Reklama

Reklama

Súboj s rodinou

  • Česko Souboj s rodinou (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Životopisný film o britskej zápasníčke WWE Paige, ktorá vyrastá v bláznivej wrestlingovej rodine a má šancu bojovať v americkej lige... Saraya (Florence Pughová) a jej brat Zak (Jack Lowden) Knightovci nežijú v obyčajnej rodine. Otec Ricky Knight (Nick Frost), ktorý zanechal neistú kariéru malého kriminálnika, cestuje po Anglicku ako zápasník, ktorý bojuje v ringu s matkou Juliou (Lena Headeyová). Ich podnikaniu sa však nedarí veľmi dobre a mladým tiež nič nevychádza podľa plánu. Na oplátku rodičia aktívne pomáhajú svojim deťom pri výučbe wrestligového zápasenia. Je to veľmi dobrá škola, ktorá sa neskôr oplatí. V 18-tich rokoch Zak a Raya vstúpia do zápasníckeho šoubiznisu pod menom „Zak Zodiac“ a „Britani Knight“ a dostanú príležitosť zúčastniť sa konkurzu do prípravného tábora pre WWE v USA. V najväčšej americkej wrestlingovej organizácii sa nestretávajú iba s hviezdami ako Dwayne „The Rock“ Johnson, John Cena alebo Mike "The Miz" Mizanin. Ujme sa ich profesionálny tréner Hutch Morgan (Vince Vaughn) a pod jeho ochrannými krídlami musia tvrdo trénovať. Šancu vstúpiť do profesionálneho ringu a skutočne bojovať však dostane iba Saraya, ktorá si zvolí umelecké meno Paige, pod ktorým sa preslávi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (246)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Počas celého film som netušil, že to je životopis nejakej skutočnej wrestlerky, ale bral som to ako normálnu komédiu. A ako komédia to nejak extra zábavné nie je. Sem tam sa podarí nejaký vtip Nickovi Frostovi, ale to je tak všetko. Našťastie dramatická línia funguje celkom dobre a občas ma film dojal. Najviac sa mi páčilo zobrazenie toho, aké ťažké je byť wrestlerom. Na pár megahviezd pripadá niekoľkonásobne väčšie množstvo chudákov, ktorí celý život živoria v nejakých lokálnych ligách za pár drobných. Nie je to podané tak depresívne ako vo Wrestlerovi s Rourkeom, ale aj tak ma prekvapilo, že je tak výrazná línia v rodinnom filme. Môj najväčší problém mám asi s hlavnou postavou. Jej predstaviteľka je síce sympatická, ale tá postava je taká nemastná neslaná a celý film som čakal kedy sa už konečne rozohní a stane sa z nej tá drsná showmenka. A nestalo sa to ani ked bola v ringu. Pritom skutočná Paige v tých pár zostrihoch, ktoré som si pustil pôsobí oveľa charizmatickejšie a zábavnejšie ako je podaná v tomto filme. Škoda. Už tradične sa neoplatí pátrať po tom ako to bolo v skutočnosti, lebo zase zistíte, že si to filmári znova kopu vecí prifarbili. Z hercov ešte spomeniem Vince Vaughna, ktorého postava trénera ma zaujímala viac ako príbeh hlavnej hrdinky. A Rock si aj v tých pár scénach ukradol film pre seba. Je to proste extra sympaťák. Škoda že hrá v tak priemerných filmoch. Výsledkom je ďalšia tuctová jednohubka, ktorá oprávnene zapadla. 5/10. ()

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Příjemný, ke konci až lehce dojemný film o tom, že každý výstup na vrchol má svoje strastiplné cesty. S moji milovanou Florence v hlavní roli, s její bláznivou a hlavně milující rodinou a pak také s Dwaynem Johnsonem, který udělal moc dobře, že v tomhle filmu hraje sám sebe. Závěrečných pět minut a hlavně titulky povyšují tenhle film o notný kus nahoru. ()

Reklama

kajas 

všetky recenzie používateľa

Úvodní půlhodinka byla fantastická. S Paiginou rodinkou bych příbuzná asi být nechtěla, ale jejich bezprostřednost a buranství mě okouzlila (a několikrát nahlas rozesmála) hlavně díky skvělým komediálním výkonům Leny a Nicka. Z čistokrevné komedie se ovšem vyklube regulérní sportovní drama, a i když víceméně tušíte, jak vše dopadne, držíte Paige v závěrečné bitce všechny palce a dojetím málem utřete slzu. P. S. O filmu jsem dopředu nevěděla vůbec nic, takže mě mile překvapilo, že se tvůrci inspirovali skutečným příběhem a že hlavní protagonisté se svým skutečným předobrazům velmi podobají. Sympatický bonus. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„JMENUJU SE PAIGE A TEĎ TADY VLÁDNU JÁ!…“ /// Rodina posedlá wrestlingem – což kurva JE divnej sport (a je to vůbec…no to je jedno…). Film je v první třetině celkem zábavnej. Možná je to takovej buranskej humor, ale zasmál jsem se. Taky je z něj cejtit atmosféra vítězů a dokáže vyvolat endorfiny štěstí. Pak se samo ukáže, že cesta za slávou není žádnej med, takže není nouze o dramatický okamžiky. Jak v tréninku, tak v rodinným kruhu. Složitě řečenu - přesto, že jde o wrestling v první řadě, tak v neposlední řadě nejde jen o wrestling. Je to taková „podpráhová“ reklama na tenhle sport, která mi nevadí, celkem mě baví, ale … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ségra mi vyfoukla místo v …(dosaď si sám). 2.) Miluju ring! Ať už se tam dělá cokoliv. 3.) Thx za titule “num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Vlastně si nejsem vědomý, kolik je životopisných filmů, který se tváří jako regulérní životopisný film, ale zároveň se v něm prolínají herci z daného prostředí, kteří opravdu hrají sami sebe. Taková zvláštní kombinace reality a filmařského umu, u kterého to jde, protože příběh samotný je stále poměrně aktuální. Tvůrci ale skvěle zvolili herce a tak na něj byla radost koukat. Florence Pugh byla v hlavní roli bombastická a její rodiče Lena Headey a Nick Frost se přetransformovali tak, že každé jejich hlody by se měly tesat do hláškovací bible. ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (22)

  • Nick Frost je ve filmu fanouškem fotbalového týmu Norwich City FC, lze ho vidět v jejich dresu u oběda. Ve skutečnosti je to ale veliký fanoušek týmu West Ham United FC. (MarvelLover)
  • Film je založen na příběhu hvězdy wrestlerské WWE Paige a její rodiny. (BMW12)
  • Natáčení probíhalo v Paigeině rodném měste Norwichi a v nedalekém pobřežním městě Great Yarmouth. Natáčelo se také v britském městě Bracknell a v Santa Claritě v Kalifornii. (BMW12)

Reklama

Reklama