Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis), súkromný detektív z Los Angeles, si užíva bezstarostný život. Po tom, čo urobí láskavosť svojmu priateľovi, stane sa terčom útoku miestneho gangu. Nielenže mu vykradnú byt, ale mu ešte aj zoberú milovaného psa Buddyho. Steve je pripravený získať svojho miláčika späť za každú cenu a všetkými prostriedkami. Po sérii bláznivých pokusov psa ukradnúť začne Steve s gangom vyjednávať. Súčasne ho prenasledujú dvaja svojrázni samojskí bratia, pomstychtiví poskokovia miestneho úžerníka, a niekoľko ďalších veľmi podivných existencií. Svojimi činmi Steve celému svetu dokazuje, že pes je skutočne najlepším priateľom človeka. Je ochotný zájsť za hranice všetkých možností, len aby Buddyho získal späť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (162)

malylada 

všetky recenzie používateľa

Nemohu si pomoci, ale troška náznaku z Big Lebowski nebo Pulp Fiction byla cítit. Perfektně hláškující Willis, jezdící nahý na prkně a vlažně se ploužící svojí čtvrtí, kdy jedna situace a malér střídá druhý? Jako nápad to nemá chybu a začátek mě vyloženě dostal. Bohužel se potvrdila nezkušenost tvůrců, kteří postupně ztrácí půdu pod nohama. Kvalita jednotlivých scén není vyvážená a některé postavy jsou tak trochu navíc. Dochází k zbytečně zamotaným situacím, které spadají do ranku trapnějšího humoru. Celkově film není špatný, má své momentum a vlastně to je nejlepší Willisovka za poslední dubu. Mít to v rukou Tarantino, byla by z toho udělal kultovku......6/10 ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

To, že B. Willis neurobil všetko pre „úspech“ filmu sa jednoducho nedá povedať. Keď je potrebný, tak je nahý, keď je potrebný, tak je z neho žena. Škoda, že J. Goodman, ako jeho parťák, nedostal väčší priestor. Z hľadiska príbehu akčná komédia so žiadnymi ambíciami. Z celkového hľadiska však to nedopadol tak zle, ako som si to na začiatku predpokladal. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

walkingdead 

všetky recenzie používateľa

Nečekaně zábavná a pohodová akční komedie se stárnoucím Brůsem, kterému se v závěru jeho kariéry aspoň občas daří vylovit z moře hoven koukatelný film, v kterém se pořád dokáže chovat jako drsňák a zároveň si ze sebe dělat srandu a nepůsobí to dementně. Obsazení je celkově hodně povedené. Varování: Představitel Azamata z Borata dostal další příležitost ukojit svůj exhibicionismus, takže pokud jste slabší povahy, dejte si na tu scénu pozor. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Bruce Willis sa pomaly ale isto stáva “ďalším” Nicolas-om Cage-om. Jediné, čo ho ospravedlňuje, je čoraz viac blížiaci sa “kar”, respektíve samotná dejová linka tohto snímku, ktorá sa od úvodu až do samotného záveru, na nič nehrá. Každopádne, čo film, to “trápnosť”, vhodná akurát na vraždenie voľného času. Kým sa počas sledovania obdobných počinov človek aspoň “zabaví”, v tomto prípade sa o žiadnu mimoriadnu komédiu nejedná. S týmto “všetkým” som však viac menej rátal, nič nečakal, a tak v konečnom dôsledku ani nič nedostal. Rozmýšľam, že by som dal “3”, ale to by som musel prehodnotiť tak 2 000 filmov, a to sa mi ozaj nechce. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Willis je tenkrat v kafileri ..... Fujtajxl, vidiet teda naheho Willisa, to bolo jak prechadzka Auschwitzom. Teda ja dlhodobo panske prdele nepovazujem za pritazlive, a teda taxa aj potom spravam k filmu. Tento film je plany, tempo plane, kulisy sice na urovni, ale dialogy su otrasne, Willis ani nevie hrat, Momoa takisto nie. Cudujem sa inteligentnej Famke Janssen /The Golden Eye/ ze sa tam vobec zjavila. Willisovi sa asi zapacili psie filmy a la Psi poslani, haciko. No ale to nie je Willisova parketa, ze jo. On ma byt akcny drsny hrdina, ktory potiera zlo a mlati zlocincov. Od Willisa herecke vykony nechcem, to je jak ziadat od Leonarda DiCapria aby patril do Zlatej Ery Hollywoodu : 5 % ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (7)

  • Cca v čase 1:15:00 při záběru na noční město je vidět, že se světla aut, respektive auta, pohybují pozpátku. (J.Cobra)
  • Jedného z osobných strážcov si zahral aj Tyron Woodley, šampión UFC vo Welterovej váhe. (Patrik200s)
  • Dave (John Goodman), sediaci v kresle, má na tričku fľaky od zmrzliny, ktoré po niekoľkých sekundách zmiznú. (figis20)

Reklama

Reklama