) typický pouze pro parní lokomotivy. (vojacekr)
  • Natáčanie filmu prebiehalo predovšetkým v Katalánsku, no aj na severovýchode Španielska v provincii Biskajsko od 10.3 do 12.7.2015. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama