Reklama

Reklama

Neporaziteľný: Návrat kráľa

  • Česko Neporazitelný: Návrat krále (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Každým novým zápasom sa Yuri Boyka snaží prebojovať na turnaj európskej ligy bojových umení. Nešťastná náhoda a smrť súpera v ringu ho prinútia zamyslieť sa nad športom, ktorému zasvätil svoj celý život. Keď zistí, že manželka muža, ktorého nechtiac usmrtil v ringu, má existenčné problémy, rozhodne sa jej pomôcť. Bojuje v sérii zápasov, ktoré sa dajú vyhrať len ťažko. Pre jej záchranu však urobí všetko. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (187)

Hwaelos 

všetky recenzie používateľa

Série Undisputed představuje vymírající druhu filmů, které už se dneska točí v takové kvalitě (poměřováno kvalitou mlátiček) jen vzácně a v podstatě jen v jihovýchodní Asii. Zkrátka čistá řezničina, kde si s příběhem nikdo hlavu neláme. Jestli je to dobře, nebo špatně, je vlastně fuk. Ale pro ty, co vyrůstali na VHSkách z osmdesátých a devadesátých let je to nostalgickej poklad - dokonce o to zářivější, že devadesátky neměly nikdy podobnou figuru, jako je Scott Adkins. Ve srovnání s předchozími dvěma díly jde ale i tak o krok zpátky - soubojům chybí citelně gradování a stylům protivníků diverzita. což nezachrání ani mortalkombatovské křupání páteře... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nenadchýna ma, keď si dvaja chlapi dávajú do držky. Príde mi to také chrapúnske, vidlácke. A ničí to mozgové bunky, hoci v prípade takýchto športovcov ťažko dúfať, že nejaké sú. Film mi neprišiel ničím výnimočným. Také bojové zápletky sme tu mali už od čias Van Damma až až. Dejovo plytké, všetko orientované na kopačky do hlavy. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Obrovskou výhodou filmu je, že napriek tomu, že som žiadnu z predchádzajúcich častí nevidel nijakým spôsobom to neuškodilo v tom, aby som bez problémov vnímal celý dej tohto pokračovania. V podstate sa jedná o klasický film z prostredia bojových športov, aj keď ring v ktorom sa prevažná časť filmu odohráva nie je zďaleka práve takým, v ktorom by sa dodržiavali zásady fair play. Aj zápletka je takmer klasická, hlavný hrdina, skvelý bojovník bojuje o miesto v srdci mladej ženy (motívom však nie je láska, ale odpustenie) a v ceste mu stoja nie práve férový protivníci na čele s majiteľom klubu,mesta aj Boykovej vyvolenej. Hodnotenie smerom nadol posunulo hlavne vyvrcholenie filmu, keď už bolo možné ruského zápasníka označiť doslova za neprestrieľného mnícha. ( Skoro ako Riči :-D). Hodnotenie užívateľov na hranici 75% presne odráža jeho kvalitu, ďalší film z prostredia bojových športov ktorý nesklame, ale ani nenadchne. ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Jooooj vzdy som rad, ked film prekona moje ocakavania. A tento to dokazal. Uprimne a nekriticky poviem, ze Adkinsa rad nemam. Je to pre mna homo picus, ktory nema charizmu a herecky talent. Jedina jedna postava, s ktorou som nemal problem je prave Jurko Bojko. Neviem ci to je tym ucesom, briadkou alebo hviezdami na ramenach, ale tu mu to drsne ruske hovado zerem. A tu sme sa prave dostali do problemu. Pretoze ako som sa z popisu dozvedel, tak to moje oblubene drsne ruske hovado sa chystalo pretransformovat na nejakeho Social justice warriora, ktory ide zachranovat zensku a fakanov nebo co ?! no skoro som sa posral. Tak chlap co sedi v base za vrazdy...podla tetovani je Vor v zakone...a ja neviem co a oni takto ? No nie... siel som do toho filmu s velmi malou dusickou a o to viac ma prekvapkal. Bojka sa naozaj zmenil, ale je to zakomponovane do deja tak, ze som bol ochotny pristupit na ich hru. Dokonca som bol miestami aj milo prekvapeny, ze dialogy maju hlavu a patu a tak nejak to cele dava zmysel. Jedine co ma sralo bolo chovanie ten ruskej cuzy, ktora sa uz tradicne od dobroty chovala jak pica. Takze po tejto "dramatickej" stranke som spokojny. No... a co je to najpodstatnejsie - na vsetko to co som napisal vyssie sa mozme vysrat. A aj keby to vsetko nebolo, tak aj tak dam minimalne tri. Dovod ? Lebo je to kurva arenovka, ze ? No a to uz je tradicne Fiorentinom zvladnute na jednotku. Hru na to ci su tieto Adkinsove kudrlinkove piruety, salticka, baletne skokokopy a ine natrhnigule prvky realisticke a fyzicky mozne, respektive ucinne v boji sa hram s miestnymi karate tigrami, ktori maju vdaka takymto filmom neochvejny pocit, ze ustoja v bitke 30 ran po hube od namakaneho chlapa, po nejednej diskusii, takze to tu rozoberat nejdem. Musim, ale uznat, ze je to proste efektne. Dobre sa na to pozeralo, je to natocene ozaj pekne, ziadne posrane strihy, roztrasene kamery alebo tma. A o to ide nie ? Takze nemam viac co dodat. ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Zatím poslední vystoupení Yuriho mi přišlo o něco horší než to poslední! Kvalita soubojů sice byla zachovaná a nedokáži si představit, že by to někdo byl schopen zvládnout lépe než Scott Adkins, ale všechno okolo, už hodně smrdělo béčkovostí nejvyšší kategorie. Neočekávám od "fightových" filmů kdoví jaký příběh, ale tohle bylo hodně chatrný. To co jsem vyzdvihoval u třetího dílů, že z Boyky neudělali vyloženě dobráka, tak tady to úplně pohnojili! Škoda no! Ale i tak v rámci žánru, slušná řežba! ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (12)

  • Vo filme si mal pôvodne zahrať Nathan Jones, no nabitý pracovný rozvrh mu to nedovolil. Nahradil ho Martyn Ford. (m.a.t.o.)
  • Scott Adkins (Yuri Boyka) v jednom rozhovore uviedol, že choreografia bojových scén bola taká náročná, že pri jej nacvičovaní robil niektoré kopy prvýkrát v živote. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama