Reklama

Reklama

Killing Ground

(festivalový názov)
  • Austrália Killing Ground (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa mladý pár vyberie na dovolenku do austrálskych lesov, objaví na mieste opustený stan a auto. Tomuto faktu však nevenujú pozornosť a dúfajú, že možno spoznajú iných táborníkov. Keď sa však dlhé hodiny nikto neobjaví, začínajú tušiť, že s miestom niečo nie je v poriadku. Na útek je však už príliš neskoro a začína pre nich boj o prežitie v divočine plnej nebezpečných nástrah. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (101)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Austrálčania to s hixploitation celkom vedia, no žiaľ v tomto prípade narazila kosa na kameň. Myslím, že sa z toho dalo vyťažiť podstatne viac. Vôbec som tu necítil takú psychoatmosferickú dusnotu a napätie aké by sa sem hodilo, aj keď burani boli stvárnení pomerne dobre. Neviem, možno to bolo v počtoch (málo postáv) a chcelo to aj nejaké odvážnejšie scény, guľka do hlavy je v tomto hororovom subžánri naozaj žalostne málo. Tiež to chcelo trochu viac konfrontácie medzi obeťou a buranom. Slabší priemer. 55/100 ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica čisté tliachanie hubou, aby sa človek (obrazne povedané!) dozvedel, ktorú postavu "pichá v boku", čo rada papá, aký má rada internet shop, či kde jej chutí zmrzka. Pre mňa je takáto forma spoznávania postáv pri horore takmer zbytočná, toto sa mi skôr hodí do žánru drámy a nie snímku od ktorého očakávam "krv", doslova rozmlátené hlavy, odrezané ruky, nohy či penetráciu kaktusom. Druhá, (konečne) momentovo silná, dokáže miestami z pohľadu emócií solídne zasiahnuť. Avšak "hixplo" bez násilia a gore? To mi príde také nijaké. Z tohto hľadiska sa divák takmer ničoho nedočká, a ja osobne som čakal omnoho viac ... - 55% ()

Reklama

stration 

všetky recenzie používateľa

Já takový filmy nemám moc rád, protože jsou takový reálný a hnusný. Takže je hodnotím podle toho, jak moc jsem se strachoval o hlavní hrdiny a jak moc jsem zhnusen předvedeno brutalitou, atmosférou a celkovým depresivním vyzněním. Tady se to australanům povedlo tak napůl, nebyl jsem ani otráven ani ohromen. Takže průměr a na chvilku pryč od odlehlých končin a tamních buranů s puškama. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Jako komedie dobrý. Feministická záležitost, kdy chlap je posera a ženský Rambo musí zachránit sebe i jeho. Survival patří mezi mé oblíbené žánry, jelikož se většinou odehrává v pěkné divoké přírodě a o napětí nebývá nouze. Austrálie sice má krásnou přírodu, ale nesměla by ji snímat blbá kamera. Postavy se chovají natolik hovadsky, že to snad musel být záměr autorů. Nechce se mi ani psát všechny přešlapy a kiksy - holka ví, že z auta vylézt nemá, udělá to; rodiče vidí chlapa s puškou, ale běží mu do rány; sejmu ozbrojeného chlapa, jenže místo toho, abych mu vzal zbraň, uteču; neseberu pohozenou zbraň a do tmy vylezu i s parťákem, jelikož tak bude větší šance, že nás někdo sejme oba. A co se stalo s dítětem? Na to tvůrci této vypráskaniny úplně zapomněli...zařvat měli všichni. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Pekne nakrútený survival. Príbeh sa opäť odohráva súčasne v minulosti, kde uvidíme ako dopadne jedna nešťastná rodinka, a v prítomnosti, kde mladý párik bojuje o život. Je to taká naháňačka s dvoma protivnými lovcami, ktorí si radi zalovia na živý terč. Asi najväčším mínusom je pomalý rozbeh a trochu dementné správanie jedného zo zabijakov. Ešte že sa tam neobjavilo podľa skutočnej udalosti. Taktiež strčiť do toho diania mimino mi prišlo ako trochu zbytočný ťah, ktorý mal divákovi najskôr len zabrnkať na city. Aby bolo komu držať palce? Najväčšiu silu snímku vidím v kladných postavách, s ktorými sa dá súcitiť. Nie je to horor, pred ktorým by som padol na kolená, ale naháňačky po lese ma stále bavia, a tento rok je to určite jeden z tých lepších prírastkov. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama