Reklama

Reklama

Mušketier

  • Slovensko V kráľových službách (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Je 17. storočie, doba intríg a podvodov, a s kordom pri páse prichádza do hlavného mesta francúzska z malej dediny v kraji Gaskogne mladík D´Artagnan (Justin Chambers) dychtiaci po živote. Keď mal 14 rokov, jeho rodičov zabila kráľovská garda na čele s krutým Febrem (Tim Roth). Teraz je pripravený pomstiť smrť svojich rodičov, brániť česť francúzskej kráľovnej (Catherine Deneuve) a dať život za svoju krásnu Francescu (Mena Suvari). (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (89)

Mrkvič odpad!

všetky recenzie používateľa

Chtěl jsme jen odkliknout "odpat" a nechat to být, ale kdyby moje hodnocení mělo odradit jediného člověka, tak budu rád. Kritizuje se tu předělávání Xkrát viděného atd. To je mi osobně jedno a některé předělávka mušketýrů mám rád. Tohle je ale naprostá pitomost! Efektní souboje? Já asi koukal na něco uplně jinýho, tady byl děsnej střih a ještě horší kamera a všechno se to asi snařžilo zamaskovat příšernou choreografii, teda pokud tam nějaká vůbec byla. Kecám. Byla tam choreografie, ale tančení na sudech, Dartagnan, co dělá provaz, zapichování kordu do stropu a houpání se na něm. Hrozně pitomé rozhovory a postavy. Rozhodně NEKOUKAT!!! Radši si dát Mušketýra v tekuté podobě. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Rýchla, zábavná a bezbolestná sprostosť na motívy slávnej predlohy, s ktorou narába tak svojvoľne, až ma to ako jej veľkého znalca a fandu náramne bavilo. Bez troch mušketierov a s lahôdkovým Timom Rothom. je omnoho zábavnejšia ako tá z roku 1993, ktorá ma vždy srala. Nevyrovnaná réžia schopného remeselníka Hyamsa tomu ešte pridáva. Chvíľu super, chvíľu otras, chvíľu priemer ... no, je to kung-fu šermovanie so slávnou a notoricky ohranou predlohou. ()

Reklama

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

Nudná blbústka o mušketýrech, stokrát ohrané téma. Mění se jen herci a kvalita kostýmů a výprava. Musím smutně konstatovat, že Tim Roth se tu vůbec neměl vyskytnout a to samé platí o Catherine Deneuve ... Co bylo slušné byly šermířské souboje, třeba ty na voze s královnou byly celkem zajímavé a opravdu nechápu ty držkopády na zem. Podle mně normální člověk by zemřel jen kdyby spadl na záda na zem z té výšky střechy a to stojícího vozu... Nepřátelé z vozu za plné rychlosti lítali jak kuželky, to smekám! Jiak ale nuda, herci nesympatičtí... Zlatá Angelika ! Dávám za dvě muškety .. * * ()

PALINO 

všetky recenzie používateľa

Filmy o mušketieroch sú výbornou príležitosťou na vznik výpravného, dobrodružného a zábavného filmu, ale tvorcovia MUŠKETIERA si to bohužiaľ neuvedomili a tak vznikol najslabší film o mušketieroch, aký som mal možnosť vidieť. Režisér Hyams sa síce ako tak snaží, ale nedokáže diváka moc zaujať a navyše mu polená pod nohy hádže scenárista. Zmeny oproti Dumasovej klasike by som mu ešte odpustil, ale trápne, niekedy až nechcene smiešne momenty už nie. Justinovi Chambersovi v úlohe D´Artagnana nemožno uprieť snahu a vôľu presadiť sa, ale Atos, Portos a Aramis sú asi tak výrazní ako ihla v kope sena. Jedinými pozitívami sú hlavný hudobný motív Davida Arnolda a choreografia bojových scén, ale na zotretie slabého dojmu z filmu to určite nestačí. ()

Greg25 

všetky recenzie používateľa

40% Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že ty stará dobrá filmová zpracování Dumasových románů jsou nejlepší a mají také největší šmrnc. Když opominu některé bojové prvky, které spíše spadají do kategorie asijských bojových umění, pak nemůžu opominout, že tohle má s Dumasovým románem pramálo společného, nu, dobrá, filmu taky ubírá na hodnocení fakt, že se všechno toří kolem D´Artagnana a Tři mušketýři nehrají ani tak druhé housle, jako spíše třetí, což je jednoznačně škoda. A to se pomalu dostávám k hercům, Justin Chambers v roli D´Artagnana nedosahuje takového charizmatu jakého by dle mého názoru měl, nicméně nelze mu upřít snahu o herecký výraz. Tenhle film by mohl být zatraceně úspěšný kdyby se to vydalo na DVD jako bojové videoklipy pro pokročilé, a tím se z něho vyškrtalo všechno ostatní. Protože jediné co na tomhle filmu stojí za to jsou svižné a choreograficky propracované "šermovačky". Ale zbytek je jedna velká neucelená, nepovedená nuda, zkrátka nádherná ukázka toho jak snadno jdou věci a obzvláště pak filmy zkazit. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (11)

  • Hlavný záporák Febre (Tim Roth) má veľkú podobnosť s Rochefortom v adaptácii Troch mušketierov z roku 1993. V knihe má totiž len jazvu, tu má však pásku cez oko. (Arsenal83)
  • Časť natáčania v Toulouse bola nakrátko narušená sporom medzi miestnymi komparzistami a spoločnosťou Capitole Productions so sídlom v Auzielle, ktorá ich najala v mene hlavných producentov filmu. Najmenej jedna scéna bola v dôsledku toho zrušená. (Arsenal83)
  • Počas natáčania v Gaskoňsku Hyams, Diamant, Chambers a Castaldi navštívili ceremóniu v Cathédrale Saint-Pierre de Condom, kde boli menovaní čestnými "mušketiermi", aj keď to nebola vojenská funkcia, ale skôr hostina organizovaná kultúrnym združením len voľne súvisiacim s pôvodnými mušketiermi. (Arsenal83)

Reklama

Reklama