Reklama

Reklama

Nicota

(festivalový názov)
Trailer 2

Obsahy(1)

Počas nočnej zmeny nájde Daniel (Aaron Poole) zraneného chlapa a ihneď sa ho snaží dostať do nemocnice. Tých v okolí nie je mnoho, takže musí využiť tú, ktorá má byť čoskoro uzatvorená. Po príchode na miesto však zisťuje, že pacienti s personálom sa ocitli pod útokom monštier a aj keby chceli uniknúť, čakajú na nich vonku členovia neznámeho kultu s dýkami v rukách. (Marceloo)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (189)

Ruut 

všetky recenzie používateľa

UPDATE 2020: Tak trošku oprava - první polovina je ucházející vesmírná vyvražďovačka, která není úplně nejlíp nasnímaná. Ta druhá je utrpení. Jakýsi Hellraiser pro nechutné smíchaný s neskutečně nastavovanou mytologií ala Martyrs na steroidech, z čehož vzniká šílený psycho teror nesprávného stylu a i při stopáži 90min je to 15min před koncem neukoukatelné. ----- První polovina wow vesmírná vyvražďovačka, druhá ehm ... ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Tak toto som veru nečakal. Výborná, hororová scifi pecka, od úvodu solídne zvládnutá, až sa mi tomu vôbec nechce veriť. Po neuveriteľne dlhej dobe niečo, čo si skutočne zaslúži lebediť v červených políčkach. Nebudem sa predbiehať s prirovnávaním, čoho všetkého je kopírkou tento snímok (úprimne povedané: "jebem na tých, ktorým to vadí, ktorí v sebe nosia predsudky"), lebo výsledná hodnota, je či už po vizuálnej (gore, masky, atď ..), respektíve emocionálnej stránke (atmosféra), skrátka nadštandard. Škoda len toho mierneho úpadku v tempe, po tak živom úvode, no inak skutočne musím uznať, že toto je viac ako solídny pokus, ako potešiť oko hororového fanúšika. Nemá zmysel sa viac rozpisovať. Skrátka, užite si to aspoň z polovice tak ako Ja, a nepôjdete pod "tri". Za mňa - 75% ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dobre vyzerajúca zmeska rôznych hororových námetov a tém. Čo na tom, že je to ignorantsky neoriginálne, je to šikovne spracované a make-up effects sa vydarili na jedničku. Len to občas zadrhne nudou a diletantským prístupom k príbehovému spádu. Osobne nechápem užívateľov, ktorí nad snímkom plačú ( hodnotenia pod 3 ), tí zrejme nemajú zmysel pre nadsádzku pri takomto žánri. ()

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Za mě příjemné překvapení. Film své tempo rozjíždí téměř okamžitě a na nudu není čas. Prakticky se furt něco děje a někdo umírá. A musím uznat, že celkem krvavě. Gore je požehnaně, i když se nemuselo někde tak šetřit,.Hodně potěšily praktické efekty, které dali vzpomenout na béčka 70-80. let. Příběhově trošku film kolísá, ale není to vyloženě zle a atmosféra film zase posouvá o něco výš. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Síce som si pred projekciou dosť dobre nevedel predstaviť, čo sú to tie makabrózne brachetické monštrá, ale musím uznať, že vizuálny výsledok bol parádny. Ozaj perfektná triková a maskérska práca, pričom niektoré tie príšery mi pripomenuli Carpenterovu Vec (1982) - takže celkom príjemné nostalgické zaspomínanie. Od príbehu a atmosféry som však čakal viac. Vzhľadom na výborné prostredie nemocnice a aj samotných bubákov by šikovnejší režisér z toho vydoloval prvotriednu záležitosť, v tomto smere podobnú už zmienenému snímku od Capentera. Takto sa mi to na ten nadpriemer zdá predsa len málo, aj keď samotný záver sa pokúsil o akúsi pointu, no nemalo to dobré mytologické základy. 65/100 ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v kanadském městě Sault Ste Marie. (Homerking)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. září 2016 na filmovém festivalu Fantastic Fest. (Homerking)

Reklama

Reklama