Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní hudobného animáku Spievaj 2, sa partička nadšených hudobníkov snží preniknúť do vyššich poschodí soubyznysu. Aby to dokázali, musia na svoju stranu získať legendu, ktorá sa zaprisahala, že v už nikdy v živote na pódium  nevystúpi. (Cinemart SK)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (125)

kukkik 

všetky recenzie používateľa

Takový obyčejný, velkolepý animák pro celou rodinu. Tradičně výborný výběr toho nejlepšího z popové hudby,  excelentní a opravdu nádherná počítačová animace na té nejvyšší úrovni, kterou současná technologie umožňuje a na kterou se opravdu hezky kouká. Navíc scénář je promyšlený, poměrně originální a dává smysl, což už dávno, bohužel, není samozřejmostí. Přemýšlel jsem nad třemi či čtyřmi hvězdami ale dnes je i takový "obyčejný" hezký animák, který zahřeje u srdce, pobaví a neurazí spíše raritou a nemám problém s tím, podívat se na něj někdy znovu. 4/5 ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Zvieratká z malého mestského divadla sa rozhodnú preraziť vo Vegas. Rozhodnú sa usporiadať najväčšiu show všetkých čias. V ceste im môže stáť iba samoľúba koala alebo agresívny vlk alebo lev z poznačenou minulosťou. Herecké obsadenie: Nakoľko som videl rozprávku v pôvodnom znení celkom ma prekvapilo ako dokážu aktuálne hviezdy ovládať aj muzikálne úlohy a dá sa to celkom dobre počúvať. Prevedenie: Je to trocha silenejšie ako nenútená jednotka ale aj napriek tomu je to hravé má to aj celkom milé posolstvá. Pocity: Príbeh zaujme aj pobaví a to nie iba detského diváka. Ja som bol v kine s mojimi krpcami a im sa to náramne páčilo a navyše to bola prvá návšteva kina s mojou dcérkou, ktorá to zvládla super a teda mám o to umocnenejšie pocity. Pridaná hodnota: Rozprávka s peknými pesničkami a vtipným prevedením, ktorá stojí za pozretie. 75% ()

Reklama

Maniik88 

všetky recenzie používateľa

Ja myslím, že sa aj druhý diel podaril. Ostali nám staré dobré postavy a tie nové boli zaujímavé. Koala zase raz naklame všetkým okolo čo sa dá a nastrká sa kde ho nechcú, ale vďaka tomu majú vystúpiť v nejakej obrej show. Všetky postavy sa musia v niečom zlepšiť alebo prekonať svoj veľký strach z niečoho. To zliepanie programu a trénovanie občas trochu drhne a nudí, ale záverečná show je tak pecková, že to na tie 4* vytiahlo. A dcérenka moja bola spokojná a vysmiata a to je hlavné. ()

balcazar 

všetky recenzie používateľa

Extrémne silná stránka bol opäť soundtrack. Keď však nazvete animák Sing, je to vaša povinnosť. Príjemné na pozretie, postavy známe z jednotky fungujú, najmä pani Crawlyová ukázala, že priestor, ktorý dostala, si zaslúži a naozaj bavila. Čo však dvojke Spievaj neviem odpustiť, je slabý, až nepochopiteľne prvoplánový príbeh, s ktorým sa tvorcom akoby nechcelo hrať. Rovnako hodili do vody postavu Claya Callowaya. Žiadne bližšie vysvetlenie, príbeh a história postavy vyrozprávané len expresne rýchlo... Jednoducho tomu chýbala hra s detailami. Film zo mňa dostal emócie, to áno, ale kvôli vymenovaným nedostatkom nie som ochotný pridať piatu hviezdu. ()

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu minimálně stejně dobré jako jednička, možná dokonce o kousek lepší. Stejně jako první díl jde o nápadité, barvité a vtipné dílko, prošpikované velkým množstvím současných popových písní (zazní dokonce dvě písničky od Taylor Swift, také Billie Eilish a mnoho jiných…) V jádru jde samozřejmě o pohádku s velmi jednoduchým námětem, ale film zkrátka vyniká svým zábavným a dobře fungujícím zpracováním, které je opět v detailech maximálně vyšperkované. Mimo hlavní dějovou linku o vytvoření úspěšného mega-představení, získání celebrity, která odešla do ústraní, a přesvědčení dravého magnáta, že to všechno má smysl, se film věnuje taky drobným jednotlivým linkám některých postav. A v tomhle ohledu je hezky vyvážený a vyvaruje se dokonce jakémukoli „neuzavřenému“ zakončení, jaké je citelné v prvním díle u postavy myšáka. Tady nemám žádnou takovou výhradu. Zkrátka kvalitně provedený, vtipný, živelný a optimisticky laděný animák, na jaký by se člověk klidně podíval i opakovaně. ~(4,3)~ ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (4)

  • Scéna, v níž se postava Scarlett Johansson (Ash) hádá s majitelem sálu, který jí za její vystoupení nedostatečně zaplatil, má paralelu s právním konfliktem, který Johansson vedla v roce 2021 se společností Walt Disney, když si stěžovala, že jí společnost nedostatečně zaplatila za uvedení filmu Black Widow (2021) do kin. (BMW12)

Reklama

Reklama