Reklama

Reklama

Neporaziteľný: Návrat kráľa

  • Česko Neporazitelný: Návrat krále (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Každým novým zápasom sa Yuri Boyka snaží prebojovať na turnaj európskej ligy bojových umení. Nešťastná náhoda a smrť súpera v ringu ho prinútia zamyslieť sa nad športom, ktorému zasvätil svoj celý život. Keď zistí, že manželka muža, ktorého nechtiac usmrtil v ringu, má existenčné problémy, rozhodne sa jej pomôcť. Bojuje v sérii zápasov, ktoré sa dajú vyhrať len ťažko. Pre jej záchranu však urobí všetko. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (187)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Je pravda, že v rámci akčného žánru nie je najpodstatnejšou filmovou zložkou jeho dejová stránka a pri Neporaziteľnom sme si na ňu skutočne nikdy nepotrpeli, s príchodom novej časti sa však v tejto oblasti tvorcovia príliš rýpu. Snaha o vytvorenie akéhosi deja (už len Yuriho riskantná cesta do Ruska za "odpustením", kde ho môžu veľmi ľahko znova uväzniť) zaváňa scenárom napísaným na kolene, a to ani nevravím o tom, keď sa Boyka silene snaží o vyjadrenie ľútosti. Bohužiaľ, v tejto oblasti Neporaziteľný IV zlyháva na celej čiare a radšej mal ísť klasickou cestou tretej časti, kde Boyka predstavoval priamočiareho drsňáka, ktorý svojim súperom dá vždy najavo, kto je kráľom ringu a nejak hlbšie sa nevŕta do jeho citovej stránky. Aby zas tej kritiky ale nebolo príliš, čo sa akčnej/bojovej časti snímky týka, od prvých minút viete, že vás rozhodne nebude čakať žiadne sklamanie. Keď nastúpi do ringu Yuri Boyka, o krvavú zábavu plnú pästných súbojov a štýlových kopancov je jednoducho zas a znova postarané. Yuriho protivníci, vrátane hlavného záporáka, síce nie sú to, čo bývali (Koshmar môže byť mohutný ako len chce, ale i tak sa na Kolumbijčana z trojky nechytá), no nemalé potešenie prináša aspoň zápas proti presile, kedy na hlavného hrdinu mafiánsky boss pošle dvoch bojovníkov naraz. 6/10. (úryvok z recenzie) ()

Hwaelos 

všetky recenzie používateľa

Série Undisputed představuje vymírající druhu filmů, které už se dneska točí v takové kvalitě (poměřováno kvalitou mlátiček) jen vzácně a v podstatě jen v jihovýchodní Asii. Zkrátka čistá řezničina, kde si s příběhem nikdo hlavu neláme. Jestli je to dobře, nebo špatně, je vlastně fuk. Ale pro ty, co vyrůstali na VHSkách z osmdesátých a devadesátých let je to nostalgickej poklad - dokonce o to zářivější, že devadesátky neměly nikdy podobnou figuru, jako je Scott Adkins. Ve srovnání s předchozími dvěma díly jde ale i tak o krok zpátky - soubojům chybí citelně gradování a stylům protivníků diverzita. což nezachrání ani mortalkombatovské křupání páteře... ()

Reklama

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Netuším jak na tento žánr pohlíží dnešní u komplů uprdelená mládež, ale já jsem vyrůstal na filmech s Jeanem, Silvestrem a Arnoldem. Chodil jsem do fitka budovat svalovou hmotu a ve snech jsem se rubal s Bolo Yeungem, Matthiasem Huesem a dalšími lotry. Takže mám s čím porovnávat. Nabízí se kousky jako Lví srdce, nebo třeba Orlí spáry. Ale je to trochu nefér, protože i tento žánr se posunul. Tedy ne co se týká scénářů...ty zůstaly stejně pitomé. Ale uspokojit diváka kopem z otočky...to už dnes nejde. Možná v nějakém superbéčku, tím ale Neporazitelný: Návrat krále není. Choreografie plně využívá schopnosti Scotta Adkinse, který je více než důstojným nástupcem těch nejlepších akčních bijců. A kupodivu netlačili na pilu ani režisér se scénáristou, takže Neporazitelný si nehraje na hutné drama, ale je to přímočarý, poctivý akčńák s mnoha efektními scénami a vcelku uvěřitelnými postavami. Za tu poctivost a pěknou Teodoru dám o půl hvězdy navíc, takže ve výsledku to ty slabé 4* dá. ()

Deyw 

všetky recenzie používateľa

No pribeh je proste ty volee! ale je jeden z nejlepsich v serii, z adkinse je dobrak, ktery to nema jednoduche a o jeho pomoc neni zajem..taky klasika..porad veri v boha a vypada cool..bojovky mimo i v arene sou zase top, ale uz je to cely takovy overthetop a warrior je neprekonan, ktery je o mnoho realistictejsi..ale na to seru a mame tu nejlepsi undisputed! uz to chce dalsi a doufam ze nebudem cekat tak dlouho! boyka je borec a charakter. davam klasicky plnou palbu. update: videl sem podruhe a proste tomu nemuzu dat plno..souboje sou horsi nez ve 3tim, kde byl finalni epickej fight a tady pff.. nebylo to proste ono..dam 4 jen kvuli kvalitnim fightum a adkinsovi jinak je to plebs :( ()

maseer2 

všetky recenzie používateľa

uff, tak to bylo něco.. čtvrtý Boyka má scénář, herecké výkony i hudbu jako z italské telenovely a nebýt tedy stále atraktivních soubojů a relativně sympatického Scotta Adkinse, což jsou jediné dva důvody, proč se na tenhle paskvil v rámci mezí vlastně celkem dobře dívá, bylo by to s mým hodnocením o dost horší.. takhle tedy hodně shovívavé 3* ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (12)

  • Vo filme si mal pôvodne zahrať Nathan Jones, no nabitý pracovný rozvrh mu to nedovolil. Nahradil ho Martyn Ford. (m.a.t.o.)
  • Pôvodne mal film režírovať Isaac Florentine, no kvôli úmrtiu manželky Barbary od natáčania odstúpil. Na filme sa však podieľal ako producent. (m.a.t.o.)
  • Trayan Milenov (Boris Tarsov) si zahral vo všetkých troch pokračovaniach série Undisputed. V každej časti mal súboj so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka), no vždy stvárňoval iného súpera. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama