Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis), súkromný detektív z Los Angeles, si užíva bezstarostný život. Po tom, čo urobí láskavosť svojmu priateľovi, stane sa terčom útoku miestneho gangu. Nielenže mu vykradnú byt, ale mu ešte aj zoberú milovaného psa Buddyho. Steve je pripravený získať svojho miláčika späť za každú cenu a všetkými prostriedkami. Po sérii bláznivých pokusov psa ukradnúť začne Steve s gangom vyjednávať. Súčasne ho prenasledujú dvaja svojrázni samojskí bratia, pomstychtiví poskokovia miestneho úžerníka, a niekoľko ďalších veľmi podivných existencií. Svojimi činmi Steve celému svetu dokazuje, že pes je skutočne najlepším priateľom človeka. Je ochotný zájsť za hranice všetkých možností, len aby Buddyho získal späť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (162)

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

Pobavilo ma zopár scén (transvestiti naháňajúci Bruca Willisa) a hlášok („John, si mi ako syn.“ – „Ty si mi ako otec, Steve. Hrôzu naháňajúci otec.“), ale aj tak musím konštatovať, že je to iba hviezdne obsadená zlátanina s odje, ehm otvoreným koncom. Za pozitívum (no iba pre Willisových fanúšikov, ku ktorým sa už neradím) pokladám, že Bruce má plnohodnotnú hlavnú rolu a nevyzerá úplne znechutene tým čo robí. Avšak je smutné uvedomiť si, že v lepšom filme ho už zrejme nikdy neuvidíme. 25 % ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Nedostižný BIG LEBOWSKI roku pána 1998 položil latku príliš vysoko a nikto, kto sa pokúšal nakrútiť pseudonoirovú krimi komédiu o ničom ju doteraz nedokázal prekonať (paradoxne ani samotní Coenovci). VTEDY VO VENICE sľubovalo zábavu v podobnom duchu, žiaľ potenciál ostal nevyužitý. Možno keby to do rúk dostal Guy Ritchie... ale ktovie. Dvoje vulgárne graffity aspoň za Middleditcha, ktorý sa pomaly zo "Silikónu který válí" stáva aj nádejným filmovým hercom. (25.6.2017) ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle nemělo nikdy vzniknout. Nevím, jestli se Bruce a John nudí nebo potřebovali nutně peníze, ale do toho by nevlezl ani ten nejpitomější herec na světě, proto mě překvapuje, že oni dva do toho šli. Za prvé nic světoborného nepředvedli, za druhé příběh stojí za velkou bačkoru a za třetí Bruce už prostě není žádný hezký mladík, takže jeho polonahé scény byly spíše mučení. Jedna hvězdička za Jasona Momou, kterého jsem vůbec nepoznala a alespoň něco předvedl. ()

Ceberus 

všetky recenzie používateľa

Dle zdejšího hodnocení jsem čekal nějaký těžký průměr, ale dostalo se mi velmi zábavného kousku, který se nebere vážně - Willis jako by se vrátil  do komediálních dob své největší slávy ve Smrtonosné pasti či Posledním skautovi. Věřím tomu, že i ostatní si své role velmi užili, zvláště Jason Momoa roli gangstera. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Bruce Willis sa pomaly ale isto stáva “ďalším” Nicolas-om Cage-om. Jediné, čo ho ospravedlňuje, je čoraz viac blížiaci sa “kar”, respektíve samotná dejová linka tohto snímku, ktorá sa od úvodu až do samotného záveru, na nič nehrá. Každopádne, čo film, to “trápnosť”, vhodná akurát na vraždenie voľného času. Kým sa počas sledovania obdobných počinov človek aspoň “zabaví”, v tomto prípade sa o žiadnu mimoriadnu komédiu nejedná. S týmto “všetkým” som však viac menej rátal, nič nečakal, a tak v konečnom dôsledku ani nič nedostal. Rozmýšľam, že by som dal “3”, ale to by som musel prehodnotiť tak 2 000 filmov, a to sa mi ozaj nechce. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (7)

  • Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i. (J.Cobra)
  • Počas záverečných titulkov zaznie ešte jedna krátka scéna. (figis20)

Reklama

Reklama