Reklama

Reklama

Pozoruhodný príbeh bezpodmienečnej lásky nakrútili podľa najpredávanejšej knihy pamätí Jeannette Wallsovej. Mladá žena sa zamýšľa nad svojím životom v excentrickej, nekonformnej bohémskej rodine, ktorá bola úplne nefunkčná, napriek tomu však odolná a úzko prepojená. Matka Rose Mary (Naomi Wattsová) bola výstredná umelkyňa a otec Rex (Woody Harrelson) alkoholik, vo chvíľach triezvosti však podnecoval fantáziu svojich detí, učil ich fyziku a geológiu a hlavne, nebáť sa žiť slobodne. Mladá Jeannette (Brie Larsonová) našla silu odísť a vybudovať si vlastný úspešný život. Vydala sa, žije v New Yorku, musí však čeliť kritike rodičov, ktorí jej vyčítajú, že zradila ich hodnoty. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (86)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Neviem si predstaviť, ako sa dá takto fungovať. A zase v tom zohralo rolu umenie. Emócia a nosná myšlienka ma našťastie nezasiahli, preto som si viac užil výkony. Brie je skvelá. A Woody tiež. Im to tak ladilo, také skvelé konfrontácie mali. Tie flashbackové scény som viac-menej pretrpel s nimi a len som krútil hlavou, ako sa dá takto žiť. Divná doba, divný ľudia, skvelé obsadenie a pocit skutočného príbehu to vytiahli na odreté 3 z 5 ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně zajímavý příběh, který je velmi dobře podaný. Ale je pravda, že život je schopný napsat skutečně zajímavé (rozuměj zvláštní, divné, silné, apod.) příběhy, které sami o sobě nepotřebují ani moc přikrášlovat. Woody Harrelson tady předčí všechny ostatní a ukazuje svůj herecký růst film od filmu. ()

Reklama

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Malá legrační a bezvýznamná rada od člověka, kterej nikdy nenatočil ani krátkometrážní věc a honí si kulturní ego na filmový databázi: Prosimvás! Prorazíte-li v Hollywoodu s uderným indie dramatem, který dokázalo chytnout za srdíčka, a pokukujete-li po dalším režisérským zářezu, vykašlete se na zfilmování memoárů. Je to strašně těžká a nevděčná věc, plus vám pak každej bude předhazovat pokukování po Oscarech a pokus o prachsprostou ždímačku slz. Díky! ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Tuctové rodinné drama o rodině se čtyřmi dětmi, šílenou matkou a otcem alkoholikem. Tedy rodině, jakých jsou i v civilizovaném světě miliony, čímž jejich příběh postrádá zajímavost. Snaha o poukázání na reálnější životní hodnoty než je zařazení se do komerčního systému světa je jednak ohraná, a zde se navíc míjí účinku, protože má být jejích nositelem v něčem chytrý, ale jinak nezodpovědný troskař alkoholik. Zkrátka jen další postěžování si “podle skutečné události” okolí, jak to měl někdo v dětství těžké. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film o tom, že v každom alkoholikovi je niečo dobré, takže Slováci majú šancu. Taký človek je vlastne chudák, ktorého porazila vlastná slabosť. Veľmi dobré a uveriteľné herecké výkony, až si človek niekedy myslel, že to zažili snáď sami a Woody priam exceloval. Neviem, či kniha je tak dobrá, alebo ešte lepšia, ale tento film dokázal priniesť všetky emócie, dojatie, ale aj hnev, keď by ste najradšej toho človeka zavraždili. A v druhom momente mu všetko odpúšťate. Nikdy by som ale nepovedal, že film o ožralovi môže skončiť dobrým pocitom. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (3)

  • Vo filme sú použité originály obrazov maliarky Rose Mary Walls. [Zdroj: bookbub.com] (SkySkye)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět fotky a videa rodiny Wallsových. (griph)

Reklama

Reklama